Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Lenka Hrubá Titán

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1692 Bydliště: jedna rakev v brněnským sklepě
|
Zaslal: út červenec 19, 2005 4:59 pm Předmět: |
|
|
auta sama o sobě jsou děs, šetříš na něj několik let, pak vyjedeš a rozseká tě někdo kousek za barákem....
kámoš je po autonehodě, už několik měsíců, život naruby + trvalé následky + ještě dosud nejisté a nezjištěné bolístky, z blízka to fakt člověk vnímá jinak, jenže to bychom nemohli dělat vůbec nic, nevycházet z domu
život je o štěstí a o náhodách, náhody řídí celý náš život... někdo to občas slízne, a to je pak problém, ať už jsme to my nebo naši blízcí, známíi...
to nevysvětlitelné bych docela přirovnala i k těm náhodám, když si vezmu, co by se stalo, kdybych se v jistých situacích zachovala "jinak", tak se můj život odvíjí úplně jinak, a těch rozhodnutí a křižovatek bylo už opravdu hodně, ať už v lásce nebo v zdánlivě obyčejných věcech, setkáních s lidmi atd.... já si říkám, že je nevysvětlitelné, že jsem potkala právě toho / ji.... šla jsem zrovna tam a zažila zrovna to... a jak to mohlo ovlivnit můj život... _________________
Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek
- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Menon Spider King

|
Zaslal: út červenec 19, 2005 8:07 pm Předmět: |
|
|
Mno aj ja mám k tejto téme čo povedať určite by to bolo na strašne dlho a tiež sa nechcem s nikým dohadovať aj keď každý máva svoje pravdy aj keď nie sú pravdivé.
Leny vidno, že do týchto vecí vidíša preto keby sme sa niekedy stretli rád by som prehodil pár slov .
A môj pohlad na vec... všetko je možné...
Verím v tarot, veštby ale i na úplne malé čary (zázraky či ako chcete to je len na vás) mám s tým skúsenosti niekedy len treba chcieť a treba veriť to platí aj o veštbách ale záleží aj na tom kto vám veští a jeho postoji k tejto veci či už sú to peniaze alebo hocičo iné.
Nechcem nikoho strašit ale ako ich nazývame liečitelia tak každý klad má svôj protiklad, áno týto ludia daávajú svoju energiu aby pomohli (zastaviť krvácanie či odiatiť bolesti alebo choroby ale aj iné veci) a tý druhý vysávajú energiu z nič netušiacich obetí verte či nie ale bývaju na tom závíslý ( zase nepotrebujú to niako často ale keď je šanca nepremárnia ju pokial nie je naokolo dakto "biely" kto dáva pozor) radi škodia aj keď to nie je vidno a veľa vecí s nimi nespájame.
No ja osobne mám takú zvláštnosť, že vidím veci čo sa stanú. Jednoducho zrazu nič ine nevnímam len ako keby sen a potom o mesiac či skôr sa to prihodí vždy viem, že je to to čo som videl ale nikdy sa to ešte nezmenilo neviem to ovládať a je to nepravidelné nikdy to zatial neprinieslo nič užitočné ale ani neužitočné (nie je to dežavú zistoval som si to) a netrvaá to viac ako 30-60 sekúnd.
Toť vše . _________________ Čo bolo, bolo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Llewelyn Malej drak
|
Zaslal: st červenec 20, 2005 2:06 pm Předmět: |
|
|
Menon napsal: |
No ja osobne mám takú zvláštnosť, že vidím veci čo sa stanú. Jednoducho zrazu nič ine nevnímam len ako keby sen a potom o mesiac či skôr sa to prihodí vždy viem, že je to to čo som videl ale nikdy sa to ešte nezmenilo neviem to ovládať a je to nepravidelné nikdy to zatial neprinieslo nič užitočné ale ani neužitočné (nie je to dežavú zistoval som si to) a netrvaá to viac ako 30-60 sekúnd.
|
neco podobneho mam i ja, proste neco "uvidim" taky jako sen ale je to chvilka max 10sec no a pak se to nekdy stane a ja si presne vzpomenu ze jsem to uz nekdy videl... _________________ Llewelyn- přítel ve zbrani
Mám vytvarované tělo! Kulatá je také tvar. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: st červenec 20, 2005 3:57 pm Předmět: |
|
|
Llewelyn napsal: |
Menon napsal: |
|
neco podobneho mam i ja, proste neco "uvidim" taky jako sen ale je to chvilka max 10sec no a pak se to nekdy stane a ja si presne vzpomenu ze jsem to uz nekdy videl... |
Z lékařského hlediska nic výjimečného :o) _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Llewelyn Malej drak
|
Zaslal: st červenec 20, 2005 3:58 pm Předmět: |
|
|
a co to tedy je? vim ze jsem to "videl" treba pred mesicem, nebo pul rokem a nejednou se to stane... _________________ Llewelyn- přítel ve zbrani
Mám vytvarované tělo! Kulatá je také tvar. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: st červenec 20, 2005 4:05 pm Předmět: |
|
|
Llewelyn napsal: |
a co to tedy je? vim ze jsem to "videl" treba pred mesicem, nebo pul rokem a nejednou se to stane... |
Nad tímto tématem sem prokecal celý dny s doktory a to celkem uznávanými a bylo mi vyloženo, že to, co se ti zdá, jako že si to zažil, tzn. dejavu, je jen chyba mozku (něco jako chyba v Matrixu :o) a řekni sám, jestli můžeš svému mozku věřit, když o něm víš minimum...
(upozorňuju, že debata a hlubší zamyšlení nad tímto tématem může vést k blouznění a pomatení mysli :o)
Jediná věc, kterou tohle můžeš vyvrátit je, že si to před onou událostí někam zapíšeš, ale pochybuju, že se to podaří :o) _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dix Phoenix

Založen: 10. 09. 2004 Příspěvky: 1449 Bydliště: Vlčí jeskyně(Nereknu)
|
Zaslal: st červenec 20, 2005 4:48 pm Předmět: |
|
|
jedeme takhle v aute a predjede nas nejaky ferari ... rikam si bylo by docela husty kdyby se ten typek vyboural v tu chvili slysim brzdy a trisk jak sfin...auto na srajdu a ridic mrtvej...v tu dobu sem se docela divil... _________________ *Vrrrr*
Smutek
http://www.vlci.info/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: st červenec 20, 2005 4:49 pm Předmět: |
|
|
Jen mi to připomnělo...Deja Vu. Podle posledních výzkumů je Deja Vu skutečně chybou mozku. Mozek dostane nějakej podnět a trošku nešikovně ho vyhodnotí a to tak že se mu trošku pomíchá pořadí úkonů který normálně vykonává, takže nejprve si podnět zanalyzuje a až potom si uvědomí že ho dostal. Vy pak máte pocit že danou věc odněkud znáte a máte vlastně pravdu, protože se jedná o tu věc která se právě děje :o). No a takhle se to dostane do jakýsi smyčky a chvíli trvá než se z ní vymotáte, resp. přijde podnět kterej vás vymotá :o). _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: st červenec 20, 2005 6:30 pm Předmět: |
|
|
Hellmaster napsal: |
Jen mi to připomnělo...Deja Vu. Podle posledních výzkumů je Deja Vu skutečně chybou mozku. Mozek dostane nějakej podnět a trošku nešikovně ho vyhodnotí a to tak že se mu trošku pomíchá pořadí úkonů který normálně vykonává, takže nejprve si podnět zanalyzuje a až potom si uvědomí že ho dostal. Vy pak máte pocit že danou věc odněkud znáte a máte vlastně pravdu, protože se jedná o tu věc která se právě děje ). No a takhle se to dostane do jakýsi smyčky a chvíli trvá než se z ní vymotáte, resp. přijde podnět kterej vás vymotá ). |
Hehe, to je dobrý
Já pořád tvrdim, že víme všechno, jenom si to nevybavíme ( nepřišel podnět )  _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lenka Hrubá Titán

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1692 Bydliště: jedna rakev v brněnským sklepě
|
Zaslal: st červenec 20, 2005 6:57 pm Předmět: |
|
|
Dix napsal: |
jedeme takhle v aute a predjede nas nejaky ferari ... rikam si bylo by docela husty kdyby se ten typek vyboural v tu chvili slysim brzdy a trisk jak sfin...auto na srajdu a ridic mrtvej...v tu dobu sem se docela divil... |
fuuj, hruby, to je zivot... z toho mrazi _________________
Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek
- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|