Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Lavaron Malej drak
Založen: 03. 12. 2003 Příspěvky: 754 Bydliště: BUcaneers Den
|
Zaslal: ne červenec 31, 2005 9:26 am Předmět: |
|
|
josef: nech si prepocitat predpocitany obrazky
ja zatim beham na stare, bo pvp pod stromama je fakt opruz _________________ ------------------------------------------------------
Wandering Healer, zesnuly clen Spolku
Na zivote miluju jeho rozmanitost, kazdy den me nastve nekdo jiny. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: ne červenec 31, 2005 11:07 am Předmět: |
|
|
Josef Neochota napsal: |
Mám problém UO opatchovaná, ale na UOAM vypadá furt stejně :( Nevíte někdo kde by mohla bejt chyba? |
Jdi do adresáře s UO Automapou a smaž tam všechny .bmp soubory. Při spuštění mapy tě to požádá o vytvoření nových, které už budou správné. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dix Phoenix

Založen: 10. 09. 2004 Příspěvky: 1449 Bydliště: Vlčí jeskyně(Nereknu)
|
Zaslal: ne červenec 31, 2005 11:19 am Předmět: |
|
|
Hellmaster napsal: |
Mám problém UO opatchovaná, ale na UOAM vypadá furt stejně Nevíte někdo kde by mohla bejt chyba? |
Jdi do adresáře s UO Automapou a smaž tam všechny .bmp soubory. Při spuštění mapy tě to požádá o vytvoření nových, které už budou správné. |
ja tam zadny nemam asi noramlne odistaluju mapu a nainstaluju znova..
Edit: haha z niceho nic mi tam nalital uz ta nova  _________________ *Vrrrr*
Smutek
http://www.vlci.info/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sofin Mummy

Založen: 07. 03. 2005 Příspěvky: 103 Bydliště: kousek od Destardu
|
Zaslal: po srpen 01, 2005 10:14 am Předmět: |
|
|
Za chvíli rozbalej stánky na Trinsickém tržišti 
Mám problém UO opatchovaná, ale na UOAM vypadá furt stejně Nevíte někdo kde by mohla bejt chyba? |
já smazal všechny bmp soubory z adresáře UOAM a už se mě to ukázalo správně _________________ Sofin - Paladin, člen Spolku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ghastly Orc

|
Zaslal: po srpen 01, 2005 8:32 pm Předmět: |
|
|
Já smazal a reinstaloval automapu asi 4x... pořád mi neukazovala koektní pozici.
Když už jsem si pomalu začal nepříčetností rvát vlasy, uvědomil jsem si, že existuje něco jako sextant a kalibrace automapy
... holt člověk zapomíná (ve svém věku už mám na sklerózu nárok ) _________________ Ghastly, Adept Spolku, tulák a dobrodruh |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ghastly Orc

|
Zaslal: út srpen 09, 2005 9:26 pm Předmět: |
|
|
Tak vám nevím...
Přiznám se, že před novou mapou DP jsem používal "pařezy" a hra za necra byla pohodová. Zábavy spousta, peněz spousta, fame spousta. Lagy subjektivně únosné i při počtu hráčů okolo 300.
Teď co mám novou mapu DP tak "pařezy" nepoužívám a kdykoliv si chci zahrát, mám pocit, že hraji tahovku. Počet připojených hráčů se opticky nezměnil, ale já se sotva hýbu.
Fakt nevím co se děje. Comp by měl být v pohodě (2,4GHz, 128MB na grafice, na HDD místa dost a i 256RAM by na UO mělo stačit - i když je to málo).
Docela mně to štve. Každou chvíli se válím hubou v hlíně. Když vyrazím do dungu kde nejsou stromy, tak 100%ně narazím na PK. Když jsem na místech kam PK nechodí, tak se zase k resserovi dostanu leda přes helproom.
Nemáte někdo podobný pocit, že stromy (sice krásné, ale přece jen dost grafiky navíc) brzdí víc než je zdrávo? _________________ Ghastly, Adept Spolku, tulák a dobrodruh |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dix Phoenix

Založen: 10. 09. 2004 Příspěvky: 1449 Bydliště: Vlčí jeskyně(Nereknu)
|
Zaslal: út srpen 09, 2005 9:38 pm Předmět: |
|
|
Ghastly napsal: |
Tak vám nevím...
Přiznám se, že před novou mapou DP jsem používal "pařezy" a hra za necra byla pohodová. Zábavy spousta, peněz spousta, fame spousta. Lagy subjektivně únosné i při počtu hráčů okolo 300.
Teď co mám novou mapu DP tak "pařezy" nepoužívám a kdykoliv si chci zahrát, mám pocit, že hraji tahovku. Počet připojených hráčů se opticky nezměnil, ale já se sotva hýbu.
Fakt nevím co se děje. Comp by měl být v pohodě (2,4GHz, 128MB na grafice, na HDD místa dost a i 256RAM by na UO mělo stačit - i když je to málo).
Docela mně to štve. Každou chvíli se válím hubou v hlíně. Když vyrazím do dungu kde nejsou stromy, tak 100%ně narazím na PK. Když jsem na místech kam PK nechodí, tak se zase k resserovi dostanu leda přes helproom.
Nemáte někdo podobný pocit, že stromy (sice krásné, ale přece jen dost grafiky navíc) brzdí víc než je zdrávo? |
dneska byli mooc laggy ale jinak nejsou tolik jako s dualy... _________________ *Vrrrr*
Smutek
http://www.vlci.info/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: út srpen 09, 2005 9:47 pm Předmět: |
|
|
Přesně. Dneska je výjmečně smolnej den. Jinak je to docela OK.
Jinak, před změnou mapy jsem hrál s pařezy. Bylo to sice hnusný ale výrazně se mi tím hra zrychlila. Na nový mapě hraju bez pařezů a hra mi v tomhle smyslu nepřišla o nic pomalejší a navíc zmizely nějaký bugový místa. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ghastly Orc

|
Zaslal: po srpen 15, 2005 6:46 pm Předmět: |
|
|
Buď mám nehoráznou smůlu, nebo závažný problém ... zase cukatůra
BTW nepoužíváte někdo k připojení CDMA? Smlouva s ET mi končí v říjnu, takže chystám přechod na ADSL, to je to poslední, co mně napadá. Ale do nové mapy to bylo v pohodě... mně snad trefí...  _________________ Ghastly, Adept Spolku, tulák a dobrodruh |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lavaron Malej drak
Založen: 03. 12. 2003 Příspěvky: 754 Bydliště: BUcaneers Den
|
Zaslal: út srpen 16, 2005 8:05 am Předmět: |
|
|
mno ja musim rict, ze s parezama mi hra jede daleko lepe ... zvlastne pokud je to napr u hb a je tam hodne hracu. _________________ ------------------------------------------------------
Wandering Healer, zesnuly clen Spolku
Na zivote miluju jeho rozmanitost, kazdy den me nastve nekdo jiny. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|