Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Necrostan Kyklop

Založen: 02. 03. 2004 Příspěvky: 655 Bydliště: Momentalne potulny chodec . . .
|
Zaslal: ne duben 18, 2004 8:54 am Předmět: |
|
|
Jedou jsem takhle nahodou stal ve vezeni a koukal jak se tam diskutuje s Bohy (Olorin a Baltazar). Mam jejich krasne foto kdo by chtel at se ozve.
Jinak s tresty souhlasim.  _________________ *Sedi ve Spolku s knihou v ruce studujíc nové věci*
Zalezi na cloveku jaky smer cesty si vybere. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: ne duben 18, 2004 11:49 am Předmět: |
|
|
To Wolfik: No ono to tak kdysi bylo, když bylo moc hráčů, server jakštakš šlapal, tak se blokli registrace a všechno bylo v pohodě...ale co teď...stačí se jenom kouknout do cechu paladinů, kde pomalu každým dnem vidím nové jméno...vím, že blok by byl asi nefér vůči mladým hráčům a taky je jediná záchrana, že hodně nových Acc je hráčů, kteří už hrají, jenže...proběhl sice upgrade hardwaru, ale aby nebyl zbytečný...když se dneska podívám na denní statistiku, nechce se mi věřit vlastním očím...upgrade sice určitě zvedl maximum hráčů, ale nevěřím, že zvládne o tolik více a myslím, že je to občas znát (lagy) a netvrďte mi, že ne...
To Stan: Tu fotku chci:o
Pajadin@seznam.cz ...díky:o _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: ne duben 18, 2004 11:53 am Předmět: |
|
|
Pajadin napsal: |
To Wolfik: No ono to tak kdysi bylo, když bylo moc hráčů, server jakštakš šlapal, tak se blokli registrace a všechno bylo v pohodě... |
To právě není pravda. Tím že se zablokují registrace se omezí přístup nových hráčů a je důležité, aby na serveru byli newbieci, aby bylo vše vyvážené. Zastavení registrací rozhodně není cesta. Chyba je v tom že staří hráči kteří se na serveru nudí nejsou schopni odejít a že se sem pouští někteří noví hráči kteří prasej. To je problém. Ideální by bylo, kdyby každý mohl mít pouze jednu nebo dvě postavy, ale to bohužel není technicky možné obejít. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: ne duben 18, 2004 3:32 pm Předmět: |
|
|
To Hell: Ano, máš pravdu, ale já to myslel z hlediska hratelnosti technické, ne zábavy...ale pravda je, že se to NBíkama vyvažuje, ale pokud se budou rozšiřovat řady důchodců, tak to nebude dělat dobrotu  _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: po duben 26, 2004 7:27 pm Předmět: |
|
|
Ad Tresty:
Naprosto s nimi souhlasim. Ma sprosta slova za dobu, co hraju, by sla spocitat na prstech jedne ruky (A to i v pripade, ze bych pracoval 20 let na pile). Pokud se na nekoho nastvu, muzu uvolnit vztek i bez sprostaren (nadavam inteligentne:))
Ad Registrace:
Zastaveni registraci je ptakovina. Pokud bych mohl, zakazal bych pouzivani dualu. Pocet hrajicich lidi by se snizil aspon o tretinu, lagy by pomizely jeste vic (dual je od toho, aby jedna postava makrovala). |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: po duben 26, 2004 8:02 pm Předmět: |
|
|
dual dual... dobry napad, jen jsem jeste neslysel, jak to zrealizovat... zakaz je fajn, ale kdyz to neni jak kontrolovat, tak se to prakticky nemusi ani zakazovat. My pravidla nedodzujeme, my je obchazime... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: po duben 26, 2004 8:03 pm Předmět: |
|
|
Přesně. Je to technicky nemožné - zakázat duala a kontrolovat, jestli někdo nepodvádí. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: po duben 26, 2004 9:00 pm Předmět: |
|
|
Je to mozne. Proste kontrola ip, popr. kontrola primo postav (pro pripad heren- u kterych jejich ipcka neroustou jak houby po desti) - a u heren ty ip zapsat |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kedrigern Orc

|
Zaslal: po duben 26, 2004 9:04 pm Předmět: |
|
|
Timeo napsal: |
Je to mozne. Proste kontrola ip, popr. kontrola primo postav (pro pripad heren- u kterych jejich ipcka neroustou jak houby po desti) - a u heren ty ip zapsat |
To je IMHO hloupost
Treba ja a muj kamarad hrajeme pres 1 IP z nasi site a to vim o dalsi 2 lidech ze site kteri ultimu hraji. Jak chces poznat ze kamarad neni dual? Pripadne rychle relognu na jinou postavu a jdu poressovat vypravu...taky to muze vypadat na dual proto je tenhel problem neresitelny  _________________ Kedrigern z Hor Ticheho hromu
Anna-Maria sikovne devce |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

|
Zaslal: út duben 27, 2004 7:41 pm Předmět: |
|
|
Kedrigern napsal: |
Timeo napsal: |
To je IMHO hloupost
Treba ja a muj kamarad hrajeme pres 1 IP z nasi site a to vim o dalsi 2 lidech ze site kteri ultimu hraji. Jak chces poznat ze kamarad neni dual? Pripadne rychle relognu na jinou postavu a jdu poressovat vypravu...taky to muze vypadat na dual proto je tenhel problem neresitelny  |
od toho by byla kontrola postav. a s poradnyma trestama by si to ti lide rozmysleli...
na dualu VZDY jedna postava makruje a nema assista (to nevim, zda jde zjistit) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|