| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Myslite si, ze policie postupovala spravne ??? |
| Ano, postupovala. |
|
36% |
[ 14 ] |
| Ne, nepostupovala. |
|
36% |
[ 14 ] |
| Nevim nebo se nechci priklanet ani k jedne moznosti. |
|
26% |
[ 10 ] |
|
| Celkem hlasů : 38 |
|
| Autor |
Zpráva |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: ne srpen 07, 2005 10:47 pm Předmět: |
|
|
| Serpin napsal: |
Ursi
1. prihlasili se jen ti kteri byli v televizi a na ktere by se stejne prislo.
2. o tomhle nebudu spekulovat, protoze to nevim (psal jsem jen jak to vidim)
3. ano ja si to uvedomuju - o nejaky "technare" vubec nejde - pisu to jen, protoze si to neuvedomujou ostatni
4. budes se divit, ale ma a navic to ma politicky pozadi z duvodu honeni % pred volbama
PS: vychazim z informaci z televize, od lidi co tam byli a z netu |
Nicméně neustále se hovoří o tom, že se nepřihlásil nikdo a o nikom se neví. Mezi námi, všichni v těch uniformách s helmami jsou stejní - nepoznali by je.
Spekulovat nehodlám, vycházím z informací z Práva, Novojičínského Deníku, MF DNES, Lidových novin, Hospodářských novin, Haló novin a ČT1 (ČT24). Tam na několika místech bylo něco takového řečeno. Dále jsem už dříve dělal rozhovor s organizátorem jedné kulturní akce a tam mimo jiné padlo, že potřebuje povolení města k tomu, aby mohl akci podobného ražení uspořádat, protože se města týká a částečně ho i reprezentuje. Tak mi to řekl člověk, který daný fest dělal třetím rokem.
O politickém podtextu bych nemluvil, neboť politici neměli na samotný průběh velký vliv. Trvám si na svém - policisté nemají důvod někomu jen tak ubližovat. Sám pár policistů znám a jsou to normální lidi. Dokonce se i smějí vtipům, které se na ně vymýšlejí.  _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Serpin Kyklop

|
Zaslal: ne srpen 07, 2005 10:54 pm Předmět: |
|
|
Ursiku
opravdu nevim co je treba k poradani takovehle akce, proto o tom nemluvim - jses-li si jist na 100% jist, ze je to tak jak rikas, stejne je tam dost nejasnosti.
Na politickem podtextu ja trvam.
A take znam par policajtu, jsou mezi nimi dobri, ale i spatni.
Aby jsme nespamovali - kdyz tak icq
Cela tato vec je pro nas laiky asi hodne o nazoru. Meli by s tim zabyvat lide, kteri jsou nestrani a veci rozumi. To si v souvislosti s tim preju nejvic.
Zde muzete zkouknout nazory priznivcu zasahu
http://anti-czechtek.ic.cz/
a zde odpurcu zasahu
http://www1.policejnistat.cz/ _________________ Spravedlivý
(člen Spolku)
Naposledy upravil Serpin dne ne srpen 07, 2005 11:01 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Sharlon Emir Nightmare

Založen: 12. 02. 2004 Příspěvky: 984 Bydliště: Místo věčného odpočinku
|
Zaslal: ne srpen 07, 2005 10:58 pm Předmět: |
|
|
A věřili byste, že mně, jako člověku, který o tom slyšel jenom v souvislosti s "vyvážením močky" (což je poměrně elegantní způsob, jak zabránti konání takovýhle akce - takhe se to prej prevnetivně řešilo u nás), to příde spíš . . . velmi zábavné
* schoval se před sprškou kritiky z obou táborů *
Co vás vlastně nutní dívat se na to tak "vážně" ? _________________
Smrt je jediná životní jistota!
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: ne srpen 07, 2005 11:01 pm Předmět: |
|
|
Serpi, odkud máš ty informace? Já jen že existují i články jako: http://anti-czechtek.ic.cz/blok_d5.html
Jinak psal jsi že nikdo nemohl vědět jak to dopadne...když by se mě někdo zeptal jak to dopadne před tím než to začlo, myslim že bych se asi docela trefil.
Bohužel moc dobře vim jak je lidká mentalita snadno zmanipulovatelná a ovlivnitelná. Člověk je skutečně inteligentní tvor, ale lidi, lidi jsou blbci. V podstatě každá větší akce znamená problémy, pokud se nejedná o opravdu uvědomělý a umoudřelý lidi (nerad bych těm lidem křivdil, ale osazenstvo CzechTechu do týhle skupiny určitě nespadá), nebo lidi naprosto neschopný který nejsou schopni se projevovat. A pak už záleží jen na skupině lidí, která to pořádá, jak to zvládne.
Berou se tam drogy? Hrozí reálný nebezpečí že se tam někdo zraní a nebude mu ihned poskytnuta nějaká pomoc? Působí se znečištění? (to že se pak sebere papírek neznamená že v tý země neni promočená bůhvíčim, kvůli hluku bych fakt nechtěl bejt ohroženym ptákem kterej se tam vedle snaží snést vajíčko atd.)
...těch otázek by mohlo bejt daleko víc a každá jedna z nich dává důvod k zásahu policie.
Takže přijde jeden policajt a řekne jim ať nedělaj bordel. Dejme tomu že technaři jsou všichni mírumilovní beránci a tak ho budou jen ignorovat. Kolik policistů by muselo přijít aby zvládlo tolik lidí jen tím že se jim pokusí domluvit? No...už toho radši nechám, je pozdě a pořád mám trošku blbou náladu.
To že policie zakročila je v pořádku. To jak zakročila je přiměřený tomu co za lidi proti nim stálo a jak reagovali. Kdyby tam ty lidi stáli a začali se rozcházet, určitě by vůbec k ničemu nedošlo. Jenže to je samozřejmě utopie, protože "přece máme pozemek pronajatej, tak si na něm můžeme dělat co chceme *bere do ruky kámen*"... _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: ne srpen 07, 2005 11:05 pm Předmět: |
|
|
| Sharlon Emir napsal: |
| Co vás vlastně nutní dívat se na to tak "vážně" ? |
Třeba to že mám bohužel až moc smutných zkušeností s lidskou blbostí, čehož je tohle poměrně hezkým příkladem.
Jinak je to samozřejmě celý fraška k smíchu, ale to je všechno. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Lenka Hrubá Titán

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1692 Bydliště: jedna rakev v brněnským sklepě
|
Zaslal: po srpen 08, 2005 6:51 am Předmět: |
|
|
Ano, postupovala. Ti smejdi dostali, co si zaslouzej, zadny svatouskove to nejsou, jsou to u me hovada. Bic na ne a zavrit nadozivoti. Takove reakce u me vyvolavaji nekteri z techto jedincu, vim, ze to nemuzu hazet do jednoho pytle, ale meli by se aspon zamyslet, v jake spolecnosti se pohybuji a jak se chovaji, a jake to ma pak dusledky.
Nezavidim cajtovi, ktery dostane za ukol to tam jit uklidnit. Budu mit pak nervy a strach, opili a zhuleni agresivni vandalove, co nadavaj a hazej po me vsim, co najdou... Uz davno tu nejde o zabavu, uz davno tu nejde o techno. _________________
Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek
- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Gate keeper Phoenix
|
Zaslal: po srpen 08, 2005 8:29 am Předmět: |
|
|
1 Zasah byl spravny a primereny
2 Jednotlivy policajti se nechali vyprovokovat, coz nemeli.
3 I takovej zasah schvaluji a ja bych proste pouzil tak 4 vodni dela a jednoho odstrelovace s gomovejma projektilama. Kdo hodi kamen, dostane projektilem... Ferovy |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: po srpen 08, 2005 9:28 am Předmět: |
|
|
| Gate keeper napsal: |
| Kdo hodi kamen, dostane projektilem... Ferovy |
jednoznacny souhlas
+ bych strilel ty policisty, kteri tam budou behat s normalnima bouchackama, mlatit lezici tonfama apod. Chtelo by to nejake objektivni ostrelovace  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Menon Spider King

|
Zaslal: po srpen 08, 2005 9:51 am Předmět: |
|
|
Aj tak to je všetko len ľudská blbosť... _________________ Čo bolo, bolo. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Shadow Orc
Založen: 08. 11. 2003 Příspěvky: 184 Bydliště: Chomutov, Brno
|
Zaslal: po srpen 08, 2005 9:56 am Předmět: |
|
|
Co napsat?Asi tak, že se u nás vše moc nafukuje. Jestli to mělo politický podtext? Možná. Jestli si na tom teď všici honí tričko? Ano. Každý je teď chytrý jak radio. Policista má být profík a nenechat se provoknout. Jenže každý z nás má nějakou tu strunku na kterou když se brnkne, tak to jede ráz na ráz. Pokud bych byl slušný technař a viděl, k čemu se to neodvratně blíží, tak se asi seberu a po anglicku mizím. Pokud jsem si chtěl dokázat jaký jsem tvrďák proti borcovi v protiúderovém kompletu, tak se nemůžu divit , že dostanu po držce a možná si to ani nebudu pamatovat. On to na sobě nemá pro nic za nic. Ve všech médiích se ukazuje stále stejný záběr. Dva ( tři ) drží a další dobíhá kop a říz a bum. A všichni zasahující jsou gestapáci. Na tohle přirovnání jsem dost alergický. Pak nám na Nově ukáží chudáčka technaře jak je z toho smutný. Každý člověk s trochou pozorovacího umu poznal, že je ještě něčím sjetej chudák oběť. Reportér si pro dramatičnost čichne slzáku záběr na kameru a je to. Už tu máme policejní stát. Už předem bylo jasné, jak to dopadne. Oni je chtěli provoknout a benga je zase pomlátit, aby ukázali že na to mají.
Když jsem byl na vojně, tak se tam sjelo asi 150 +- těžkooděnců na nácvik. Musím uznat nepostavil bych se proti . No trošku moc jsem se rozkecal, ale snad je to srozumitelné. Zbytek by bylo jen už jednou psané.
V podstatě je tu napsáno vše. Musí mít nejen povolení majitele pozemku, ale také hyg. stanice. atd...Pokud by to bylo v poklidu organizované, tak tam budou benga jen stát a dohlížet. To je můj názor.
Tresty? Pro všechny stejně. Mlátils? Máš napadení veřejného činitele.
Mlátíš bezbraného? Máš zneužití pravomoci veř.č. a buď to ustojíš, nebo padej. Je otázka jak to tu dopadne.
Můj názor? Zásah ano, ale ať si kdo chce co chce říká profesionalita tu tomu ještě krapet chybí. I přesto jsem na straně policie. _________________ Shadow
stárnoucí vampír Spolku |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|