| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: čt srpen 11, 2005 1:03 pm Předmět: |
|
|
| Gate keeper napsal: |
a co to nejpouzivanjesi? co se v dungu rve nejvic? RESS, ale jmeno kouzla ma jine zdvojene pismenko ResuRRection |
No jo, tak tohle mě nikdy nenapadlo.  _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Gate keeper Phoenix
|
Zaslal: čt srpen 11, 2005 1:26 pm Předmět: |
|
|
| Ocividne jsi nepsal script na resovani kouzlem:) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: čt srpen 11, 2005 2:04 pm Předmět: |
|
|
Kdysi mě to trklo a tak jsem se o to trošku zajímal. Řekl bych že se to dá považovat za jistej regulérní patvar. Ve slangový angličtině se prý může takovýmto způsobem zkracovat. Tudíž nejde o to že Resurrection se zkrátí na Res a s se tam přidá z neznalosti, ale přidá se tam proto že se to zdvojení prostě tak používá. To mi bylo řečeno :o).
Edit: Ale bylo to řečený člověkem kterej ví hodně o angličtině ale málo o UO a internetu obecně :o). Možná bude důvod nějaký jiný. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Serpin Kyklop

|
Zaslal: čt srpen 11, 2005 2:33 pm Předmět: |
|
|
Zni to logicky a docela bych tomu veril - si to nekdo muze overit staci lognout na anglicky mluvici shard a uvidi se  _________________ Spravedlivý
(člen Spolku) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: čt srpen 11, 2005 3:46 pm Předmět: |
|
|
Takze sice hromada tech, kteri to krici, anglicky vubec neumi, ale ten slang je tak prirozeny, ze to zvladaji i tak
ale jo, mozna na tom neco bude, zkratit to na res vypada blbe, a resurr neni zadna zkratka... takze ress mi prijde docela ok, at uz je to spravne, nebo ne. A dokonce to vypada, ze tedy to asi spravne je..  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Lavaron Malej drak
Založen: 03. 12. 2003 Příspěvky: 754 Bydliště: BUcaneers Den
|
Zaslal: čt srpen 11, 2005 5:27 pm Předmět: |
|
|
spis je tam zdvojeny s kvuli vyslovnosti _________________ ------------------------------------------------------
Wandering Healer, zesnuly clen Spolku
Na zivote miluju jeho rozmanitost, kazdy den me nastve nekdo jiny. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|