| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Alexandr Liche

Založen: 13. 09. 2004 Příspěvky: 515 Bydliště: Někde v České Republice
|
Zaslal: pá červen 17, 2005 5:54 pm Předmět: |
|
|
Přes prázdniny tu nejsem ( kromě 1. týdne prázdnin ) tak se mnou moc nepočítej te. _________________ Ten, jehož jméno už nikdo nezná. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Alexandr Liche

|
Zaslal: ne srpen 07, 2005 3:30 pm Předmět: |
|
|
Můj stop už končí, takže bych tu měl být až do konce tohoto měsíce ( snad ). _________________ Ten, jehož jméno už nikdo nezná. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Alexandr Liche

|
Zaslal: čt srpen 18, 2005 2:59 pm Předmět: |
|
|
Nevím, jak vám to mám říct, ale budu se snažit vám to říci stručně.
Se všemi se v dobrém loučím, jelikož moje účinkování ve Spolku skončilo.
Byl to pěkný rok ve Spolku, získal jsem nové kamárady, zkušenosti a znalosti, které jsem před tím neměl.
Vím, že jsem někdy byl otravný, nebo se nechoval "tak" jak si to představujete, ale jak říkám, užil jsem si ten rok ve Spolku za adepta dobře a můžu jenom děkovat.
Včera jsem se dozvěděl, to co mě dovedlo toto napsat.
Tuto zprávu jsem se měl dozvědět od Fleka, ale nakonec jsem se to dozvěděl do Serpina...jemu děkuji, že my to řekl na rovinu.
Můj velký dík patří Hellmasterovi, který mi vždy poradil, když jsem nevědl ( a to jsem mu psal na začátku do away )
Nevím co jiného říct, jen že všem děkuji
Zatím se loučím a doufám, že zůstaneme kamarády, i když "už" nebudu u vás.
Měj te se tu pěkně.. *mává*
P.S. přesto vás budu navštěvovat  _________________ Ten, jehož jméno už nikdo nezná. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dix Phoenix

Založen: 10. 09. 2004 Příspěvky: 1449 Bydliště: Vlčí jeskyně(Nereknu)
|
Zaslal: čt srpen 18, 2005 3:06 pm Předmět: |
|
|
*Kapla slza,padala na ruku ktera byla natekla a pokryta tvrdyma zilama,nez doletla ruka se zmenila v chlupatou tlapu ,ktera pred slzou uhnulala,oci vlka zcervenali a slzy zmizeli,bylo mu to lito ale tusil ze je to pro dobrou vec...KLAP spadla slza a zvuk ktery vydala vlci usi slyseli v mnohem vetsi intenzite nez by slysel normalni clovek,pak uz bouchlo okno vlivem pruvanu a bylo jen ticho . . .*
(Alexi prateli zustaneme ! ) _________________ *Vrrrr*
Smutek
http://www.vlci.info/ |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: čt srpen 18, 2005 3:25 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Alexi, hodně štěstí v budoucím působení v tom našem krásném světě. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Lenka Hrubá Titán

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1692 Bydliště: jedna rakev v brněnským sklepě
|
Zaslal: čt srpen 18, 2005 4:27 pm Předmět: |
|
|
Drzim palce, trebas ti to vyjde nekde jinde, nicmene pratele u nas mas porad, na tom se nic nemeni. Kref s tebou. _________________
Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek
- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Harb Lizardman

Založen: 01. 06. 2005 Příspěvky: 221 Bydliště: Hradec Králové - Svobodné Dvory
|
Zaslal: čt srpen 18, 2005 4:32 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, mej se hezky a at se dari! _________________ "Člověk se učí pro to, aby stejně nakonec všechno zapomněl."
"Which is worse: ignorance or apathy? Who knows? Who cares?"
Harb, adept spolku, kněz Aethanův a chodící lékárnička
EJRO elitní jednotka rychlého odflusnutí |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Cpt.Rookie Gazer

Založen: 27. 03. 2005 Příspěvky: 272 Bydliště: Cech řemeslníků / Nujel'm (Brno)
|
Zaslal: čt srpen 18, 2005 11:18 pm Předmět: |
|
|
Stejně tak i já ti přeji hodně štěstí v dalším působení v končinách temného ráje.
A kdybys zase někdy potřeboval pomoci s "technickým problémem"... číslo na můj komunikační krystal máš.
*usmál se*
Aethan s Tebou _________________ Zmatený a roztržitý paladin, člen Spolku |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: čt srpen 18, 2005 11:49 pm Předmět: |
|
|
Viděl jsem jeden příběh o starší paní, které se rodina chtěla nějak elegantně zbavit a tak ji šoupli do blázince, kde míst loučení jako "sbohem" říkali "vítej".
Rozloučil jsem se pomocí poštovních holubů, avšak aby to nabylo oficiálnosti, tak Vítej ! _________________ Leny-m |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Nosferatu Walking Carcass

Založen: 07. 07. 2004 Příspěvky: 866 Bydliště: The Wayfarer`s Inn, Izba č.1, Britain
|
Zaslal: pá srpen 19, 2005 8:57 am Předmět: |
|
|
Prajem ti uspech na tvojej cete Temnym rajom. _________________ Nosferatu - Plánovač Výprav, Thesist of Brujah clan
Nadanie ucit se je dar;
Schopnost ucit se je sikovnost;
Ochota ucit se je volba;
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|