Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Necrostan Kyklop

Založen: 02. 03. 2004 Příspěvky: 655 Bydliště: Momentalne potulny chodec . . .
|
Zaslal: ne duben 18, 2004 10:25 pm Předmět: |
|
|
Kdybych se nekdy o nejakym questu dozvedel napisu ho sem hned a skusim nekoho kontaktovat na kk a urcite bych zacal skoumat. Nevite kam se dane questy pisou ? Rad bych je chodil resit. Ale o zadnych nevim a kdyz jsem se dozvedel o drakovi nikdo nechtel jit . . .  _________________ *Sedi ve Spolku s knihou v ruce studujíc nové věci*
Zalezi na cloveku jaky smer cesty si vybere. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: ne duben 18, 2004 10:35 pm Předmět: |
|
|
Necrostan napsal: |
Kdybych se nekdy o nejakym questu dozvedel napisu ho sem hned a skusim nekoho kontaktovat na kk a urcite bych zacal skoumat. Nevite kam se dane questy pisou ? Rad bych je chodil resit. Ale o zadnych nevim a kdyz jsem se dozvedel o drakovi nikdo nechtel jit . . . :twisted: |
No měl jsem tím na mysli hlavně dlouhodobější questy které se objevují ve Zprávách z Brittanie. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: ne duben 18, 2004 10:51 pm Předmět: |
|
|
Když už jsme u questů, co si myslíte o těch útocích zvířat
a co si myslíte o bastetech? _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Necrostan Kyklop

|
Zaslal: ne duben 18, 2004 10:56 pm Předmět: |
|
|
Ja tedy nedokazu posoudit jestli jsou basteti nevinni ale ja bych rekl ze ano. Cetl jsem totiz o podivnych bytostech kteri si na sebe muzou vziti jakoukoli podobu. Takze bych rekl ze to basteti nebyli. _________________ *Sedi ve Spolku s knihou v ruce studujíc nové věci*
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: ne duben 18, 2004 10:56 pm Předmět: |
|
|
Já mám s Bastety jen dobrou zkušenost. Určitě za tím musej bejt ti hadi -viz. příspěvek na klepech, že ten hlavní had na sebe umí brát podobu jiných tvorů. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Necrostan Kyklop

|
Zaslal: ne duben 18, 2004 11:00 pm Předmět: |
|
|
Presne tak. Souhlasim s Hellmasterem. Este jsem se s nimi nesetkal a asi ani po tom netouzim. No kdyz umi brat cizi podobu tak asi maji take velikou silu. _________________ *Sedi ve Spolku s knihou v ruce studujíc nové věci*
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: po duben 19, 2004 12:49 am Předmět: |
|
|
Ja znám pár bastetů a řeknu Vám, mám je moc rád...jsou to tak milý tvorové...a moc doufám, že mezi sebou nemají zrádce...vážně jsou to milá stvoření a je s nimi sranda... _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Necrostan Kyklop

|
Zaslal: po duben 19, 2004 8:57 am Předmět: |
|
|
Ja jsem sice zadne bastety nepotkal, *zamyslel se* tedy aspom myslim. Ale chtel bych nejakeho videt.
Nekdy se musim jit podivat na ty hady a okouknout jejich silu. Pripadne zabit. Prida se nekdo ? _________________ *Sedi ve Spolku s knihou v ruce studujíc nové věci*
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: po duben 19, 2004 10:23 am Předmět: |
|
|
Necrostan napsal: |
Ja jsem sice zadne bastety nepotkal, *zamyslel se* tedy aspom myslim. Ale chtel bych nejakeho videt. :twisted:
Nekdy se musim jit podivat na ty hady a okouknout jejich silu. Pripadne zabit. Prida se nekdo ? |
Ty hadi, jsou ale povětšinou na kometě, která se na nás řítí :o))). _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Necrostan Kyklop

|
Zaslal: po duben 19, 2004 10:38 am Předmět: |
|
|
Ajajaja to jsem nevedel. No tak asi budu muset pockat . . . _________________ *Sedi ve Spolku s knihou v ruce studujíc nové věci*
|
Návrat nahoru |
|
 |
|