| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Khaz Modan Mummy
Založen: 24. 07. 2005 Příspěvky: 110 Bydliště: Serpent hold nalevo od banky s Patejlem
|
Zaslal: út září 20, 2005 12:41 pm Předmět: |
|
|
| Leny-m napsal: |
| Já ti nevim no, radši bych si tam dal Leny-m[Spolek] nez nejaky klikyháky. |
jo mne se to taky nejvic liby...(tak jak si to navrhl ty _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Bohdy Lizardman

Založen: 04. 05. 2005 Příspěvky: 243 Bydliště: Brno-Boh(u)nice
|
Zaslal: út září 20, 2005 2:40 pm Předmět: |
|
|
Mně se Líbí ten odznáček =/S\=
E: A Sharlone =/S\= by ti nevadilo? Nebo komukoli Jinému? _________________ "Kouřím,tedy jsem"*zahodil vaťan a zmizel*
Bohdy-Adept Spolku |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: út září 20, 2005 3:58 pm Předmět: |
|
|
Ty lomítka jsou naopak.
Chtělo by to názor někoho z vyšších pozic v hierarchii Spolku  _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Khaz Modan Mummy
Založen: 24. 07. 2005 Příspěvky: 110 Bydliště: Serpent hold nalevo od banky s Patejlem
|
Zaslal: út září 20, 2005 4:03 pm Předmět: |
|
|
co tak dat dnes o 20:00? urcite prijdu uz to nezmeskam :!:muzem skusit real mod... _________________

Naposledy upravil Khaz Modan dne út září 20, 2005 4:36 pm, celkově upraveno 3 krát |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: út září 20, 2005 4:23 pm Předmět: |
|
|
Nevím o jakou hru jde + nechci aby se jako Spolek v jakýkoliv formě prezentoval někdo kdo Spolek vlatsně ani neni, z čehož mám trošičku obavu.
Spolek neni žádnej klan, je to guilda na DP. Netahal bych ji jinam, to je můj názor. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Khaz Modan Mummy
|
Zaslal: út září 20, 2005 4:37 pm Předmět: |
|
|
tak se to nemusi jmenovat spolek a ani to nebude mit skratky spolku ale muzou tam byt lidi ze spolku +zadatele o clenstvi _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: út září 20, 2005 4:42 pm Předmět: |
|
|
| Khaz Modan napsal: |
| tak se to nemusi jmenovat spolek a ani to nebude mit skratky spolku ale muzou tam byt lidi ze spolku +zadatele o clenstvi |
Když to pojmenujete Spolek, bude to mít se Spolkem víc společnýho než byste si přáli. Dejte tomu jiné jméno, to je rada ode mě. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Bohdy Lizardman

Založen: 04. 05. 2005 Příspěvky: 243 Bydliště: Brno-Boh(u)nice
|
Zaslal: út září 20, 2005 5:49 pm Předmět: |
|
|
Dobře... Takže název Spolek ne? =\S/= -nemusí znamenat spolek že? třeba : Suchaři(nic jinyho mne nenapadlo )...bo jiný slova...
=\V/= -Vinaři (mrkl na Wolfa) _________________ "Kouřím,tedy jsem"*zahodil vaťan a zmizel*
Bohdy-Adept Spolku |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Sharlon Emir Nightmare

Založen: 12. 02. 2004 Příspěvky: 984 Bydliště: Místo věčného odpočinku
|
Zaslal: út září 20, 2005 6:00 pm Předmět: |
|
|
| Hellmaster napsal: |
| Khaz Modan napsal: |
| tak se to nemusi jmenovat spolek a ani to nebude mit skratky spolku ale muzou tam byt lidi ze spolku +zadatele o clenstvi |
Když to pojmenujete Spolek, bude to mít se Spolkem víc společnýho než byste si přáli. Dejte tomu jiné jméno, to je rada ode mě. |
S tím se stotožnuji . . . jak vidíte Hell třeba ani neví "o jakou hru jde", a je tu další skupina lidí co by k tomu regovali nejinak, dovedu si představit že by se to mohlo i velice drasticky promítnout do DP - aneb "Kua Vás znám ze Soldatu - ste děsný lamy". _________________
Smrt je jediná životní jistota!
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Khaz Modan Mummy
|
Zaslal: út září 20, 2005 6:11 pm Předmět: |
|
|
TAk pride nekdo o 20.00 na ten match ? _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|