Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Lee O
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra Fórum Spolku -> Žádosti o členství
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Leny-m
Moloch

PříspěvekZaslal: po září 26, 2005 6:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Lee O napsal:
No Wolf ma pravdu .... nevydrzel .... nejsem zrovna trpeliva povaha Smile .... ale u Vas jsem fakt chtel byt jenze uz me nebavi sedet porad doma na zadku .... teda o vikendu .pres tyden mam co delat Smile .... mam takovou smulu nebo se mi to zda ... jen tu prihlasku zrusim tak si toho lidi vsimnou a to ze tam lezela skoro tejden toho si nikdo nevsiml .... bral jsem to tak ze kdyz se k tomu nikdo nevyjadruje tak neni zajem ..... mozna to bylo tim pribehem keterej fakt asi nebyl moc dobrej ale bylo mi divny ze kdyz si podal zadost nekdo 25.9. tak se k tomu hned vsichni vyjadrili a mel tri strany odpovedi .... tak jsem to tak proste bral .... jestli to tak neni tak je mi to lito

To, že ti nenapíšem hned první den do topicu může třeba znamenat, že nemáme čas nebo třeba jen jako já ostatní čekají, co se z toho vyvrbí, protože mně se nechce psát do topiku každého adepta "Vítám Tě".. to si radši počkám, abych mu tam mohl napsat něco smysluplnějšího Wink

*s pozdravem Leny*
Lenka Hrubá
Titán

PříspěvekZaslal: po září 26, 2005 6:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
.... ale u Vas jsem fakt chtel byt
tak pod tímhle si třeba já představuju I to, vydržet dýl než týden čekat... taky třeba lepčí než to hned rušit je napsat 2. příspěvek, to proto, aby si mě určitě všimli... Wink u nás se nikam nepádí, nespěchá, týdenní prodleva je fakt málo

Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek

- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Khaz Modan
Mummy

PříspěvekZaslal: po září 26, 2005 8:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Lee O napsal:
No Wolf ma pravdu .... nevydrzel .... nejsem zrovna trpeliva povaha Smile .... ale u Vas jsem fakt chtel byt jenze uz me nebavi sedet porad doma na zadku .... teda o vikendu .pres tyden mam co delat Smile .... mam takovou smulu nebo se mi to zda ... jen tu prihlasku zrusim tak si toho lidi vsimnou a to ze tam lezela skoro tejden toho si nikdo nevsiml .... bral jsem to tak ze kdyz se k tomu nikdo nevyjadruje tak neni zajem ..... mozna to bylo tim pribehem keterej fakt asi nebyl moc dobrej ale bylo mi divny ze kdyz si podal zadost nekdo 25.9. tak se k tomu hned vsichni vyjadrili a mel tri strany odpovedi .... tak jsem to tak proste bral .... jestli to tak neni tak je mi to lito
mne napsali tusim 2 strany a cakam zatim 2 mesice a sem v poho ja sem ten trpelivejsi no Smile a jeste ani nevim zda me vubec prijmou.
Harpy

PříspěvekZaslal: po září 26, 2005 7:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

*vzpomina, jak o sobe daval vedet, nez komunikacni krystaly clenu Spolku vubec zaznamenaly, ze se s nimi nekdo chce spojit*
Very Happy Very Happy Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hellmaster
Lord Death

PříspěvekZaslal: čt září 29, 2005 12:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No, škoda že to nevyšlo :o(. Když budeš chtít, někomu z pověřených napiš a můžeme přihlášku znovu otevřít. Jen to chce tu trpělivost a hlavně ukázat členům, že zrovna tohle je přihláška, která by je měla zaujmout a kterou by měli přednostně řešit. Jinak je totiž člověk automaticky zařazen do fronty a ta je teď opravdu docela dlouhá a musíme se s tím nějak vypořádat, pořád ještě máme poprázdninový nával *kouká na Wolfa*.

Teď to tu tedy zamykám.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra Fórum Spolku -> Žádosti o členství Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

Přejdi na: