| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: po září 26, 2005 6:15 am Předmět: |
|
|
| Lee O napsal: |
No Wolf ma pravdu .... nevydrzel .... nejsem zrovna trpeliva povaha .... ale u Vas jsem fakt chtel byt jenze uz me nebavi sedet porad doma na zadku .... teda o vikendu .pres tyden mam co delat .... mam takovou smulu nebo se mi to zda ... jen tu prihlasku zrusim tak si toho lidi vsimnou a to ze tam lezela skoro tejden toho si nikdo nevsiml .... bral jsem to tak ze kdyz se k tomu nikdo nevyjadruje tak neni zajem ..... mozna to bylo tim pribehem keterej fakt asi nebyl moc dobrej ale bylo mi divny ze kdyz si podal zadost nekdo 25.9. tak se k tomu hned vsichni vyjadrili a mel tri strany odpovedi .... tak jsem to tak proste bral .... jestli to tak neni tak je mi to lito |
To, že ti nenapíšem hned první den do topicu může třeba znamenat, že nemáme čas nebo třeba jen jako já ostatní čekají, co se z toho vyvrbí, protože mně se nechce psát do topiku každého adepta "Vítám Tě".. to si radši počkám, abych mu tam mohl napsat něco smysluplnějšího
*s pozdravem Leny* _________________ Leny-m |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Lenka Hrubá Titán

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1692 Bydliště: jedna rakev v brněnským sklepě
|
Zaslal: po září 26, 2005 6:53 am Předmět: |
|
|
| citace: |
| .... ale u Vas jsem fakt chtel byt |
tak pod tímhle si třeba já představuju I to, vydržet dýl než týden čekat... taky třeba lepčí než to hned rušit je napsat 2. příspěvek, to proto, aby si mě určitě všimli... u nás se nikam nepádí, nespěchá, týdenní prodleva je fakt málo _________________
Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek
- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Khaz Modan Mummy
Založen: 24. 07. 2005 Příspěvky: 110 Bydliště: Serpent hold nalevo od banky s Patejlem
|
Zaslal: po září 26, 2005 8:50 am Předmět: |
|
|
| Lee O napsal: |
No Wolf ma pravdu .... nevydrzel .... nejsem zrovna trpeliva povaha .... ale u Vas jsem fakt chtel byt jenze uz me nebavi sedet porad doma na zadku .... teda o vikendu .pres tyden mam co delat .... mam takovou smulu nebo se mi to zda ... jen tu prihlasku zrusim tak si toho lidi vsimnou a to ze tam lezela skoro tejden toho si nikdo nevsiml .... bral jsem to tak ze kdyz se k tomu nikdo nevyjadruje tak neni zajem ..... mozna to bylo tim pribehem keterej fakt asi nebyl moc dobrej ale bylo mi divny ze kdyz si podal zadost nekdo 25.9. tak se k tomu hned vsichni vyjadrili a mel tri strany odpovedi .... tak jsem to tak proste bral .... jestli to tak neni tak je mi to lito |
mne napsali tusim 2 strany a cakam zatim 2 mesice a sem v poho ja sem ten trpelivejsi no a jeste ani nevim zda me vubec prijmou. _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Jacob Harpy
|
Zaslal: po září 26, 2005 7:28 pm Předmět: |
|
|
*vzpomina, jak o sobe daval vedet, nez komunikacni krystaly clenu Spolku vubec zaznamenaly, ze se s nimi nekdo chce spojit*
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: čt září 29, 2005 12:18 am Předmět: |
|
|
No, škoda že to nevyšlo :o(. Když budeš chtít, někomu z pověřených napiš a můžeme přihlášku znovu otevřít. Jen to chce tu trpělivost a hlavně ukázat členům, že zrovna tohle je přihláška, která by je měla zaujmout a kterou by měli přednostně řešit. Jinak je totiž člověk automaticky zařazen do fronty a ta je teď opravdu docela dlouhá a musíme se s tím nějak vypořádat, pořád ještě máme poprázdninový nával *kouká na Wolfa*.
Teď to tu tedy zamykám. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|