Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: út říjen 18, 2005 1:57 pm Předmět: |
|
|
Měl bych na to taky jednu radu. Najděte si takovou, se kterou je vám dobře i za střízliva. Je to fakt lepší.
A pokud vám jde jen o to jedno, pak vězte, že alkohol snižuje účinnost prášků. _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Fleur Ettin

|
Zaslal: út říjen 18, 2005 2:25 pm Předmět: |
|
|
Opilé ženy jsou přřřitažlivější? Spíš mi přřipadá u vás dvojnožců, že opilým samečkům je přřřitažlivější větší procento samiček než za střřřízliva  _________________ Miaaaaaau.... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: út říjen 18, 2005 2:29 pm Předmět: |
|
|
Fleur napsal: |
Opilé ženy jsou přřřitažlivější? Spíš mi přřipadá u vás dvojnožců, že opilým samečkům je přřřitažlivější větší procento samiček než za střřřízliva  |
Trefa do cerneho  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: út říjen 18, 2005 3:06 pm Předmět: |
|
|
Vilíku, co ty máš pořád s těma profesionálkama? :o)))
To já holky neopíjím, je to hnus :o( Rači počkám, až se opijou sami :o))) _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: út říjen 18, 2005 3:10 pm Předmět: |
|
|
Do této diskuze svým názorem vycházejícím ze zkušenost přispět nemohu, neboť ještě nejsem plnoletý a tudíž nemám žádné zkušenosti s alkoholem .
A teď vážně. Když opíjet holku, tak jen trošku (do nálady). Nejlepší ze všeho je nechat ji, ať pije o své vlastní vůli a pak ji včas zabrzdit. _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Llewelyn Malej drak
|
Zaslal: út říjen 18, 2005 3:18 pm Předmět: |
|
|
aaa nejak se to rozjelo, tak doufam ze muj post nevyznel tak ze neco takoveho provozuji!!! my gentlemeni to delame jinak
jinak asi jako vse plati ze to musi byt v primerene mire, kdyz je chlap totalne na srot tak sotva bude pritazlivy.... (to same u zen), akorat toho muze nekdo zneuzit.... _________________ Llewelyn- přítel ve zbrani
Mám vytvarované tělo! Kulatá je také tvar. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: út říjen 18, 2005 3:28 pm Předmět: |
|
|
Pajadin napsal: |
Vilíku, co ty máš pořád s těma profesionálkama? ))) |
no tak kdyz uz nekdo chce holky za penize, ktera ho druhy den nepozna... tak mi to prijde jako lepsi volba.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: út říjen 18, 2005 5:34 pm Předmět: |
|
|
Vilgerius napsal: |
no tak kdyz uz nekdo chce holky za penize, ktera ho druhy den nepozna... tak mi to prijde jako lepsi volba.  |
Říkáš menší zlo, jo?
Nevím, holka na jednu noc, to snad ani nemá cenu. Mě osobně se to teda docela hnusí. A přítelkyni snad člověk nemusí opíjet, aby s ní mohl vydržet, případně byla povolná.
Ale "rád" se tady nechám poučit... _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Slave Mummy
Založen: 03. 07. 2004 Příspěvky: 108 Bydliště: SVK Bratislava
|
Zaslal: út říjen 18, 2005 10:13 pm Předmět: |
|
|
opite holky ee!
niekedy je to dost ze zle ked sa kvoli vam este aj hadaju...
mat vlastne dievca opite je vazne jedna z veci co neznasam a momentalne po zmene taky problem nemam
da sa este ked idete niekam spolu (npr byt/party ) a co to vypijete a ste tam spolu(ale samozrejme len do trosku ... ) to je este v norme bo sa spolu z toho dostavate( a budite) a nieje problem
opita holka ku*va samozrejme zalezi na miere alkoholu v oboch pripadoch
opity chalan ku*va
moj nazor/skusenost _________________ Adept guildy spolek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ancalagon Harpy
|
Zaslal: út říjen 18, 2005 11:00 pm Předmět: |
|
|
Opity holky sou zabavny... ale vetsinou jsem moc opily taky na to abych si zabavy uzil. A ta schiza rano kdyu ma clovek okno a nevi co bylo je taky super. Opila znamost je na rozchod. Jinak opijeni mladsich spoluobcanek je mou oblibenou cinnosti. Asi jsem uchyl  _________________ Let the Light shine upon your Path. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|