| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Khaz Modan Mummy
Založen: 24. 07. 2005 Příspěvky: 110 Bydliště: Serpent hold nalevo od banky s Patejlem
|
Zaslal: st srpen 03, 2005 7:15 pm Předmět: |
|
|
chcel by som na zajtra(4.8 2005) rano 7.00 usporiadat vypravu pre adeptov a aj pre clenov *hmm nemam na to ale pravomoci* neviem Deceit alebo Hythloth...isiel by niekdo?piste co najskor tak o 24.00 si to este pozrem...viem ze to pisem neskoro ale mal som ist do dungu s inou skupinou a ta nemoze ist......s pozdravom Khaz Modan
Naposledy upravil Khaz Modan dne st srpen 03, 2005 9:41 pm, celkově upraveno 2 krát |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Lenka Hrubá Titán

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1692 Bydliště: jedna rakev v brněnským sklepě
|
Zaslal: st srpen 03, 2005 7:24 pm Předmět: |
|
|
pravomoce na to mas, kazdy je ma, jen se neostychej a klidne organizuj, tohle je vitana aktivita
*zaznelo z povzdali* _________________
Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek
- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Bohdy Lizardman

Založen: 04. 05. 2005 Příspěvky: 243 Bydliště: Brno-Boh(u)nice
|
Zaslal: st srpen 03, 2005 8:45 pm Předmět: |
|
|
Vitaj... písaj slovensky ked je to taký krásný jazyk
| citace: |
EDIT:a prosim vsetkych vampov ktory maju chvilu cas nech my napisu na KK robim jeden projekt(pre zabavu) dakujem.PS:Dix my uz s projektom pomohol..stale zhanam novych vampov nie je to nic narocne na cas max 45 sekund a neni to narocne na financie(celkovo treba zaplatit 0gp)
|
Možná sem slepej ale tvůj KK nikde nevidím jestli se milím tak se omlouvám ,prosím dodej... rád bych se zucastnil. Popripade moje KK je :274495305 _________________ "Kouřím,tedy jsem"*zahodil vaťan a zmizel*
Bohdy-Adept Spolku |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Khaz Modan Mummy
Založen: 24. 07. 2005 Příspěvky: 110 Bydliště: Serpent hold nalevo od banky s Patejlem
|
Zaslal: st srpen 03, 2005 9:39 pm Předmět: |
|
|
| Bohdy napsal: |
Vitaj... písaj slovensky ked je to taký krásný jazyk
| citace: |
EDIT:a prosim vsetkych vampov ktory maju chvilu cas nech my napisu na KK robim jeden projekt(pre zabavu) dakujem.PS:Dix my uz s projektom pomohol..stale zhanam novych vampov nie je to nic narocne na cas max 45 sekund a neni to narocne na financie(celkovo treba zaplatit 0gp)
|
Možná sem slepej ale tvůj KK nikde nevidím jestli se milím tak se omlouvám ,prosím dodej... rád bych se zucastnil. Popripade moje KK je :274495305 |
muj KK sem doplnil ale jinak 288866903 ...napisu ti
edit:agness my taky pomohla v mem projektu prostrednictvym fora se ji chci podekovat |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Khaz Modan Mummy
|
Zaslal: čt srpen 04, 2005 10:37 am Předmět: |
|
|
ach skoda sem se dozvedel ze ste byli Wrong proc me nikdo nepozval ja sem online skoro porad a ted rano sem nemel vyjimecne lagy :(snazim se udelat nakou akci ja ale kdyz chcu nekam jit svami me nikdo nepozval ....hmm skoda no doufam ze me priste pozvete  _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: ne říjen 02, 2005 3:08 pm Předmět: |
|
|
Dneska ti to v Deceitu šlo. Na to, že jsi tam byl poprvé jsi se s tím popral velmi dobře, krásná práce. _________________ Leny-m |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Khaz Modan Mummy
|
Zaslal: ne říjen 02, 2005 8:28 pm Předmět: |
|
|
| Leny-m napsal: |
| Dneska ti to v Deceitu šlo. Na to, že jsi tam byl poprvé jsi se s tím popral velmi dobře, krásná práce. |
diky _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Khaz Modan Mummy
|
Zaslal: st listopad 09, 2005 9:58 pm Předmět: |
|
|
Prosil bych pozastavit mou prihlasku protoze mne to prave jaksi nebavi(asi 2 mesice) uvidim jak se bude tahle "choroba" vyvijet a k cemu to dospeje _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: čt listopad 10, 2005 5:52 pm Předmět: |
|
|
V tom případě ti přeji, aby ten konec byl správný ať bude jakýkoliv...
dočasně locked _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|