Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Harb Lizardman

Založen: 01. 06. 2005 Příspěvky: 221 Bydliště: Hradec Králové - Svobodné Dvory
|
Zaslal: čt červen 30, 2005 3:25 pm Předmět: |
|
|
Vilgerius napsal: |
Harb napsal: |
*usmál se*
zapracuju na tom....IFy používám pro to, že jsou rychlejší než třeba "goto".... |
nejenom rychlejsi, ale "cistejsi" a prehlednejsi. Pak otazka, zda by nebylo u vetsich vetveni pouziti switche (pripadne polymorfizmu, ale to v Yoko nehrozi ), nebo refaktorizovani kusu kodu do samostatne fce.
Osobne vsem, kteri radi hodne zanoruji, doporucuji Python. Tam si rychle rozmysli 10 ifu v sobe  |
já dost zanořuju, to mám zvyk ještě z Asembleru 8051....tam ten procák má omezení(malá rychlost), takže čím míň skoků, tím líp
Ale šlo by to udělat jako skoky místo toho dávat furt uo.usetype a uo.waittargetobject ..... _________________ "Člověk se učí pro to, aby stejně nakonec všechno zapomněl."
"Which is worse: ignorance or apathy? Who knows? Who cares?"
Harb, adept spolku, kněz Aethanův a chodící lékárnička
EJRO elitní jednotka rychlého odflusnutí |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: ne listopad 13, 2005 10:04 am Předmět: |
|
|
Napadlo mě, že by to některé z vás mohlo zajímat.  _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Harb Lizardman

Založen: 01. 06. 2005 Příspěvky: 221 Bydliště: Hradec Králové - Svobodné Dvory
|
Zaslal: po listopad 14, 2005 6:48 pm Předmět: |
|
|
Ursus napsal: |
Napadlo mě, že by to některé z vás mohlo zajímat.  |
Díky, tak jsem se kouknul na zadání...to bude na delší přemýšlení  _________________ "Člověk se učí pro to, aby stejně nakonec všechno zapomněl."
"Which is worse: ignorance or apathy? Who knows? Who cares?"
Harb, adept spolku, kněz Aethanův a chodící lékárnička
EJRO elitní jednotka rychlého odflusnutí |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Cpt.Rookie Gazer

Založen: 27. 03. 2005 Příspěvky: 272 Bydliště: Cech řemeslníků / Nujel'm (Brno)
|
Zaslal: po listopad 14, 2005 7:04 pm Předmět: |
|
|
Harb napsal: |
to bude na delší přemýšlení :-) |
Ani ne, většina lidí už to odeslala, takže je zbytečné to řešit (-; _________________ Zmatený a roztržitý paladin, člen Spolku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ghastly Orc

|
Zaslal: st květen 10, 2006 6:21 pm Předmět: |
|
|
Definitivně jsem se rozhodl přejít z Assistu na Yoko a tak bych se chtěl zeptat, zda někdo z vás neví, jakým způsobem (a zda to vůbec jde) donutit Yoko, aby zobrazovalo staty ve formě hp:80/80, s:100/100, m:120/120 ? Teda nejde o čísla, pouze ve formě aktuální stav/základ.
Podobně je to vidět na tomto obrázku z DP hotpics:
http://darkparadise.pcnative.cz/hotpics/index.php?p=pict&id=945 _________________ Ghastly, Adept Spolku, tulák a dobrodruh |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: st květen 10, 2006 7:18 pm Předmět: |
|
|
Ghastly napsal: |
Definitivně jsem se rozhodl přejít z Assistu na Yoko a tak bych se chtěl zeptat, zda někdo z vás neví, jakým způsobem (a zda to vůbec jde) donutit Yoko, aby zobrazovalo staty ve formě hp:80/80, s:100/100, m:120/120 ? Teda nejde o čísla, pouze ve formě aktuální stav/základ.
Podobně je to vidět na tomto obrázku z DP hotpics:
http://darkparadise.pcnative.cz/hotpics/index.php?p=pict&id=945 |
Hm, fixa a rychlý ruce?
Nevim jak to dostat do lišty, ale vim, jak donutit yoko, aby ti to vypsalo do hry ( ať už jen pro tebe nebo i pro ostatní ). _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Nosferatu Walking Carcass

Založen: 07. 07. 2004 Příspěvky: 866 Bydliště: The Wayfarer`s Inn, Izba č.1, Britain
|
Zaslal: st květen 10, 2006 7:25 pm Předmět: |
|
|
Snad som pochopil o co ide:
zalozka Display:Hitpoints, Mana, Stamina,...atd. _________________ Nosferatu - Plánovač Výprav, Thesist of Brujah clan
Nadanie ucit se je dar;
Schopnost ucit se je sikovnost;
Ochota ucit se je volba;
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Cpt.Rookie Gazer

Založen: 27. 03. 2005 Příspěvky: 272 Bydliště: Cech řemeslníků / Nujel'm (Brno)
|
Zaslal: st květen 10, 2006 7:58 pm Předmět: |
|
|
edited
Tak ne.
Je vidět, že už mi dlouho nikdo života neubral.
Smažte mi to někdo, než se propadnu hanbou (-; _________________ Zmatený a roztržitý paladin, člen Spolku
Naposledy upravil Cpt.Rookie dne st květen 10, 2006 9:22 pm, celkově upraveno 2 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Stillwater Velkej Drak

Založen: 16. 09. 2005 Příspěvky: 1103 Bydliště: The WatchTower of Britain - !!!
|
Zaslal: st květen 10, 2006 8:19 pm Předmět: |
|
|
Yoko mi to pise od zacatku v liste. Pouze pokud mate plnej zivot (80/80) tak to napise jen jednou, ale v momente, kdyz uz mate min nez zaklad, tak uz to pise aktualni/plnej. _________________ Smrt nad Zlato!!!
Stillwater, necromancer, člen Spolku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ghastly Orc

|
Zaslal: st květen 10, 2006 8:51 pm Předmět: |
|
|
Stillwater napsal: |
Yoko mi to pise od zacatku v liste. Pouze pokud mate plnej zivot (80/80) tak to napise jen jednou, ale v momente, kdyz uz mate min nez zaklad, tak uz to pise aktualni/plnej. |
Jop , je to tak. Já jsem jen lognul a nastavoval základní věci, takže jsem zatím neměl míň jak základ a tudíž se mi to ukazovalo pouze v původním tvaru
Zdá se, že já a Yoko budeme mít spoustu veselých zážitků ...  _________________ Ghastly, Adept Spolku, tulák a dobrodruh |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|