Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Shadow Orc
Založen: 08. 11. 2003 Příspěvky: 184 Bydliště: Chomutov, Brno
|
Zaslal: čt duben 22, 2004 9:05 am Předmět: |
|
|
Pajadin napsal: |
Díky...díky...přátelé! |
Vítej. Doteď jsi si vedl dobře, ale teď budeš muset zabrat ještě víc.  _________________ Shadow
stárnoucí vampír Spolku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: čt duben 22, 2004 3:56 pm Předmět: |
|
|
Děkuji Ti, Shadowe! Vím...vím...stále mám občas problémy(nejvíce mě teď dožírá provider s netem:o(( Už jsem sepsal výhružnej dopis, že mu unesu rodinu, jestli nezrychlí )
(Jinak...chci se DNES OMLUVIT, že budu nepřítomen...jdu na rande:o) S holkou samozřejmě...doufám, že se neurazí, že bude na druhém místě před miláčkem, Ultimou:o)) _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Shadow Orc
|
Zaslal: čt duben 22, 2004 6:35 pm Předmět: |
|
|
Pajadin napsal: |
Děkuji Ti, Shadowe! Vím...vím...stále mám občas problémy(nejvíce mě teď dožírá provider s netem:o(( Už jsem sepsal výhružnej dopis, že mu unesu rodinu, jestli nezrychlí )
|
Tak to mám stejný problém. Už jsem seřval celé obchodní oddělení a další na řadě je vedení.Výhružný dopis nemá cenu.Jdu mu rovnou zapálit firmu.  _________________ Shadow
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: čt duben 22, 2004 8:55 pm Předmět: |
|
|
Jestli Ti můžu poradit, tak se optej na tenhle problém Sharlona:o)) Ten má v tomhle praxya je v tom profík )) _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sharlon Emir Nightmare

Založen: 12. 02. 2004 Příspěvky: 984 Bydliště: Místo věčného odpočinku
|
Zaslal: so duben 24, 2004 1:17 am Předmět: |
|
|
(Ze by zrovna profik to nevim no posudte sami jestli je profesionalni vykon po 1 mesici vyhruznych dopisu a telefonatu konecene dospet k vymene ateny na nejblizsim pripojovem bodu ... ) _________________
Smrt je jediná životní jistota!
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Shadow Orc
|
Zaslal: po duben 26, 2004 6:24 pm Předmět: |
|
|
Sharlon Emir napsal: |
(Ze by zrovna profik to nevim no posudte sami jestli je profesionalni vykon po 1 mesici vyhruznych dopisu a telefonatu konecene dospet k vymene ateny na nejblizsim pripojovem bodu ... ) |
No je to pokrok.Mě to již trvá měsíc a půl. Dneska to odnesl jeden chudák a zítra dostane druhou dávku.  _________________ Shadow
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: po duben 26, 2004 7:01 pm Předmět: |
|
|
Wolf napsal: |
Timea chtěj poznat co nějdříve, když budeš zahálet,
přijdeš o mnoho srandy .
( Viz. 1052. díl komixu ImaTimeo:
Jak Timeo nazval Wotana kočičkou )  |
Hihi. A 315. dil, Jak jsem nazval Shadowa myskou  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jalabhar_Xho Harpy

|
Zaslal: po duben 26, 2004 7:12 pm Předmět: |
|
|
Timeo napsal: |
Hihi. A 315. dil, Jak jsem nazval Shadowa myskou  |
Timeo davaj si pozor lebo ta myska ti moze velmi lahko utrhnut hlavu.
* Zo zavretimi ocami si to predstavil a pobaveny odisiel* _________________ Jalabhar Xho, Vampir v sluzbach Aethana |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: po duben 26, 2004 7:57 pm Předmět: |
|
|
No, no.
Ted uz nevim, co si o te udalosti vubec mam myslet (viz Topik Archandela) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|