Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Deathless Gazer

|
Zaslal: ne prosinec 18, 2005 6:47 pm Předmět: |
|
|
Naja napsal: |
15 vterin je to pouze v pripade ze mate stejnou pozici a je vtyzkouseno, ze to funguje |
Dobře, to je fajn zpráva Hned to běžím vyzkoušet. Díky za vysvětlení. _________________ "Dospělost začíná toho dne, kdy přijímáme zodpovědnost za své činy."
http://deathless.cz
Deathless The Hand of Death, Člen Spolku
Connan Brave Warrior
Coopernik Senior Craft
Conjurer Junior Mage |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: ne prosinec 18, 2005 6:52 pm Předmět: |
|
|
Jinak ono to počítání vteřin nikdy asi nebude úplně přesné, protože, co si budeme nalhávat, jedna vteřina lagující Sphere je spíš něco z intervalu <1;nekonečno) :o). _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Naja Kráska

|
Zaslal: ne prosinec 18, 2005 9:47 pm Předmět: |
|
|
navic pal a kler maj 10 vterin, ostatni "mene inteligentni " maji tech vterin 20
takze tech 15 je takovej penej prumer  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Llewelyn Malej drak
|
Zaslal: po prosinec 19, 2005 4:53 pm Předmět: |
|
|
tak co jsem vycet tak se opravdu uvazuje o sebrani portu rangum... by me zajimalo jestli nam zustane port ze svitku, jestli jo, tak by to nebyla takova pohroma, byli bysme na tom stejne jako nekrici... _________________ Llewelyn- přítel ve zbrani
Mám vytvarované tělo! Kulatá je také tvar. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Naja Kráska

|
Zaslal: po prosinec 19, 2005 5:01 pm Předmět: |
|
|
odebrani portu rangum zvazujeme, abychom rangerum mohli neco dat,musime jim neco sebrat,protoze jinakkazdy navrh konci v kosi s velmi padnym oduvodnenim, ze by byl rang silnej az prilis a nemuzem ho posilovat vic |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Llewelyn Malej drak
|
Zaslal: po prosinec 19, 2005 5:06 pm Předmět: |
|
|
to je jasny... pokud za to rang dostane neco navic tak jsem plne pro... a zustal by port ze svitku? nebo i tam by se rang presunul do "dele cekajici" skupiny?
(cloveka jednou neco napadne co by zhruba slo za mystika rangu a snad to bylo prijatelny a oni mu to locknou na offic foru) _________________ Llewelyn- přítel ve zbrani
Mám vytvarované tělo! Kulatá je také tvar. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Naja Kráska

|
Zaslal: po prosinec 19, 2005 5:23 pm Předmět: |
|
|
veskere debaty o mystikach jsou v soucasne chvili irelevantni, proto ten lock |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Miar Lizardman
Založen: 06. 12. 2005 Příspěvky: 209 Bydliště: The Travellers inn v Trinsicu, izba c.1
|
Zaslal: st prosinec 21, 2005 2:04 pm Předmět: |
|
|
Tak tu mame dalsi krok pri zamedzovani lagom - oslabenie autolootu (turbolootu). A tiez zamedzenie lootu z hidu ked su okolo potvory. To som zvedavy na ake apuzy budeme prerabat autolooty, doteraz som mal v autoloote pochopitelne pauzu 1sec medzi jednotlivym hladanim itemov, idem otestovat kolko treba teraz, dam vam vediet )) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Menon Spider King

|
Zaslal: st prosinec 21, 2005 2:07 pm Předmět: |
|
|
Nebolo spomínané, že to nepôjde len v GZ? Takže potvory a poklady môžeš myslím kludne lootovať z hidu.  _________________ Čo bolo, bolo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Miar Lizardman
Založen: 06. 12. 2005 Příspěvky: 209 Bydliště: The Travellers inn v Trinsicu, izba c.1
|
Zaslal: st prosinec 21, 2005 2:31 pm Předmět: |
|
|
Tak podla testou "rucne tahanie" to vyzera ze medzi jednotlivymi "manipulaciami" v mrvom tele musi byt min 1sekunda. To je myslim rozumne. Tiez sa nezda ze by predcasne pouzitie itemu sposobilo predlzenie timeru ako je to u sutrov... Makra treba asi prerobit na pridanie podmienky if v zurnali (you cannot pick it up) then return end if alebo tak nieco, mam pocit ze by to mohlo niektore makra sundat. Pri testoch makra "autoloot" mi to obcas s tou jednou sekundou facha ale tiez mi to parkrat sundalo klienta co nie je nic moc teda ))
Mam makro na loot posledneho otvoreneho tela a pada to, tak ani nechcem vediet co to spravi aks a uprostred lootu otvori dalsie telo ))
Ale celkovo je to fajn snad sa lagy zase trochu znizia. Co znie zaujimavo je to lootovanie z hidu, no ale to uz si otestuju clenovia spolku najblyzsie niekde v pride )) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|