Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: čt prosinec 22, 2005 8:38 pm Předmět: |
|
|
Miar napsal: |
Pouzil som nahodou ale Orwela som cital ) super kniha ale nikomu neodporucam, mal som z nej tak tyzden nocne mori, zvlast z toho zeveru ) |
Mi povídej, já to dočetl ve vlaku, když jsem jel k přítelkyni. Jsem měl 20 minut na to, abych to ze sebe dostal.  _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rescuer Spider King

|
Zaslal: čt prosinec 22, 2005 8:40 pm Předmět: |
|
|
Že by to bylo natrvalo, tomu se mi nechce věřit. Jak psal Ursus - zkus se zeptat Naji, jestli by s tím něco nešlo udělat..
Takové ty prudiče, co dělají nepříjemnosti ostatním a maji z toho radost nebo proč to dělají, také nesnáším.. je to hnus, takhle bych je prohnal  _________________ cleric Rescuer, Člen Spolku, The Hand of Life
ranger ShadowMaster
vampire Shadow Claw
Naposledy upravil Rescuer dne čt prosinec 22, 2005 8:44 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Miar Lizardman
Založen: 06. 12. 2005 Příspěvky: 209 Bydliště: The Travellers inn v Trinsicu, izba c.1
|
Zaslal: čt prosinec 22, 2005 8:42 pm Předmět: |
|
|
Jaj to uvediem na pravu mieru ja ban nemam, mam ineho providera. Som normalne v hre. Len ma to desne rozhodilo, ban takemu mnozstvu ludi kvoli jednemu psychicky narusenemu... _________________ Nie ten človek žil viac, ktorý sa dožil vysokého veku, ale ten, ktorý svoj život naozaj precítil. Rousseau |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Miar Lizardman
Založen: 06. 12. 2005 Příspěvky: 209 Bydliště: The Travellers inn v Trinsicu, izba c.1
|
Zaslal: čt prosinec 22, 2005 9:07 pm Předmět: |
|
|
nebudem ot uz riesit idem to radsej zapit do HIC-u.
*vstava a bere si penazenku* _________________ Nie ten človek žil viac, ktorý sa dožil vysokého veku, ale ten, ktorý svoj život naozaj precítil. Rousseau |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Naja Kráska

|
Zaslal: pá prosinec 23, 2005 7:18 am Předmět: |
|
|
balt uz nepremava ctvrt roku, gryf jen sporadicky...spis vubec
s providerem se dohadovat o tehle vecech neda, pokud SK Telecom prideluje urcite bloky IP adres do urcitych oblasti, pak potrebujem zjistit, ktere jsou pro Banskou Bystricu a ty necham ablokle, zbytech chci pustit. Z Orange se zatim nikdo neozval, tak to nechame blokle, stejne je lepsi mit tyhle podesrele providery zablokovane, docela hodne to predchazi prasatum.
Tenhle clovek zneprijemnuje hru dlouhodobe celemu shardu, aleprotoze je na modemu, neni mozne mu v pristupu abranit. Pokud se na reseni situace budou podilet zainteresovani hraci, pak se treba k necemu dohrabeme. Kdyz ne, tak mame smulu a budeme dal zit s prasatky  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|