Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: so březen 13, 2004 10:05 am Předmět: |
|
|
pokud se nemylim, tak jmena mecu na webu DP neodpovidala skutecnosti.. proto se muze seznam jevit neuplnym, i kdyz je uplny.. zkratka to co mas v ruce je tady na seznamu, jen s jinym jmenem. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: ne březen 14, 2004 6:00 pm Předmět: |
|
|
Je to mozne, jsou v tom nesrovnalosti, treba ze stejnych suterku muzes udelat ruzne mece .
Ahaaa, tak jsem si v konkurencni knihovne precetl, ze to neni blbost... _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Trakat Mummy

Založen: 30. 04. 2004 Příspěvky: 101 Bydliště: Nalestena zbroj
|
Zaslal: so květen 01, 2004 12:18 am Předmět: |
|
|
A mam dotaz od koho si je nechavate delat?  _________________ Trakat [CoNT] ...... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: so květen 01, 2004 1:33 am Předmět: |
|
|
Je málo lidí, kteří je umí dělat a o to míň šílenců, kteří je opravdu dělají...mě myslím skládala meč Rynn, ale už vážně nevím... _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lenka Hrubá Titán

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1692 Bydliště: jedna rakev v brněnským sklepě
|
Zaslal: so květen 01, 2004 1:44 am Předmět: |
|
|
Rynn, klerička. Velmi šikovná dáma.
*vzpomíná, jak jí Rynniny sestry, co občas potkává, pomáhaly v začátcích...*
*vzpomíná na svoji výpravu pro stone krystal s podporou jedné sestry, vzpomíná na své první černé šaty od sestry druhé... a vzpomíná na bojovníka v ohnivé zbroji na zvláštním mustangovi, jejího, ehm, bratra...*
EDIT: Obdivovala se úžasné hrubosti a síle jedné ze sester. (Ne, že by ostatní byly slabé, to ne...) Nechápala. Žasla a zase nechápala. Časy se ale změnily, už dávno je takto hrubá i Lenka. A to doslova a nejen jménem. _________________
Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek
- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
Naposledy upravil Lenka Hrubá dne so květen 01, 2004 1:52 am, celkově upraveno 2 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: so květen 01, 2004 1:46 am Předmět: |
|
|
*mrknul na Lenku*
Ano ano! To je ona!
*usmál se a spokojeně odjel za spánkem* _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Trakat Mummy

|
Zaslal: so květen 01, 2004 7:56 am Předmět: |
|
|
Dobre pokusim se ji najit diky  _________________ Trakat [CoNT] ...... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

|
Zaslal: so květen 01, 2004 9:47 am Předmět: |
|
|
Ono vlastně stačí najít mága, který vlastní Star Dust a má co nejvíce magery (roby, boosty a tak...), ale stejně je prý fizzivost 66 procent:o((, ale to už jsem zde myslím psal... _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Trakat Mummy

|
Zaslal: so květen 01, 2004 10:14 am Předmět: |
|
|
No v guilde mame magy i Star Dust takze si ho mozna necham udelat od nekoho z guildy...  _________________ Trakat [CoNT] ...... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|