Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: pá únor 17, 2006 4:27 pm Předmět: |
|
|
vsak si to uloz do souboru pokus.html a zkus si ho otevrit ve tvem internetovem prohlizeci a uvidis, zda je to dobre.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: pá únor 17, 2006 4:33 pm Předmět: |
|
|
prohranl jsem ten tvuj slovnik pres jednoduchy sed (tedy: s@^\(.*\) - \(.*\)\$@<tr><td>\1</td><td>\2</td></tr>@) a toto je vystup:
kód: |
<tr><td>AB</td><td>Animal Box, skrinka slúžiaca na skladovanie shrinknutých zvierat. </td></tr>
<tr><td>AFK</td><td>Akronym Away From Keyboard, hráč má postavu v hre ale nesedí pri počítači. </td></tr>
<tr><td>BM</td><td>Blood Moss, krvavý mach, reagent </td></tr>
<tr><td>BP</td><td>Black Pearl, čierne perly, reagent </td></tr>
<tr><td>BS</td><td>označenie pre skill Blacksmithy-kováčstvo. </td></tr>
<tr><td>CB</td><td>Crystal Ball, magická guľa slúžiaca na overenie karmy, famy a zbití. </td></tr>
<tr><td>CV</td><td>1. Mesto Cove 2. Covetous 3. Cyclops Valey </td></tr>
<tr><td>DM</td><td>Depise Mage </td></tr>
<tr><td>DP</td><td>Dark Paradise, shard ultimy online </td></tr>
<tr><td>EI</td><td>Skill Evulating Inteligence. </td></tr>
<tr><td>EoN</td><td>Eyes of Newt, oči mloka, reagent. </td></tr>
<tr><td>GA</td><td>Garlic, cesnak, reagent </td></tr>
<tr><td>GB</td><td>Greater Blood, nápoj na vyliečenie pre vapmírov. </td></tr>
<tr><td>GC</td><td>Greater Cure, nápoj slúžiaci na vyliečenie otravy </td></tr>
<tr><td>GGR</td><td>Great Gold Ring, prsteň ktorý po nasadení vyvoláva kúzlo Reactiv Armor </td></tr>
GH-1. Grater heal, nápoj slúžiaci na doplnenie životov 2. Guild House, označenie pre sídlo gildy.
<tr><td>GM</td><td>1. Game master, admin 2. Guild master, vrchný predstaviteľ Guildy 3. Dosiahnutie ktoréhokoľvek reálneho skillu na úroveň 100 </td></tr>
<tr><td>GP</td><td>Golden Pieces, zlaté mince, mena na DP. </td></tr>
<tr><td>GRR</td><td>Great reflex ring, viz RR </td></tr>
<tr><td>GS</td><td>1. Ginseng, reagent (niekedy tiež GI či GL) 2. Greater strenght, nápoj na zdvihnutie sily. 3. Guild Stone </td></tr>
<tr><td>GZ</td><td>Guard Zone, zóna, v ktorej sa po zavolaní slova Guards objavia stráže a zabijú všetko s červeným alebo šedým statusom. </td></tr>
<tr><td>HB</td><td>Cintorín, Hřbitov, obvykle je myslený cintorín severne od Britanie, v širšom slova zmysle ktorýkoľvek cintorín </td></tr>
<tr><td>HC</td><td>Heawy Crossbow, zbraň. </td></tr>
<tr><td>HK</td><td>zabitie koňa </td></tr>
<tr><td>HxB</td><td>heawy Crossbow, ťažká kuša, zbraň. </td></tr>
<tr><td>IJS - InJuxSanct, kúzlo Magické zrkadlo</td><td>odrazí kúzlo späť na útočníka </td></tr>
<tr><td>IVM</td><td>InVasMani, kúzlo väčšieho liečenia </td></tr>
<tr><td>Jasle</td><td>Slangové označenie dungeonu pre nováčikov v Minocu. </td></tr>
<tr><td>KK</td><td>Komunikačný kryštál, RP hráči tak označujú v hre messenger ICQ </td></tr>
<tr><td>KOP</td><td>KalOrtPor, kúzlo teleportu </td></tr>
<tr><td>KVF - KalVasFlam, FlameStrike</td><td>utočné kúzlo </td></tr>
<tr><td>LAL</td><td>Lord Ancient Liche </td></tr>
<tr><td>LAW</td><td>Lord Ancestral Wyrm </td></tr>
<tr><td>LBA</td><td>Large Batlle Axe, zbraň </td></tr>
<tr><td>LD</td><td>Lord Death </td></tr>
<tr><td>LLL</td><td>Lord Liche Lord </td></tr>
<tr><td>LLLK</td><td>Lord Lava Lizard King </td></tr>
<tr><td>LSN</td><td>Lord Spider Nightmare </td></tr>
<tr><td>LvL 1-5</td><td>označenie pre mapky pokladov rôznych levelov, </td></tr>
<tr><td>MB</td><td>Magic Ball, Magická guľa, slúžiaca na zistenie durability zbrane. </td></tr>
<tr><td>MC</td><td>Magic Coin </td></tr>
<tr><td>MR</td><td>1. Mandrake root, koreň mandragory, reagent. 2. Mana refresh, nápoj ktorý doplní menšie množstvo many. </td></tr>
<tr><td>NS</td><td>Nightshade, baklažán, reagent </td></tr>
<tr><td>NPC</td><td>Non Player Character, postava ktorú neovláda žiaden hráč. </td></tr>
<tr><td>PAGE</td><td>odosielanie správ GM v prípade nutnosti, pred použitím je potrebné dôsledne preštudovať pravidlá písania page v sekcii Hra -> Otázky </td></tr>
<tr><td>PC</td><td>1. Player Character, postava ovládaná hráčom </td></tr>
<tr><td>PK</td><td>Player Killer, hráč, ktorý zabíja iných hráčov </td></tr>
<tr><td>POG - PorOrtGrav - Lightning</td><td>útočné kúzlo </td></tr>
<tr><td>PVM</td><td>Player vs Monster, štýl hry, pri ktorom hráči bojujú s NPC monštrami </td></tr>
<tr><td>PvP</td><td>Player vs Player. Štýl hry, pri ktorom medzi sebou bojujú hráči </td></tr>
<tr><td>RB</td><td>Rune book, zelená kniha slúžiaca na teleportáciu </td></tr>
<tr><td>Reagents</td><td>Prísady potrebné na kúzlenie, prípadne ako prísady pri Alchemy. Slangovo Regy. </td></tr>
<tr><td>Recall</td><td>Magický zvitok slúžiaci na dobíjanie TB </td></tr>
<tr><td>RK</td><td>Ress Kill, situácia kedy niekto alebo niečo zabije hráča čerstvo po oživení, kedy nie je schopný brániť sa. </td></tr>
<tr><td>RP</td><td>Role Playing, hranie rolí. Štýl hrania. </td></tr>
<tr><td>RR</td><td>Reflex Ring, prsteň ktorý po nasadení vyvoláva kúzlo zrkadlo </td></tr>
<tr><td>SA</td><td>Sulfurous Ash, siričitý prach, reagent </td></tr>
<tr><td>SK</td><td>1. Spider King 2. Skeleton Knight </td></tr>
<tr><td>Shrink</td><td>Nápoj slúžiaci na magické zmenšenie zvieraťa </td></tr>
<tr><td>SS</td><td>1. Spider Silk, pavúčie vlákno, reagent. 2. Skill Spirit Speak. </td></tr>
<tr><td>TB</td><td>Travell Book, modrá kniha slúžiaca na teleportáciu </td></tr>
<tr><td>TMR</td><td>Total Mana Refresh, nápoj ktorý doplní väčšie množstvo manny. </td></tr>
<tr><td>TR</td><td>Total Refresh, nápoj na doplnenie staminy. </td></tr>
<tr><td>TS</td><td>1. Team Speak, externý program slúžiaci na hlasovú komunikáciu medzi hráčmi 2. Terra Sanctum, dunegon </td></tr>
<tr><td>UAB</td><td>Universal Animal Box, kvalitnejšia skrinka na uskladňovanie shrinknutých zvierat. </td></tr>
<tr><td>UOAM - Ultina Online Auto Map, externý program</td><td>mapa. </td></tr>
<tr><td>WC</td><td>Walking Carcass </td></tr>
<tr><td>WM</td><td>war mace, zbraň. </td></tr>
<tr><td>AFK</td><td>away/absent from keyboard </td></tr>
bo = because
<tr><td>BTW</td><td>by the way </td></tr>
<tr><td>IMAO</td><td>In my arrogant opinion </td></tr>
<tr><td>IMO</td><td>In my opinion </td></tr>
<tr><td>IMHO</td><td>In my humble opinion / in my honest opinion </td></tr>
<tr><td>LOL</td><td>Laughing out loud,lots of laughs, Laughing out Lungs </td></tr>
<tr><td>NB</td><td>Newbie, nováčik. </td></tr>
<tr><td>NP</td><td>No problem </td></tr>
<tr><td>OMG</td><td>Oh my God/Goodness! </td></tr>
<tr><td>PLS, PLZ, PLX</td><td>Please </td></tr>
<tr><td>ROFL, ROTFL</td><td>rolling on the flor laughing </td></tr>
<tr><td>sry</td><td>Sorry </td></tr>
<tr><td>thx</td><td>Thanks</td></tr>
|
protoze ten sed byl hodne jednoduchy, je tam par chybek, ale asi lepsi opravit par chybek, nez to upravovat rucne..  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Miar Lizardman
Založen: 06. 12. 2005 Příspěvky: 209 Bydliště: The Travellers inn v Trinsicu, izba c.1
|
Zaslal: pá únor 17, 2006 6:02 pm Předmět: |
|
|
Vile tvoj jednoduchy sed tusim spravil z nasho slovnika to co som chcel robit rucne aj ked nemam absolutne sajnu co to je Sed musim povedat ze je to moc pekne
inac som technicky antitalent a ked som tvoj zosedovany slovnik ulozil do pokus.html tak sa to spravalo divne, asi preto ze som to povodne ulozil do pokus.doc a ten som v prieskumnikovi prepisal na pokus.html
no dufajme ze je to spravne on si to uz niekto kopetentny najde..
EDIT: tak chlapik ktory sa na webe vola Hoax a podla podpisu je to pravdepodobne wizzy to tusim spravil do tabulky a odoslal naji na mail, aspon tak som to pochopil z jeho prispveku, tak snad to bude technicky tip top a uz coskoro uvidime vysledky nasej prace na webe a ubudne novacikov ktory sa ma pri banke v minocu pytaju co je to GH  _________________ Nie ten človek žil viac, ktorý sa dožil vysokého veku, ale ten, ktorý svoj život naozaj precítil. Rousseau |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Smrt BOB Mummy

Založen: 24. 11. 2005 Příspěvky: 105 Bydliště: Hostinec jhelom 2
|
Zaslal: pá únor 24, 2006 6:53 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem si uvedomil ze tam neni BL - BadLuck dokonce to hodne lidi nezna... _________________ GONG, not so happy now... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Miar Lizardman
Založen: 06. 12. 2005 Příspěvky: 209 Bydliště: The Travellers inn v Trinsicu, izba c.1
|
Zaslal: pá únor 24, 2006 7:07 pm Předmět: |
|
|
No popravde neviem co sa so slovnikom deje. POdla vsetkeho ma Naja v Maili hotovu verziu, teda ak ten Hoax nekecal, ale predsa len uz je to nejaka chvila a nejako sa to nehybe.... _________________ Nie ten človek žil viac, ktorý sa dožil vysokého veku, ale ten, ktorý svoj život naozaj precítil. Rousseau |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: pá únor 24, 2006 7:11 pm Předmět: |
|
|
Miar napsal: |
No popravde neviem co sa so slovnikom deje. POdla vsetkeho ma Naja v Maili hotovu verziu, teda ak ten Hoax nekecal, ale predsa len uz je to nejaka chvila a nejako sa to nehybe.... |
Pokud vím, Naja je velmi vytížená a navíc má oficiálně od DP ze zdravotních důvodů volno. Proto musíte být trpěliví :o). _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Miar Lizardman
|
Zaslal: pá únor 24, 2006 7:22 pm Předmět: |
|
|
Hellmaster napsal: |
Miar napsal: |
No popravde neviem co sa so slovnikom deje. POdla vsetkeho ma Naja v Maili hotovu verziu, teda ak ten Hoax nekecal, ale predsa len uz je to nejaka chvila a nejako sa to nehybe.... |
Pokud vím, Naja je velmi vytížená a navíc má oficiálně od DP ze zdravotních důvodů volno. Proto musíte být trpěliví ). |
aha tak to ano... ono je to aj tak ten slovnik len taka fičurinka na pomoc NB dolezite veci maju prednost, skriptovanie a tak .)
ale aspon som kludnejsi... myslim ze mozem prestat refreshovat ten topic tam kazdych 15 minut... _________________ Nie ten človek žil viac, ktorý sa dožil vysokého veku, ale ten, ktorý svoj život naozaj precítil. Rousseau |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Miar Lizardman
|
Zaslal: út únor 28, 2006 4:55 pm Předmět: |
|
|
tak sa ma zas vypytoval jeden na trhu ze co je to BM a co je to EoN, lebo som to krical ze predam uz aby ten slovnicek bol by som mu napisal len link
*tesi sa na zverejnenie slovnika* _________________ Nie ten človek žil viac, ktorý sa dožil vysokého veku, ale ten, ktorý svoj život naozaj precítil. Rousseau |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|