Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Lagy :p
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Lavaron
Malej drak

PříspěvekZaslal: út březen 21, 2006 8:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

zprisneni trestu nicemu nepomuze, tresty tak maly nejsou, problem je v tom, ze tresty nikdo nerozdava.

nebo aspon mi to prijde, leda by vsichni makrovali non-afk Smile a proto nikdo nehcodi sedet, to bych pak chapal.

Wandering Healer, zesnuly clen Spolku

Na zivote miluju jeho rozmanitost, kazdy den me nastve nekdo jiny.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hellmaster
Lord Death

PříspěvekZaslal: út březen 21, 2006 9:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Lavaron napsal:
nebo aspon mi to prijde, leda by vsichni makrovali non-afk :) a proto nikdo nehcodi sedet, to bych pak chapal.

Nebo že maj všichni perfektní hlídače a tak "jsou AFK jen napůl". Já jsem snad nikdy nesekal, ale 500 logů za první prohřešek mi přijde směšné. Dal bych 2000 za první, 2000 + smazání banku za druhej a smazání postavy za třetí. Lidi by si dávali větší pozor a pokud ne, tak by si to sakra pamatovali. Jsou lidi kteří nikdy AFK prohřeškek neměli, takže to jde, tudíž by se nejednalo o žádný vyloženě tvrdý opatření. Podle mého spoustu hráčů to teď prostě "riskuje".
Smrt BOB
Mummy

PříspěvekZaslal: út březen 21, 2006 9:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hellmaster napsal:
Lavaron napsal:
nebo aspon mi to prijde, leda by vsichni makrovali non-afk :) a proto nikdo nehcodi sedet, to bych pak chapal.

Nebo že maj všichni perfektní hlídače a tak "jsou AFK jen napůl". Já jsem snad nikdy nesekal, ale 500 logů za první prohřešek mi přijde směšné. Dal bych 2000 za první, 2000 + smazání banku za druhej a smazání postavy za třetí. Lidi by si dávali větší pozor a pokud ne, tak by si to sakra pamatovali. Jsou lidi kteří nikdy AFK prohřeškek neměli, takže to jde, tudíž by se nejednalo o žádný vyloženě tvrdý opatření. Podle mého spoustu hráčů to teď prostě "riskuje".

Jo vetsina lidi AFK prohresek nema, jen proto ze je nechytily :)(Vtipne je ze me chytli jen kdyz jsem byl jak rikas napul a kdyz jsem treba nechal omylem zapnute makro a sel na veceri, nebo jednou dokonce do skoly tak me nikdy takhle nechytily, co teprv treba bratr, ten mel snad vsecko pomoci AFK)
Muj prvni prohresek byl za plneho vedomi a cumeni do UO, nicmene postup
Obeti:
Zdravim->Wait(1000)->Uo.Cast("Fire Field", obet)->IF(UO.GetHP(obet)==0) then Jail() endif
Jako wamp, polonahy jsem stihl napsat zdravim s 5hp ale vyjit z FF neslo, protoze jsem sedel na zidli v cechu encru a kterym koliv smerem by to byla Smrt... telo smazano, port do jailu, a pry ze kdyz jsem mu napsal tak rychle odpoved ze mi skill nesnizi :O
zde sem byl celkem na****, to uz musi mit clovek hlidace i na nonAFK?

Ono neni AFK jako AFK a smazani banky by bylo dost, navic envim jestli hell byl nekdy v jail, ale muzu ti rict ze 500 logu bez makra neni vubec smesne..... i s makrem je to na delsi dobu nez trenink skillu
Navic krom 500 logu ti snizi skill, pokud se stihnes ozvat do 2s po zacatku kontroly jako ja :)

Naposledy upravil Smrt BOB dne út březen 21, 2006 9:57 am, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Miar
Lizardman

PříspěvekZaslal: út březen 21, 2006 9:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hellmaster napsal:
Lavaron napsal:
nebo aspon mi to prijde, leda by vsichni makrovali non-afk Smile a proto nikdo nehcodi sedet, to bych pak chapal.

to je pravda s tym riskovanim. Podla mna nejde ani tak o riskovanie ze to necha celu noc pustenu, aj ked aj taky su, skor myslim ze ide o riskovanie typu ze odbehne na zachod a nevypne makro, ved ked nezazil kontrolu 3/4 roka aka je pravdepodobnost ze dojde prave v tych piatich minutach,,, no a o chvilu je to pozeranie serialu a flmov a citanie pri makrovani..... Keby boli kontroly take prisne ze vas dajme tomu skontroluju 3* za den v priemre (a nie raz za 6 mesiacov v priemere) tak by makrovania ubudlo, nie nejako vyrazne ale trochu myslim ano.
Gate keeper
Phoenix

PříspěvekZaslal: út březen 21, 2006 9:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

plne sopuhlasim s prisnenim trestu. 500 logu je na 2-3 hodinky bez scripty ->assist s typem stromu a sochy.. a pokud je scritp s nklikem na nejblizsi strom, tak to jen frci.

teprv ty 2k by meli nejkay odstrasujici ucinek Crying or Very sad
Smrt BOB
Mummy

PříspěvekZaslal: út březen 21, 2006 10:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Gate keeper napsal:
plne sopuhlasim s prisnenim trestu. 500 logu je na 2-3 hodinky bez scripty ->assist s typem stromu a sochy.. a pokud je scritp s nklikem na nejblizsi strom, tak to jen frci.

teprv ty 2k by meli nejkay odstrasujici ucinek :cry:

Mam i komplet AFK makro(Pouzivam bez behani, bylo to rychlejsi) a kdyz nejsou v jail lagy(Fakt malokdy...) tak zvladam 1log tak za 5sec tohle je dokonala situace(Ano 42minut, pokud by jste meli porad jen ty dva nejrychlejsi stromy a jeli v 6 rano kdy nejslou lagy). Mych prvnich bylo za zhruba 2-3dny, protoze bez navodu a makra(Prislo mi bulbe mit makro v jail) jsem behel chvile zjistil ze bez makra se ti trest spise zvetsje nez zmensuje...(15 logu za klik na hlavu lamy, 20Logu za klik na lamu druheho kopace, Zapomenuti stromu bylo tenkrat i 20 logu, trefa do zeme 10logu(rikate si ze se to nestane, ale stava se to bez makra porad..))
Navic odstrasujici ucinek ma uz jen skill na nulu, ono odstrasujici je to dost, ale lidi stejne AFK budou...

PS: Ano souhlasim s tim ze by meli byt castejsi a treba i prisnejsi tresty, ale potom nemuze kontrola probihat jako moje prvni, to by bylo v jail vice lidi nez na celem svete okolo
Abych rekl pravdu jedine normalni slusne kontroly jsem videl od GM First, navic jsme si vzdycky uzili trochu srandy kdyz slo o kontroli v cechu.
Ono aby clovek 10sec nedival na obrazovku staci zprava na ICQ, kontrola itemu v inventari a clovek hned prestane na chvilku cumet na Journal aby to stihal...
Lavaron
Malej drak

PříspěvekZaslal: út březen 21, 2006 11:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

podle meho nazoru jsou tresty za prohresky nastavene rozumne, tech 500 sem si vysekat vyzkousel a zadna zabava ... a to sem se mi jen zaswapnul komp a uz sem byl jail

jak rikam, chyba podle me neni v trestech ale v tom, ze je malokdy nekdo dostane.
a navic ... porad je nedoresene jak zabranit lidem, aby se shlukovali, otazka jestli se to vubec nekdy vyresi Wink

Wandering Healer, zesnuly clen Spolku

Na zivote miluju jeho rozmanitost, kazdy den me nastve nekdo jiny.
Llewelyn
Malej drak

PříspěvekZaslal: út březen 21, 2006 1:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

chce to rozhodne castejsi kontroly, ale to uz je problem v poctu gm a jejich casu, tresty z 500 na 2k logu by temer nic neresili, kdo riskuje ted, bude riskovat nadale (a nejlepsi je, ze 2 kamosi se dostali do jailu za afk a to do kompu cumeli primo na uo :p )
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Smrt BOB
Mummy

PříspěvekZaslal: út březen 21, 2006 2:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Llewelyn napsal:
(a nejlepsi je, ze 2 kamosi se dostali do jailu za afk a to do kompu cumeli primo na uo :p )

To je prave ten problem, kolikrat uz jel bracha tak ze sel spat ve 2 a rano v sest vypnul makro.... Kontroly jake bezne vidim prezivam jen kvuli automatickym hlidacum, protoze misto mnozstvi kontrol se zhorsila jejich narocnost...(Zase paradox jako v jailu: se snazi odradit makrare tim ze stezuji system sekani-> vysledek: v jailu ma kazdy makro, protoze bez nej by se nevykopal ani za 100 let)
Ale kdyz zapalime cely cech necromanceru, nez aby jsme ho nechali Prudicum tak to je sranda :), nebo treba Obsazeni cechu warrioru prudici atd :)
Deathless
Gazer

PříspěvekZaslal: út březen 21, 2006 2:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Llewelyn napsal:
(a nejlepsi je, ze 2 kamosi se dostali do jailu za afk a to do kompu cumeli primo na uo :p )

To jo no, jen koukat nestačí Laughing

http://deathless.cz

Deathless The Hand of Death, Člen Spolku
Connan Brave Warrior
Coopernik Senior Craft
Conjurer Junior Mage
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Fórum Spolku -> Diskuze Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Další
Strana 8 z 12

Přejdi na: