Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Llewelyn Malej drak
|
Zaslal: út březen 21, 2006 3:08 pm Předmět: |
|
|
Deathless napsal: |
Llewelyn napsal: |
(a nejlepsi je, ze 2 kamosi se dostali do jailu za afk a to do kompu cumeli primo na uo :p ) |
To jo no, jen koukat nestačí  |
no jedna byla kamoska , ta nechapala co se deje, nebo ji to nedoslo
a druhej kamos, proste makruje, kouka na to, prijde gm a klekne mu net (mel jsem stejnej a vim jaky to je ) pak akorat naloguje a je v jailu a holt si to GM nenechalo vysvetlit, ze prej neodpovidal a tudiz byl afk.... _________________ Llewelyn- přítel ve zbrani
Mám vytvarované tělo! Kulatá je také tvar. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Smrt BOB Mummy

Založen: 24. 11. 2005 Příspěvky: 105 Bydliště: Hostinec jhelom 2
|
Zaslal: út březen 21, 2006 3:17 pm Předmět: |
|
|
Vsadim se ze se ani nepodivalo na Status hrace, kde by melo misto logout CC _________________ GONG, not so happy now... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: út březen 21, 2006 3:21 pm Předmět: |
|
|
Možná by bylo lepší informovat lidi o tom, čim ty lagy způsobujou a pak by se třeba pokusili vyhnout hromadnejm sparingům v cechu, makrování na veřejných místech.. ale chtělo by to pomoc od gm teamu, aby řekli, co opravdu laguje a co ne, jestli to ví. _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Llewelyn Malej drak
|
Zaslal: út březen 21, 2006 3:25 pm Předmět: |
|
|
tudiz na stranky, do pravidel ale i do uvodu a tak, ze lagy tvori schromazdovani hracu v cechach a takovy, aby to kazdej nb videl a treba pak si to jich par vezme k srdci, gut idea _________________ Llewelyn- přítel ve zbrani
|
Návrat nahoru |
|
 |
Deathless Gazer

|
Zaslal: út březen 21, 2006 5:42 pm Předmět: |
|
|
Smrt BOB napsal: |
Vsadim se ze se ani nepodivalo na Status hrace, kde by melo misto logout CC |
GM pozná, jestli se logoutl nebo mu padl net? (CC by asi poznatelné být mělo, ale jak je to s logoutem, nebo když padne net?).
Mno ve zkratce : Pozná GM rozdíl mezi CC, logoutem a když padne spojení? (z mého pohledu - když je cc tak to padne hned - když padne net, ještě pár chvil to jakoby jde a pak to padne) _________________ "Dospělost začíná toho dne, kdy přijímáme zodpovědnost za své činy."
http://deathless.cz
Deathless The Hand of Death, Člen Spolku
Connan Brave Warrior
Coopernik Senior Craft
Conjurer Junior Mage |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Llewelyn Malej drak
|
Zaslal: út březen 21, 2006 6:09 pm Předmět: |
|
|
GM pozná, jestli se logoutl nebo mu padl net? (CC by asi poznatelné být mělo, ale jak je to s logoutem, nebo když padne net?).
Mno ve zkratce : Pozná GM rozdíl mezi CC, logoutem a když padne spojení? (z mého pohledu - když je cc tak to padne hned - když padne net, ještě pár chvil to jakoby jde a pak to padne) |
a nebo se mrknout jestli nabizi connectivitu nebo tak neco, ze mu to pada casteji a tak, ale to je stejne jedno, to je jednodusi dat kopec logu nez neco resit, stejne proti tomu nemuze nic udelat tak o co jde... _________________ Llewelyn- přítel ve zbrani
|
Návrat nahoru |
|
 |
Miar Lizardman
Založen: 06. 12. 2005 Příspěvky: 209 Bydliště: The Travellers inn v Trinsicu, izba c.1
|
Zaslal: út březen 21, 2006 10:21 pm Předmět: |
|
|
Mno ve zkratce : Pozná GM rozdíl mezi CC, logoutem a když padne spojení? (z mého pohledu - když je cc tak to padne hned - když padne net, ještě pár chvil to jakoby jde a pak to padne) |
a nebo se mrknout jestli nabizi connectivitu nebo tak neco, ze mu to pada casteji a tak, ale to je stejne jedno, to je jednodusi dat kopec logu nez neco resit, stejne proti tomu nemuze nic udelat tak o co jde... |
podla mna je to spravne, ake zistovanie CC a conectivity... GM dava otazky, hrac neodpoveda - AFK - jail. To uz som pocul vela krat "Akurat mi spadol monitor som vytiahol snuru a nez som ju zapojil tak som bol v jaily". Clovek na to poctivo 2 roky cumi a nikdy nie je AFK a akurat pocas tych 60 sekund kedy je kontrolovany mu to nestastne spadne......
mylsim si o tom svoje. _________________ Nie ten človek žil viac, ktorý sa dožil vysokého veku, ale ten, ktorý svoj život naozaj precítil. Rousseau |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Agness Kyklop

Založen: 19. 02. 2005 Příspěvky: 682 Bydliště: Britain, Wayfarer`s Inn, izba č.8
|
Zaslal: út březen 21, 2006 10:32 pm Předmět: |
|
|
Nemas uplne pravdu. Niektore dni mi to pada kazdych 5 minut a aka je sanca ze ma akurat bude kontrolovat... podla mna dost velka. Mozem to sice vypnut, aby som neriskoval, ale vzhladom ze zakazdym ako mi to padne si myslim ze uz to viec krat padat nebude to zase pustim. _________________ Agness - Člen Spolku
Zástupkyně Pána Rekrutů
Válku mezi muži a ženami nikdy nikdo nevyhraje.
Je tady příliš mnoho bratříčkování s nepřítelem. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Llewelyn Malej drak
|
Zaslal: út březen 21, 2006 10:47 pm Předmět: |
|
|
Miar napsal: |
mylsim si o tom svoje. |
to je pekne, ale premyslel jsi nekdy o tom ze to muze byt pravda? ja na tom netu jel taky, tusim ze i nekteri Spolkovni by si zpomneli jak jsem nikam temer nechodil a jak mi to padalo... on na tom byl stejne a co udelas s tim ze to spadne zrovna kdyz prijde afk kontrola? a navic lidi se muzou vymlouvat na to GM, ale me jako kamaradovi by o tom rozhodne nelhal... nekdy nez neco postnes, zkus se zamyslet co o tom doopravdy vis a kouknout se na to z vice uhlu, pohled neni nikdy jen jeden _________________ Llewelyn- přítel ve zbrani
|
Návrat nahoru |
|
 |
Miar Lizardman
Založen: 06. 12. 2005 Příspěvky: 209 Bydliště: The Travellers inn v Trinsicu, izba c.1
|
Zaslal: út březen 21, 2006 11:19 pm Předmět: |
|
|
Miar napsal: |
mylsim si o tom svoje. |
to je pekne, ale premyslel jsi nekdy o tom ze to muze byt pravda? ja na tom netu jel taky, tusim ze i nekteri Spolkovni by si zpomneli jak jsem nikam temer nechodil a jak mi to padalo... on na tom byl stejne a co udelas s tim ze to spadne zrovna kdyz prijde afk kontrola? a navic lidi se muzou vymlouvat na to GM, ale me jako kamaradovi by o tom rozhodne nelhal... nekdy nez neco postnes, zkus se zamyslet co o tom doopravdy vis a kouknout se na to z vice uhlu, pohled neni nikdy jen jeden |
Ja nad svojimi postami rozmyslam mal by si spravit to iste.
llewelyn presne co si povedal mne by si mal spravit ty, pozret sa na to z ineho uhlu, z uhlu GM, ktoremu to povie 5 ludi z 10 "Ja nikdy niesom AFK to je blba nahoda". nevravim ze to u niektorych pripadov nahoda byt nemoze ale GM na to jednoducho prihliadat nemoze, lebo by to nebolo spravodlive. Urcite ked niekto v reali je odsudeny na smrt za vrazdu a argumentuje "Ja som ho uz mrtveho nasiel, chcel som ho ozivit preto som bol od krvi a tu dymiacu pistol ktoru som mal v ruke ked ma nasli som zdvihol v soku"... iste, najde sa aj taky ktoremu sa to mozno skutocne stalo a je ozaj nevinny, ale byt sudca a neodsudit niekoho pri zjavnych dokazoch by bol vysmech spravodlivost. Byt GM tak tvojmu kamosovi poviem:
"iste, verim ti aj taka blba nahoda je mozna, je mi to luto ze ta to stretlo, tu je sekera tam je strom tam je socha."
Ale po skusenostiach s hracmi na DP by som mu asi nepovedal ani to. _________________ Nie ten človek žil viac, ktorý sa dožil vysokého veku, ale ten, ktorý svoj život naozaj precítil. Rousseau |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|