Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Trakat Mummy

Založen: 30. 04. 2004 Příspěvky: 101 Bydliště: Nalestena zbroj
|
Zaslal: po květen 03, 2004 6:40 pm Předmět: |
|
|
A kdyz nejsi patron nemuze se te nekdo zeptat? Myslim ze muze uplne stejne jako patrona ... dobre menim z NE na ne  _________________ Trakat [CoNT] ...... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: po květen 03, 2004 7:05 pm Předmět: |
|
|
Chichichi, už je to jen malé "ne"!
Ještě chvíli a bude to mrňavé ano  _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: po květen 03, 2004 7:31 pm Předmět: |
|
|
Trakat napsal: |
Hellmaster napsal: |
Teď nejde o mě, ale o oxistenci patronátů jako takových...tudíž jestli byste chtěli patrony, případně zkráceně proč. |
Nechce se mi to psat sam tak strucne reknu svuj nazor zde... Ja patronum moc neholduji protoze jsem nevidel moc patronu co neco dokazali.. Samozdrejme je ze dnes uz GM nemaji zadny zajem a patrony podle mne podporovat nebudou .. takze ja rikam na patrony NE ... Ale samozdrejme si rad poslechnu vase argumenty.. |
To je právě to. Dost lidí říká ne a argumentují tím, že stejně minulí patroni byli k ničemu a že noví patroni nebudou mít podporu od GM... _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: po květen 03, 2004 9:57 pm Předmět: |
|
|
Otázka zní: Bude to tentokrát lepší? _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Necrostan Kyklop

Založen: 02. 03. 2004 Příspěvky: 655 Bydliště: Momentalne potulny chodec . . .
|
Zaslal: po květen 03, 2004 10:13 pm Předmět: |
|
|
Ja bych chtel rici toto > Kdyz potkas na kdekoli nbika, pomuzes mu i kdyz ti bude klast otazky treba jak muzu carovat ? Ja rad poradim komukoli cokolico vim. Kdyz budou patroni tak to bude urcite lepsi protoze budou radit nbikum. Urcite se stane ze se budou ptat treba zrovna i tebe. Zatim co jsem potkal v nasem cechu nbiky tak jsem jim pomohl. Daroval neco. Kdyz clovek zacina a nema se o koho oprit nebude z nej nikdy zavislak na uo.*smeje se* Kdybych nemel oporu Hellmastera a dalsich urcite bych tu uz nebyl . . .
Proste zacatky jsou tezke. Ja rikam proste ANO. _________________ *Sedi ve Spolku s knihou v ruce studujíc nové věci*
Zalezi na cloveku jaky smer cesty si vybere. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Retromancer Mirror Spider

Založen: 17. 11. 2003 Příspěvky: 473 Bydliště: Domek v pustine...
|
Zaslal: út květen 04, 2004 12:44 pm Předmět: |
|
|
Jak uz nekdo psal na imperiu - zmenou v omto bode (ono pomahani NB a rady jim) bude hlavne to, ze se nebude jednat o nahodu, ale Patron bude vystaven napriklad na webu DP a tedy NB bude vedet na koho se obratit v pripade dotazu ci probelmu... _________________ Retromancer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lenka Hrubá Titán

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1692 Bydliště: jedna rakev v brněnským sklepě
|
Zaslal: út květen 04, 2004 1:43 pm Předmět: |
|
|
v tomto pripade at se patron vybavi pevnymi nervy, kdyz bude neustale opakovat dokola se ptajicim novackum na primitivni dotazy, ktere si nejsou schopni vycist na webu DP
za chvili se z toho ten patron musi zblaznit a pri mnozstvi lidi nebude delat nic jineho
ziji 4 mesice, a tak nemam tolik zkusenosti, proto se tohoto hlasovani zdrzuji, protoze myslim ze moje slovo nema vahu, ale z meho pohledu je patronstvi k nicemu, nema smysl zavadet, ALE jestlize se o nej nekdo hlasi, jako ze hlasi a nemuze byt patron bez existence patronatu, tak jsem PRO, jen aby to mohli delat, kdyz chteji... _________________
Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek
- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Trakat Mummy

|
Zaslal: út květen 04, 2004 2:49 pm Předmět: |
|
|
No nejsem si jist jestli budou vystaveni novy Patroni na webu, protoze napriklad nas patron Ardeth je tam uz strasne dlouho a pritom uz neni patron dost dlouho ani jejich icq tam nejsou vystavena zatim jste mne nepresvedcili  _________________ Trakat [CoNT] ...... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: út květen 04, 2004 3:14 pm Předmět: |
|
|
No nejsem si jist jestli budou vystaveni novy Patroni na webu, protoze napriklad nas patron Ardeth je tam uz strasne dlouho a pritom uz neni patron dost dlouho ani jejich icq tam nejsou vystavena :arrow: zatim jste mne nepresvedcili :wink: |
Nemůžeš argumentovat Ardethem :o)))). _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Trakat Mummy

|
Zaslal: út květen 04, 2004 3:39 pm Předmět: |
|
|
Hellmaster napsal: |
No nejsem si jist jestli budou vystaveni novy Patroni na webu, protoze napriklad nas patron Ardeth je tam uz strasne dlouho a pritom uz neni patron dost dlouho ani jejich icq tam nejsou vystavena zatim jste mne nepresvedcili  |
Nemůžeš argumentovat Ardethem )))). |
A u nejakeho povolani je aktualni patron? a icq neni u zadneho... _________________ Trakat [CoNT] ...... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|