| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bohdy Lizardman

Založen: 04. 05. 2005 Příspěvky: 243 Bydliště: Brno-Boh(u)nice
|
Zaslal: st prosinec 07, 2005 3:55 pm Předmět: |
|
|
| Zizinek napsal: |
| Bohdy napsal: |
Prosím o pozhasnutí mého kamínku...musím se uložit k zimnímu spánku...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
NeRP: Mám ted málo času(škola,před příjimačkama a čvrtletí nedopadlo moc dobře)...skoro vůbec neloguju...tak mi to prosím odpustte... |
K těm nonRP důvodům bych chtěl ještě přidat že dnes mu do věčných lovišť odešel jeho monitor, a proto se jeho aktivita asi na nějaký čas bude rovnat nule . Ale doufám že se k nám brzy zase vrátí....
*přikril Bohdyho a sfouknul svíčku*
Zizinek |
Diky Zizinku, ale tvoje prognóza byla špatná...je to grafická karta...  _________________ "Kouřím,tedy jsem"*zahodil vaťan a zmizel*
Bohdy-Adept Spolku |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Zizinek Mirror Spider

Založen: 16. 06. 2005 Příspěvky: 469 Bydliště: Jhelom byt č.3 spolu s Bohdym (Brno)
|
Zaslal: st prosinec 07, 2005 8:46 pm Předmět: |
|
|
| Zizinek napsal: |
Prosím o pozhasnutí mého kamínku...musím se uložit k zimnímu spánku...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
NeRP: Mám ted málo času(škola,před příjimačkama a čvrtletí nedopadlo moc dobře)...skoro vůbec neloguju...tak mi to prosím odpustte... |
K těm nonRP důvodům bych chtěl ještě přidat že dnes mu do věčných lovišť odešel jeho monitor, a proto se jeho aktivita asi na nějaký čas bude rovnat nule . Ale doufám že se k nám brzy zase vrátí....
*přikril Bohdyho a sfouknul svíčku*
Zizinek |
Diky Zizinku, ale tvoje prognóza byla špatná...je to grafická karta...  |
Všem se omlouvám za klamání veřejnosti
PS: když ono to vypadalo vážně jako monitor.... _________________ Zizinek, Paladin
Člen Spolku |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Zizinek Mirror Spider

Založen: 16. 06. 2005 Příspěvky: 469 Bydliště: Jhelom byt č.3 spolu s Bohdym (Brno)
|
Zaslal: út prosinec 13, 2005 9:40 pm Předmět: |
|
|
Jestli jste v poslední době měli to štěstí a viděli pobíhat mezi námi Bohdyho bylo to v krátké přestávce jeho dlouhého zimního spánku. Teď už zase klidně spinká....
| Návrat nahoru |
|
 |
Bohdy Lizardman

|
Zaslal: so únor 25, 2006 11:10 pm Předmět: |
|
|
NonRP: Omlouvám se za to,že mi nejde UO jak už jsem psal ve vypravach...kdyz spustim clienta(dp.exe,client.exe-eště ve složce UO neni hozenej injection),tak můžu vesele běhat dokud neotevřu batoh. Jakmile tam hodím yoko tak dp.exe,client.exe automaticky po lognutí se sami vypnou nebo mi to hodí bějaký okýnko že UO musí být Terminated(když dám ano tak se to vypne,když dám ne tak se ta bulka objeví hned znovu).
A u Yoka (aktualizovanyho i neaktualizovanyho) mi to dela to co před tím dokud tam nebyla hozená složka injection,tudíž že běhám v pohodě dokud neotevřu batoh, nevíte někdo co to může být? Nebo jak to spravit?
PS:UO jsem reinstaloval 3krát _________________ "Kouřím,tedy jsem"*zahodil vaťan a zmizel*
Bohdy-Adept Spolku |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Miar Lizardman
Založen: 06. 12. 2005 Příspěvky: 209 Bydliště: The Travellers inn v Trinsicu, izba c.1
|
Zaslal: so únor 25, 2006 11:15 pm Předmět: |
|
|
NonRP: Omlouvám se za to,že mi nejde UO jak už jsem psal ve vypravach...kdyz spustim clienta(dp.exe,client.exe-eště ve složce UO neni hozenej injection),tak můžu vesele běhat dokud neotevřu batoh. Jakmile tam hodím yoko tak dp.exe,client.exe automaticky po lognutí se sami vypnou nebo mi to hodí bějaký okýnko že UO musí být Terminated(když dám ano tak se to vypne,když dám ne tak se ta bulka objeví hned znovu).
A u Yoka (aktualizovanyho i neaktualizovanyho) mi to dela to co před tím dokud tam nebyla hozená složka injection,tudíž že běhám v pohodě dokud neotevřu batoh, nevíte někdo co to může být? Nebo jak to spravit?
PS:UO jsem reinstaloval 3krát |
a yoka mas nastaveneho spravne? Ako viem ze je to asi blba otazka ale co som tak videl na forach vacsinou ked mal niekto problemy tak to bolo yokom a najcastejsie zlym nastavenim yoka, encryption a podobne srandy, stara IP atp atp. No a u teba to vyzera na joko ked cisty klient bezi, tak asi by som to na tvojom mieste skumal v yoku a nie preinstalovaval hru samotnu.
tu
http://mrakoplash.stranky.org/forum/viewtopic.php?id=1293
ten chlapik sice nemal presne tvoj problem ale to co mu poradili by sa mohlo hodit.. snad. Patchnou yoko a ked nepomoze tak ho stiahnut od pegy a nastavit podla navodu.
Inac neviem. _________________ Nie ten človek žil viac, ktorý sa dožil vysokého veku, ale ten, ktorý svoj život naozaj precítil. Rousseau |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Smrt BOB Mummy

Založen: 24. 11. 2005 Příspěvky: 105 Bydliště: Hostinec jhelom 2
|
Zaslal: ne únor 26, 2006 9:52 am Předmět: |
|
|
Doporucuji ti Smazat kompletni Yoko a Adresar Desktop, nadale stahnout Ylaunch a yoko injection. naistalovat(Ne podle navodu na netu ten je tak miliardu let stary...)
Nadale si najit starnku ze vsemy klienty(Google pomuze) a stahnout si jedineho 1.24
Po tomto zakroku by Yoko melo jet poradne....
PS: Druhy problem ktery me napadl je vadne soubory .mul, ale v tom pripade by to radna reistalace UO mel vyresit. Jinak UO jak jiste vis muzes stahnout na ultima.cz _________________ GONG, not so happy now... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Zizinek Mirror Spider

|
Zaslal: ne únor 26, 2006 11:35 am Předmět: |
|
|
| Smrt BOB napsal: |
Doporucuji ti Smazat kompletni Yoko a Adresar Desktop, nadale stahnout Ylaunch a yoko injection. naistalovat(Ne podle navodu na netu ten je tak miliardu let stary...)
Nadale si najit starnku ze vsemy klienty(Google pomuze) a stahnout si jedineho 1.24
Po tomto zakroku by Yoko melo jet poradne....
PS: Druhy problem ktery me napadl je vadne soubory .mul, ale v tom pripade by to radna reistalace UO mel vyresit. Jinak UO jak jiste vis muzes stahnout na ultima.cz |
Nebojte až mě k tomu pustí tak mu to rozjedu ,ale on furt nemá čas  _________________ Zizinek, Paladin
Člen Spolku |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Bohdy Lizardman

|
Zaslal: út březen 28, 2006 7:23 pm Předmět: |
|
|
NonRP:Dneska mi volali ze školy...nepřijato...ted se mám rozhodnout jestli půjdu na 3-letý obor bez maturity( s tím že můžu přestoupit v 1. ročník na ten s maturitou,pokud budu mít dobré výsledky...)
Nebo jestli půjdu do 2. kola,což bdudu muset dělat přijímačky(Nedám)
Takže se můj návrat k UO se asi oddaluje...
E: omlouvám se... _________________ "Kouřím,tedy jsem"*zahodil vaťan a zmizel*
Bohdy-Adept Spolku |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: st březen 29, 2006 1:03 am Předmět: |
|
|
Rozhodně to nevzdávej dřív než to zkusíš. Určitě vyzkoušej i druhé kolo a pak uvidíš, no... Škola má vždycky před UO přednost (nebo by alespoň měla mít), takže není za co se omlouvat. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Bohdy Lizardman

|
Zaslal: pá srpen 11, 2006 2:10 pm Předmět: |
|
|
Počínaje dnešním večerem, vyrážím na dlouhou cestu sebepoznání...a kontroly své žíznivosti po krvy...
S pozdravem váš Bohdy
*připíchl kousek pergamenu na nástěnku a se skloněnou hlavou odešel*
__________________________________________________________________________________
E:NonRP-Jedu na dovolenou na týden tak se zatím opatrujte a mějte se hezky.
PS: Pardon ze jsem dlouho nepsal. _________________ "Kouřím,tedy jsem"*zahodil vaťan a zmizel*
Bohdy-Adept Spolku |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|