Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Rescuer Spider King

|
Zaslal: ne listopad 06, 2005 4:46 pm Předmět: |
|
|
Gate keeper napsal: |
Pekna prace v Hytlu. |
Díky. Byla dobrá spolupráce, tak jsme to zvládli projít bez větších problémů.. Škoda že jsi neviděl, jak jsme byli v Destardu. Tam byla větší sranda *mrkl na Lenyho* mezi Mytheril Serpentkama, Wyrmou a drakama, protože jsme tam byli bez prska a nemohli jsme nic zazdít ani otrávit . _________________ cleric Rescuer, Člen Spolku, The Hand of Life
ranger ShadowMaster
vampire Shadow Claw |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rescuer Spider King

|
Zaslal: pá duben 14, 2006 11:55 am Předmět: |
|
|
Poslední dobou, což už bude asi měsíc , mě škola zaměstnává víc, než tomu tak bývalo. Nevím jak je to možné, ale zdá se mi, že oproti uplynulým semestrům je toho teď nejméně jednou tolik. Možná jste si všimli, že na komunikačním krystalu mám studijní ikonku často i přes půlnoci. Není to tím, že bych ji zapomněl přepnout . Situace v blízké budoucnosti nevypadá o nic lépe, spíše naopak, přibudou k tomu teď práce na semestrálkách, které máme mít skoro ze všech předmětů. Tudíž na delší aktivní působení ve světě Temného ráje opravdu čas nezbývá i přes značnou chuť na nějakou výpravu vyrazit. Přesto se snažím být něčím užitečný a tak vám jsou pořád k dispozici tamerské schopnosti ShadowMastera (kdyby se vám něco splašilo ) a obchod, který jednou za čas aktualizuji (kdyby se vám nějaké ceny nezdály, tak mi můžete napsat ). Ohledně těchto záležitostí mne můžete kontaktovat, alespoň se na chvilku od toho učení odreaguji (přinejhorším vám řeknu že nemám čas )..
Takže když budete někdo něco potřebovat, ozvěte se. Na výpravy se mnou ale nepočítejte . _________________ cleric Rescuer, Člen Spolku, The Hand of Life
ranger ShadowMaster
vampire Shadow Claw |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rescuer Spider King

|
Zaslal: pá duben 28, 2006 7:35 pm Předmět: |
|
|
Možná jste si někdo všiml, že jsme já a Deathless nebyli něco přes týden k zastižení na komunikačních krystalech. Z podivné příčiny jsme byli po tuto dobu bez připojení. Konečně se to podařilo zprovoznit, tak jsem zas k dispozici, kdybyste někdo něco potřeboval.. Práce podle očekávání neubývá , takže bohužel stále platí to z minulého příspěvku.. _________________ cleric Rescuer, Člen Spolku, The Hand of Life
ranger ShadowMaster
vampire Shadow Claw |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Aerial Skeleton

|
Zaslal: so duben 29, 2006 7:40 pm Předmět: |
|
|
Rescuer přijat za člena. _________________ Aerial, Aethanův potomek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|