| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Necrostan Kyklop

Založen: 02. 03. 2004 Příspěvky: 655 Bydliště: Momentalne potulny chodec . . .
|
Zaslal: út květen 04, 2004 8:42 am Předmět: |
|
|
To jsem byl ja a Timeo. Prisli jsme z dungu a normalne otevreli. Ale runa nas nepustila. JEste ze tam je. _________________ *Sedi ve Spolku s knihou v ruce studujíc nové věci*
Zalezi na cloveku jaky smer cesty si vybere. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Retromancer Mirror Spider

Založen: 17. 11. 2003 Příspěvky: 473 Bydliště: Domek v pustine...
|
Zaslal: út květen 04, 2004 12:39 pm Předmět: |
|
|
Fleku klid a nohy v teple - na DP je vykradani domku nejtezsim ze zlocinu (coz mi RP moc nesedi s tim, ze za vrazdu nic nehrozi, ovsem jde spis o mnoho moznosti jak se do domku dostat i pri maximalnim zabezpeceni), ale neni vykradeni, jako vykradeni.
Jakykoli item na DP se da velice jednoduse vyhledat pomoci ID ktere ma tusim 7 znaku a v logu lze takovy item vyhledat i zpetne treba do doby kdy byl onen keg vyroben... (treba priklad mystiku)
Jinak jeste ke dverim - pokud budeme logicky uvazovat a zname napriklad z fire uzamykatelne bednicky, ktere musime odemknout a pak znovu zamknout, je nam jasne ze vzdy prislusnym klickem muzeme item ke kteremu patri odemknout a zamknout - a odemcenbe dvere muze otevrit kazdy. Neni to tedy vysada pouze klicku od dveri...
Klicek ma vice moznosti - po dvojkliku na klicek a
1) zatargetenim toho sameho klicku - muzeme klicek pojmenovat...
2) zatargetenim dveri ke kterym je - odemknuti ci zamknuti dveri
3) zatargetenim jineho Blank keye - pokus o prekopirovani klice i na novy (zavisi na tinkering)
4) pokud se jedna o prvni klicek (ci jeho kopie) od nenajemniho baracku lze zamknout jakykoli predmet krom nekterych k podlaze daneho domku (neco jako uzamknuti od GM ale jen v oblasti domecku a nejblizsiho okoli).
K poslednimu bodu bych jen dodal, ze pokud si nechate udelat u nenajemniho domku za 10K nove zamky, ponechte si stale puvodni klicek, protoze prave jim a ne tim novym lze predmety uzamykat - a odemikat....
K vlastnictvi nenajemnich domku bych mohl poreferovat vice, je tam mnoho nejasnosti, ale tohle neni topik o tom, takze jen otazka klicku aby nedochazelo k omylum.  _________________ Retromancer |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
FLEK Walking Carcass

Založen: 21. 02. 2004 Příspěvky: 856 Bydliště: S Dixem v Jeskyni
|
Zaslal: út květen 04, 2004 2:16 pm Předmět: |
|
|
ano vim Jsem rad ze mi tady nekdo vysvetli konecne nake ty veci okole te hlouposti a nedorozumeni cekal sem Archa 2. a nebo Pajadina Wolfa a nebo Berega to sou takovi ty mi chytri kamaradi ale Frantisek a Hellmaster by to taky vedel kazdopadne jsme uz kamosi a byly a vcera jsem byl v domku tech postizenych a dokonce necromant jmenem Nyger mi pomohl a nabidl pomoc s ziskanim naramku pro paladiny pro bojove umeni s mecem a tak s jerrym jsem zatim nemluvil ale vzkazal mi po Gatovy ze jsem mu dal o jeden KEG vice ale to mi je jedno necham mu ho a diky a napiste mi kdo se na me zlobi a tak a kdo ne tak  _________________ FLEK THE WHITE PALADIN
Dixův otec před smrtí |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
FLEK Walking Carcass

|
Zaslal: út květen 04, 2004 4:54 pm Předmět: |
|
|
dekuji Frantisku a diky vsem co se me zastaly  _________________ FLEK THE WHITE PALADIN
Dixův otec před smrtí |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Retromancer Mirror Spider

Založen: 17. 11. 2003 Příspěvky: 473 Bydliště: Domek v pustine...
|
Zaslal: út květen 04, 2004 5:02 pm Předmět: |
|
|
Straslivej spammer  _________________ Retromancer |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
FLEK Walking Carcass

|
Zaslal: út květen 04, 2004 5:12 pm Předmět: |
|
|
nj to se musi  _________________ FLEK THE WHITE PALADIN
Dixův otec před smrtí |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Trakat Mummy

Založen: 30. 04. 2004 Příspěvky: 101 Bydliště: Nalestena zbroj
|
Zaslal: út květen 04, 2004 5:14 pm Předmět: |
|
|
sbira posty  _________________ Trakat [CoNT] ...... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Petko Lizardman

|
Zaslal: út květen 04, 2004 5:22 pm Předmět: |
|
|
Len ho nechajte, to by tu bola potom nuda  _________________ Mama mele Emu,
máme málo Masa. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Necrostan Kyklop

Založen: 02. 03. 2004 Příspěvky: 655 Bydliště: Momentalne potulny chodec . . .
|
Zaslal: út květen 04, 2004 5:47 pm Předmět: |
|
|
JJ ale uz ma rakord takze muze spomalit. *Zasmal se a odjel na svem novem ornovi* _________________ *Sedi ve Spolku s knihou v ruce studujíc nové věci*
Zalezi na cloveku jaky smer cesty si vybere. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
FLEK Walking Carcass

|
Zaslal: út květen 04, 2004 5:51 pm Předmět: |
|
|
jo tak az budete se nudit ve zadostech o clenstvi mi napiste neco delam rekordy pak snad budu u spolku vazenejsi )) _________________ FLEK THE WHITE PALADIN
Dixův otec před smrtí |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|