Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: st květen 05, 2004 3:40 pm Předmět: |
|
|
Já jsem zase svým prvním BS vybil celou tu levou chodbu až ke dveřím do místnosti s pokladem a hrdinně pozabíjel družinu která tam zrovna bojovala s Walkongem, načež jsem se od toho pavouka nechal nedobrovolně zakousnout :o)). _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: st květen 05, 2004 4:15 pm Předmět: |
|
|
To Sharlon: "Až" po dvou týdnech hraní? Já o nich nevěděl půl roku a mysel si že existuje jen In Mani! Já byl ve svých začátcích hroznej *ůl  _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bereg Sunrise Titán

Založen: 19. 11. 2003 Příspěvky: 1594 Bydliště: Wild of Northern Territory
|
Zaslal: st květen 05, 2004 7:54 pm Předmět: |
|
|
No ja když vyděl poprvé kolik je druhů regentů a všech veci v Uo tak sem si ríkal, že se to nemuzu naucit nikdy. A hrozne me prekvapovalo, že kdyz si dám bandáži, tak me to neléčí, protože mi slovo "malý skill" nic neříkal.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Trakat Mummy

Založen: 30. 04. 2004 Příspěvky: 101 Bydliště: Nalestena zbroj
|
Zaslal: st květen 05, 2004 8:01 pm Předmět: |
|
|
Je skvele vzpominat na zacatky...nedavno jsme vzpominali na trh s par hraci na NB dungeon (zruseny do ktereho vas to hodilo po vykopani) jak byl skvely ooobrovka skoda ze ho zrusili clovek se tam naucil zakladni veci (ovladani, taktiku ..) bez rizika (PK) a mohl i slusne vydelat .. zacinaly se tam tvorit i vypravy ktere chodili dal a dal pamatuji si jak se nas sebralo vzdy 10 a sli jsme na Spider Kinga a rikali "Ten je frajer", "zabiji na jednu ranu" atd  _________________ Trakat [CoNT] ...... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: st květen 05, 2004 8:02 pm Předmět: |
|
|
Mám kamaráda ze školy...
Před pár dny jsem mu řekl o UO, tak si to zkusil.
Takže teď pozoruju jeho začátky kdy zjistuje jak co funguje
a vzpominam na ty staré dobré casy.
A je nadhera sledovat jak se učí, jak "roste". _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bereg Sunrise Titán

Založen: 19. 11. 2003 Příspěvky: 1594 Bydliště: Wild of Northern Territory
|
Zaslal: st květen 05, 2004 8:05 pm Předmět: |
|
|
Jo jo, to byla paráda, zkrátka bezztarostná život, téměř. Sakra vzdyt já tu hru uz ted chápu uplne jinak nez predtím. Predtím to pro me byla jen hra, bral sem to jako, hmm jak to říct. Zkrátka hra, čisté nefalšované RPG. Postupem casu se to zmenilo, spusta externích programů, makrování, sakra to se neemnlo stát, kdybych se mohl vrátit do "mladých" časů na DP. No asi tenhle post nechápete ale to je jedno  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Necrostan Kyklop

Založen: 02. 03. 2004 Příspěvky: 655 Bydliště: Momentalne potulny chodec . . .
|
Zaslal: st květen 05, 2004 9:20 pm Předmět: |
|
|
No Bere ja to chapu prozival jsem to uplne stejne. _________________ *Sedi ve Spolku s knihou v ruce studujíc nové věci*
Zalezi na cloveku jaky smer cesty si vybere. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: čt květen 06, 2004 12:48 am Předmět: |
|
|
No, kdyz jsem zacinal hrat (v prvni ere, nekdy v dobach Tragedy, takze nejaky ten rok uz to taky bude:) ) jsem si vse daval bez assista, ted uz si to nedokazu predstavit... Assist byla hracka, kterou jsem nemusel mit, protoze jsme na ni nemel heslo  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: čt květen 06, 2004 7:37 am Předmět: |
|
|
*Přečetl si následující řádky a zavzpomínal*
NB dung, to bylo něco, to je pravda. Když jsem začínal, nikoho jsem neznal, nic jsem nevěděl.
Z dolu jsem se vykopal bez jediného makra. A v NB dungeonu jsem neměl ponětí, co to znamená slovo Assist (tedy měl, ale stejně nefungoval). *vzpomněl na míchání lektvarů, o které se pokoušel*
Život bez externích programů, panečku, to jste si pak vážili každé desetinky skillu. *vzpomněl na první dny, kdy i meditoval ručně (modrým tlačítkem u skillu)*
Procházky do druhého patra s mým bratrem hraničářem, zabití prvních potvor jako byli Walking Spider.
*zamračil se*
Och ano, a pokusy s travel bookem, který mě nechtěně teleportoval ven, když jsem byl ještě nezkušený. Na tuhle dobu nevzpomínám moc dobře. Našlo se pár lidí, co i tenkrát velmi rádi pomohli mladému hrači. Našlo se ale více takových, co mě naučili, co je to pojem RK... *posmutněle*
Pravdou taky je, že lidé tam taky začali harvestit za své druhé postavy.
Podle mě by ale měl být podobný dung opět otevřen. Vím o Vesperu, byl jsem tam mnohokrát, ale to není dung! Dung je podzemí, ne pár domků spojených teleportem. Taktika v tomhle "dungeonu" je zcela odlišná od taktiky v ostatních dungeonech. Proto se zrovna ve Vesperu těžko sehrajete a připravíte na opravdové výpravy...
Opravdový NB dung, jaký tady byl před cechy by měl být obnoven... ne pro mě, ale pro ty opravdové nováčky, co teď stojí v cechu a opravdu tam jenom harvestí a InLorují. _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Necrostan Kyklop

Založen: 02. 03. 2004 Příspěvky: 655 Bydliště: Momentalne potulny chodec . . .
|
Zaslal: čt květen 06, 2004 8:05 am Předmět: |
|
|
Ano ano. Souhlasim. Moudra slova Ursi. _________________ *Sedi ve Spolku s knihou v ruce studujíc nové věci*
Zalezi na cloveku jaky smer cesty si vybere.
Naposledy upravil Necrostan dne čt květen 06, 2004 11:39 am, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|