| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Agness Kyklop

Založen: 19. 02. 2005 Příspěvky: 682 Bydliště: Britain, Wayfarer`s Inn, izba č.8
|
Zaslal: čt listopad 16, 2006 9:35 am Předmět: |
|
|
Za posledny mesiac sa tusim registrovali dvaja ludia a ostatne registracky boli boti.
Moj navr je aby sa zalozil jeden mail kde by sa posielali ziadosti na registraciu. Na ten mail by mali clenovia pristup a povolovali by registracky. Ale ako som povedal mne nerobi problem to povolovat mne vadia boti. _________________ Agness - Člen Spolku
Zástupkyně Pána Rekrutů
Válku mezi muži a ženami nikdy nikdo nevyhraje.
Je tady příliš mnoho bratříčkování s nepřítelem. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kelnor Arach

|
Zaslal: čt listopad 16, 2006 11:20 am Předmět: |
|
|
Přesně tak. Zapněte tu funkci nutnost povoloat registrace, udělá se na to speciální mail, kam bude mít pár lidí (kteří o to budou mít zájem) přístup a ti se o to budou starat a problem solved. _________________ Kelnor, Autarkis
The ageless shadow.
Člen Spolku
"Co tě nezabije, to se tě pokusí zabít znovu." |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Frantisek Elder Daemon
|
Zaslal: čt listopad 16, 2006 11:22 am Předmět: |
|
|
souhlasim _________________ Frantisek ml. Zastupce představeneho Spolku
Ten co nosí Spellbook proklatě nízko |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: pá listopad 17, 2006 12:22 am Předmět: |
|
|
Pro začátek jsem to nastavil tak, že nově registrovanému přijde mejl, kde bude muset kliknout na odkaz a tím dokončí registraci.
Kdyby nepomohlo, založím někde e-mailovou schránku a na ňu nastavím e-mail admina fóra (na ten chodí mejly při potvrzování registrace adminem). A budem potvrzovat my, co do schránky budem mít přístup. _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kelnor Arach

|
Zaslal: pá listopad 17, 2006 3:46 pm Předmět: |
|
|
Vypadá to, že to pomohlo, na jiných fórech sem zas po obědě viděl zprávy od spambotů a tady nic, dobrá práce Wolfe =) _________________ Kelnor, Autarkis
The ageless shadow.
Člen Spolku
"Co tě nezabije, to se tě pokusí zabít znovu." |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Stillwater Velkej Drak

Založen: 16. 09. 2005 Příspěvky: 1103 Bydliště: The WatchTower of Britain - !!!
|
Zaslal: so listopad 18, 2006 4:10 pm Předmět: |
|
|
Co jsem dneska koukal na seznam uzivatelu, tak behem dneska 5 novych zaregistrovanych botu. Z toho jeden co si zalozil topic. Chtel jsem se jen zeptat, jestli ty ostatni zastavil ten potvrzovaci mejl nebo uz jste jejich topicy smazli?
Rekl bych, ze dokud do procesu registrace nezanesem nejaky nestandartni (=manualni) prvek, tak se problemu s botama a kozackama nezbavime, maximalne se nam ho podari na par tydnu oddalit. Pokud uz nekdo totiz vymysli takovou zakernost, co se sama zaregistruje, sama si zalozi topic (nebo si sama dokonce uz pokeca jak v tomhle vlakne) tak ho potvrzujici klik v emailu rozhodne nezastavi. _________________ Smrt nad Zlato!!!
Stillwater, necromancer, člen Spolku |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Zizinek Mirror Spider

Založen: 16. 06. 2005 Příspěvky: 469 Bydliště: Jhelom byt č.3 spolu s Bohdym (Brno)
|
Zaslal: ne listopad 19, 2006 5:39 pm Předmět: |
|
|
más spolek už tu verzi fóra co má to "vizualní ověřování"( takovy to jak se z obrázku opisuje kód)? I když nemyslim že by to pomohlo.... _________________ Zizinek, Paladin
Člen Spolku |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: ne listopad 19, 2006 6:55 pm Předmět: |
|
|
určitě má :o) _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: po listopad 20, 2006 11:19 pm Předmět: |
|
|
Opisování kódu má. Jenže to je pěkně nekvalitní, plno botů to překoná. Právě jsem smazal dva topicy od botů, z toho jeden pěkně drsnej (Britney), takže i s ověřovacím mejlem si boti poraděj. Už toho mám dost, zakládám email na seznamu a na něj se budou posílat registračky na fórum. Zítra do neveřejné sekce napíšu podrobnosti. _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Agness Kyklop

Založen: 19. 02. 2005 Příspěvky: 682 Bydliště: Britain, Wayfarer`s Inn, izba č.8
|
Zaslal: po listopad 20, 2006 11:29 pm Předmět: |
|
|
DAKUJEME! Botom je konec. Juchuuuuuuuuuuuuuuuuuuu  _________________ Agness - Člen Spolku
Zástupkyně Pána Rekrutů
Válku mezi muži a ženami nikdy nikdo nevyhraje.
Je tady příliš mnoho bratříčkování s nepřítelem. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|