Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: út květen 11, 2004 12:23 pm Předmět: |
|
|
Je to smutné... _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Necrostan Kyklop

Založen: 02. 03. 2004 Příspěvky: 655 Bydliště: Momentalne potulny chodec . . .
|
Zaslal: út květen 11, 2004 1:46 pm Předmět: |
|
|
Je to moc smutne. Ale nerikam ze je to na furt. Spise budu hrat na obou shardech. Nechce se mi vas opoustet. Uz jsme spolu zazili sve. Nadruhou stranu tam je to uplne o necem jinem. Kdo tam byl pochopi. Jeste vam tady reknu co se bude dit. _________________ *Sedi ve Spolku s knihou v ruce studujíc nové věci*
Zalezi na cloveku jaky smer cesty si vybere. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lenka Hrubá Titán

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1692 Bydliště: jedna rakev v brněnským sklepě
|
Zaslal: út květen 11, 2004 2:59 pm Předmět: |
|
|
to se nam ted Spolek pekne rozpada...
Gate, Franta nezvestni
Wotan, Necrostan odchazi na jiny shard
Archandel odesel a prechazi misto toho na jiny...
jestli z tohohle ma nekdo dobry pocit, tak ja to rozhodne nejsem _________________
Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek
- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: út květen 11, 2004 3:04 pm Předmět: |
|
|
Wotan nikam neodchází.
Nicméně Necrostan se určitě ještě vrátí, viď? ;o)) Ono každý nový shard se ze začátku jeví jako skvělý a bezchybný, dokud je tam jen hrstka lidí. Uvidíme za pár dní. Každopádně pokud by to tak zůstalo, přeju Ti necrostane hodně štěstí a ať se Ti tam líbí. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lenka Hrubá Titán

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1692 Bydliště: jedna rakev v brněnským sklepě
|
Zaslal: út květen 11, 2004 3:09 pm Předmět: |
|
|
vilgerius napsal:
citace: |
Ja cekam na Manawydan... ne ze by se mi nekde jinde chtelo trenovat od zacatku...
|
citace: |
vis.. ja mohu budto s ultomou skoncit, nebo prejit na RP shard... jinou moznost u sebe momentalne nevidim.
tak jsem to asi spatne pochopila??? _________________
Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek
- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kedrigern Orc

|
Zaslal: út květen 11, 2004 5:09 pm Předmět: |
|
|
Podle meho si tim projde kazdy, taky jsem mel cca 1-2 mesice takovou preltavou naladu kdy jsem sel Dp->Dp2->Moria->DP a zatim zustavam na DP _________________ Kedrigern z Hor Ticheho hromu
Anna-Maria sikovne devce |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: út květen 11, 2004 6:14 pm Předmět: |
|
|
Souhlasím s Kedrigenem...každý si to musí zažít...jen mě zaráží, že si milý stane myslíš, že ten svět bude lepší než "náš", ale to je omyl...kdybys hrál na začátku dp, tak bys viděl, že mám pravdu...také tu býval ráj, ale je to jen na chvíli, než se pristěhují lamky...a nechci nikoho urazit, ale když jsem viděl a pročetl si stránky, tak dp jistě neopustím (nepovedený klon:o(( )
Ale tím nechci říct, že to tam bude špatné... _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Necrostan Kyklop

|
Zaslal: út květen 11, 2004 7:00 pm Předmět: |
|
|
Urcite to jeste promyslim. No koneckoncu jsem stejne ve vezeni takze az udelam skousky ozvu se urcite. Jeste se uvidi. Ale nechci od vas odchazet. _________________ *Sedi ve Spolku s knihou v ruce studujíc nové věci*
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kedrigern Orc

|
Zaslal: út květen 11, 2004 9:18 pm Předmět: |
|
|
Ty jsi SATAN
Nechas se zavrit abys udelal maturu a hrajes na jinem shardu - jsi pekne cislo  _________________ Kedrigern z Hor Ticheho hromu
Anna-Maria sikovne devce |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Necrostan Kyklop

|
Zaslal: pá květen 14, 2004 8:24 am Předmět: |
|
|
Byla letni noc kdy se Necrostan vydal na cestu. Prochazel se temnym lesem a uslysel chrapeni. Ztisil se a zacal prozkoumavat odkud prichazi ten bidny hlas. Na zemi lezelo telo bezvladne a bez moci. Necrostan pristoupil a promluvil do vetru : An Corp. Telo se probudilo k zivotu a povida. Dekuji ti ze jsi me vysvobodil. Muzes si prat cokoli a splnim ti to. Necrostan ani chvili nepremyslel a hned spustil: Chtel bych . . . Pral bych si . . . Postava v bilem jmenem Heroes of Sky ho prerusil a povedel: Vim co si prejes. Kdyz mi doneses trochu Mythril ore, vratim te tam, odkud jsi odkud jsi byl prenesen. Necrostan na to : Vcera jsem trochu mythrilu vykopal, pojd se mnou k bance a ja ti ho dam. Nakonec se musel Necrostan vydat k bance sam a privezt ore k nemu zpet do lesa. Tady ho mas povida Necrostan. Dekuji ti, ted se priprav. Az bude Temna noc s v uplnku, zvolej na vsechny strany : Bohove, pomozte mi navratit se ke svym pratelum !! Potom si sedni na stary parez zde a medituj. Tva slova budou vyslysena. Necrostan odvetil: Dekuji ti, jsem tvym dluznikem. Budes-li neco potrebovat prijd za mnou a mymi prateli. Necrostan tedy udelal jak mu bylo receno a ceka, az bohove vyslysi jeho slova.
*Medituje na starem parezu u skaly pod temnou uplnkovou noci*
_________________ *Sedi ve Spolku s knihou v ruce studujíc nové věci*
|
Návrat nahoru |
|
 |
|