| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Janička Lizardman
|
Zaslal: čt září 04, 2008 7:47 am Předmět: |
|
|
| Leny-m napsal: |
Zatím ještě nemám nic vyřízeného a popravdě ani nevím jaké učebnice a tak... mám počkat až co nám řeknou Páni Profesóři? Co si mám dopředu připravit? Zatím ani nevím svůj rozvrh.
|
Nevím, jak na ČVUT, ale na MU to chodí tak, že komplet všechno najdete v informačním systému, což znamená pouze tři věci 1)chodit na net 2)chodit na net 3)občas zajít na studijní. Na studijním se zkuste s těma ženskejma skamarádit, hodí se to Jinak Vám ještě jednou gratuluju ke škole i ke koleji  _________________ Jen mrtvé ryby plavou s proudem |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Gate keeper Phoenix
|
Zaslal: čt září 04, 2008 8:42 am Předmět: |
|
|
No, studijní na MUNI je různé fakultu od fakulty... ale obvykle děs běs.
Pokud na tohle máš nervy, tak skoro na každé škole je skupina starších studentů, co rozdává rady prvákům. Nikdy jsem na níčem podobným nebyl, ale jistě se tam nějaká zajímavá informace sehnat dá.
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Stillwater Velkej Drak

Založen: 16. 09. 2005 Příspěvky: 1103 Bydliště: The WatchTower of Britain - !!!
|
Zaslal: čt září 04, 2008 9:22 am Předmět: |
|
|
No hlavně si nezapomeň vzít do Práglu přezůvky a chce to mít často i nějaké stolní hodiny, když nefunguje v učebnách zvonek:) Třeba u nás si rozvrh děláš komplet sám, ale na většině jiných škol ho máš tuším už pevně danej, jen vyfasuješ číslo kruhu, skupiny nebo jak se to jmenuje.
A co se týče knížek, tak ty budeš spíš potřebovat až o zkouškovém. Spíš bych si vzal z domu pár balení brufáčů na nesnesitelné bolení hlavy a pořádně si připravil na ten první týden játra, mno, možná raději na první tři čtyři roky, pak se člověk tak nějak už zklidní asi:) _________________ Smrt nad Zlato!!!
Stillwater, necromancer, člen Spolku |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Janička Lizardman
|
Zaslal: čt září 04, 2008 10:02 am Předmět: |
|
|
| Stillwater napsal: |
| No hlavně si nezapomeň vzít do Práglu přezůvky |
svačinu a pytlík na cvičky, lenýsku  _________________ Jen mrtvé ryby plavou s proudem |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: čt září 04, 2008 1:05 pm Předmět: |
|
|
Na ČVUT, konkrétně FELu by člověk čekal, že bude vše fungovat přes net apod. a ono hovínko, všechny papíry jsem musel posílat poštou, je to jediná škola, která má nejdelší reakce na jakýkoliv dopis nebo důležitou věc.
Pokoj dostanu přímo na místě nebo si o něj mám extra požádat už teď? Když chcem být pohromadě se známým, máme se to snažit domluvit už teď nebo až potom se povyměňovat? Máte s tím někdo zkušenosti? _________________ Leny-m |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: pá září 05, 2008 9:52 am Předmět: |
|
|
S pitomou byrokracií na ČVUT si ještě užiješ, uvidíš :o).
Jinak co se týče zařizování čehokoliv (s kolejemi nemám žádné zkušenosti, ale platí to prostě pro všechno), nic neodkládat a všechno řešit hned jak o jde. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku

Naposledy upravil Hellmaster dne pá září 05, 2008 11:45 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Taira Ettin
|
Zaslal: pá září 05, 2008 3:32 pm Předmět: |
|
|
Heh... to máš dobré, na MU som sa prihlasovala na skúšku s tým, že "zkoušející budou upřesněni"...týždeň pred ňou som už začínala byť trošku nervózna....a nakoniec som na skúšku šla s tým, že zkoušející budou upřesněni.... a ani ten skúšajúci na ústnej časti vlastne nevedel, kto koho skúša, pretože na fakultu sa dostavili len dvaja vyučujúci (potom došiel ešte tretí)...až nakoniec si nás "rozlosovali"...  _________________ Taira
Biela je optimistická... Ale čierna pristane každému. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: pá září 05, 2008 4:35 pm Předmět: |
|
|
| Taira napsal: |
Heh... to máš dobré, na MU som sa prihlasovala na skúšku s tým, že "zkoušející budou upřesněni"...týždeň pred ňou som už začínala byť trošku nervózna....a nakoniec som na skúšku šla s tým, že zkoušející budou upřesněni.... a ani ten skúšajúci na ústnej časti vlastne nevedel, kto koho skúša, pretože na fakultu sa dostavili len dvaja vyučujúci (potom došiel ešte tretí)...až nakoniec si nás "rozlosovali"...  |
Nestraš potvůrko ))) Já od VŠ očekávám něco většího a takhle mě srážíš, teda :p _________________ Leny-m |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: pá září 05, 2008 4:57 pm Předmět: |
|
|
| Leny-m napsal: |
Nestraš potvůrko ))) Já od VŠ očekávám něco většího a takhle mě srážíš, teda :p |
od VŠ - tuplem v prváku - toho raději moc pozitivního nečekej. S prváky se většinou dost zameta, protože jich většina stejně během prvního/druhého semestru skončí. Čím déle vydržíš, tím to bude lepší. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Taira Ettin
|
Zaslal: pá září 05, 2008 9:47 pm Předmět: |
|
|
Ale nie, VŠ je naprosto úžasná..a to nehovorím preto, aby si mal radosť [/img] _________________ Taira
Biela je optimistická... Ale čierna pristane každému. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|