| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: so září 06, 2008 11:38 am Předmět: |
|
|
| Taira napsal: |
Ale nie, VŠ je naprosto úžasná..a to nehovorím preto, aby si mal radosť |
Ještě lepší ) Už teď je mi jasný, že na učení nebude moc času :p _________________ Leny-m |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: so září 06, 2008 12:05 pm Předmět: |
|
|
Učit se nemusíš, vše je to o lidech a o tom na koho narazíš. Mnohem lepší je ten čas který bys věnoval učení věnovat plánování rozvrhu, snaze vyhnout se špatným lidem, shánění informací atd. Nejen že je to snazší a efekt je lepší, je to i časově méně náročné a mnohem zábavnější :o). _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Taira Ettin
|
Zaslal: so září 06, 2008 7:39 pm Předmět: |
|
|
Jj, to máš pravdu, stačí aby si narazil na jedného magora a ťahá sa to celý semester. Ja mám tento semester vynikajúci rozvrh, stíham k tomu aj nočné, aj tréningy aj ďalšie záujmové aktivity. Nehovoriac o tom, že sa mi podarilo chytiť vynikajúcich vyučujúcich. A to bola haluz v tom, že som nejak prešvihla registráciu, a spamätala sa až pol hoďky po nej. A u nás sú všetky dobré predmety zaplnené v priebehu 2sekúnd - a to myslím doslovne:D... _________________ Taira
Biela je optimistická... Ale čierna pristane každému. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: po září 08, 2008 4:36 pm Předmět: |
|
|
Moje první dojmy:
Milý deníčku,
nebylo to tak strašný jak jsem očekával. Sice mě poněkud rozčiluje Spiritka, protože má příklady vypočítaný dřív než stihnu opsat zadání, ale na tom zapracuju (jen co někde seženu kus špagátu, abych jí mohl přivázat pravou ruku za záda ...doufám že píše pravou).
Dnešní přednášející byli v pohodě, nejlepší ten starej chlap na začátku (rozuměl jsem mu asi tak půlku jeho proslovu o užitečnosti matematiky ve fyzice... především slovesa a předložky) a pak ten chlapík, co s náma na úplným konci byl v učebně F4 (nějakej doktorand, co přednášel poprvý a asi se trošku styděl).
Spolužáci a spolužačky vypadají sympaticky (=jako dobrý paka). Asi budu muset zorganizovat nějakou seznamovací akci v hospodě.
Dobře že jsem nešel na ten seznamovací den, nebo Prvákoviny, nebo ...jak tomu říkaj. Viděl jsem dneska průběh tohoto rituálu. Banda lidí stála v parčíku, držela se za ruce a hrála nějaký trapný hry. Chlast žádnej. Nechápu, proč tomu říkaj seznamování. S kým se neožeru, toho přece neznám.
Bolí mě hlava milý deníčku, dnešní den v ní mám nějak přematikováno. Jdu umřít. _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA
Naposledy upravil Wolf dne po září 08, 2008 11:43 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Taira Ettin
|
Zaslal: po září 08, 2008 7:15 pm Předmět: |
|
|
Heh...no ja so dneska mala posledný deň štvrtého semestru a huráááá začínajú prázdniny!  _________________ Taira
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: po září 08, 2008 10:44 pm Předmět: |
|
|
Heh...no ja so dneska mala posledný deň štvrtého semestru a huráááá začínajú prázdniny!  |
gratz & enjoy _________________ Leny-m |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Janička Lizardman
|
Zaslal: út září 09, 2008 9:26 am Předmět: |
|
|
| Wolf napsal: |
Moje první dojmy:
Milý deníčku,
nebylo to tak strašný jak jsem očekával. Sice mě poněkud rozčiluje Spiritka, protože má příklady vypočítaný dřív než stihnu opsat zadání, ale na tom zapracuju (jen co někde seženu kus špagátu, abych jí mohl přivázat pravou ruku za záda ...doufám že píše pravou).
Dnešní přednášející byli v pohodě, nejlepší ten starej chlap na začátku (rozuměl jsem mu asi tak půlku jeho proslovu o užitečnosti matematiky ve fyzice... především slovesa a předložky) a pak ten chlapík, co s náma na úplným konci byl v učebně F4 (nějakej doktorand, co přednášel poprvý a asi se trošku styděl).
Spolužáci a spolužačky vypadají sympaticky (=jako dobrý paka). Asi budu muset zorganizovat nějakou seznamovací akci v hospodě.
Dobře že jsem nešel na ten seznamovací den, nebo Prvákoviny, nebo ...jak tomu říkaj. Viděl jsem dneska průběh tohoto rituálu. Banda lidí stála v parčíku, držela se za ruce a hrála nějaký trapný hry. Chlast žádnej. Nechápu, proč tomu říkaj seznamování. S kým se neožeru, toho přece neznám.
Bolí mě hlava milý deníčku, dnešní den v ní mám nějak přematikováno. Jdu umřít. |
Těší mě, Wolfíku, jmenuji se Janička a máš u mě panáka  _________________ Jen mrtvé ryby plavou s proudem |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Janička Lizardman
|
Zaslal: út září 09, 2008 9:27 am Předmět: |
|
|
Heh...no ja so dneska mala posledný deň štvrtého semestru a huráááá začínajú prázdniny!  |
Tý jojo, já 3. začínám, abych to nebrala jako provokaci  _________________ Jen mrtvé ryby plavou s proudem |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Taira Ettin
|
Zaslal: út září 09, 2008 5:25 pm Předmět: |
|
|
A čo potom??  _________________ Taira
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Janička Lizardman
|
Zaslal: st září 10, 2008 8:50 am Předmět: |
|
|
A čo potom??  |
potom seučit seučit seučit  _________________ Jen mrtvé ryby plavou s proudem |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|