Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Gate keeper Phoenix
|
Zaslal: so říjen 11, 2008 5:49 pm Předmět: |
|
|
Hellmaster napsal: |
Já jsem si třeba tu slevovou kartičku konečně pořídil nedávno s vidinou slevy pro jízdu vlakem. Těch 600 Kč co jsem do toho musel vrazit naštěstí ušetřím, takže mě to tolik netrápí, ale fakt, že mi to hned v prosinci zase seberou mě celkem zarmoutil... |
Heliku můžeš přiblížit, jak ti tule slevu vezmou? Ja uvažuju, že si tu kartičku ještě za 600 koupím, protože jsem doteď jezdil na kilometrickou banku a ta je už nepoužitelna... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: so říjen 11, 2008 5:57 pm Předmět: |
|
|
Pochopil jsem to tak, že prostě řeknou: "Studentská sleva na in-junior už není 50%, ale je jen 25%"
Edit: I když uvidímě, moc jsem to zatím nesledoval, počkám až to přijde...protože proč by pak dál in-junior existovala, když by byla totožná s in-zákazník (v článku je jen jiná vstupní cena). Možná to celé ještě změní a nakonec to nebude tak strašné :o). _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|