Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

modra postava Magius - klerik
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra Fórum Spolku -> Diskuze
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Hellmaster
Lord Death

PříspěvekZaslal: po květen 24, 2004 5:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže konečně jsem přišel a měl bych se k tomu také vyjádřit. Nebudu soudit to co se stalo na vaší výpravě, nebyl jsem tam. Ale k Magiusovi se musím zmínit. Ani si neuvědomuji, že to byl ten můj kontakt. Ztrácím v lidech přehled, protože mi většinou minimálně jednou za den přijde pozvání na výpravu od ne-tak-úplně známého člověka pro Spolek. Teď už vím že to byl Magius a hezky jsem si to napsal do ICQ :o)). Každopádně zpět k tématu. Vzpomínám si, jak se na Dvorních Klepech řešil jakýsi problém upíra Geralta, kdy obvinil Magiuse z toho že jim vzal v dungeonu loot a...už si to moc nepamatuju, nicméně Magius byl nařčen z jistých podvodů. Strhla se tam malá hádka a za Magiuse se postavili nějací lidé. Nedělal jsem z toho závěr protože jsem tam nebyl a možná proto jsem přijal jeho pozvání na quest týkající se záchrany prince z Pridu. A tato výprava byla více než podivuhodná a nevyvedená. Účastnil se jí ještě Sharlon a Petko, kteří mi to jistě potvrdí. Byli tam pochybní lidé (i "normální"), kteří přestože možná hráli dobře...zkrátka měl jsem z toho divný pocit. Nu což...šli jsme dál a v jednu chvíli Magius oznámil že už musí jít, odkopnul pryč i s většinou lootu a už jsem o něm neslyšel. Na to jsme umřeli a situace se nepříjemně odvíjela i dál, což pro teď ale není důležité. Později se mi Magius ozýval a omlouval se, o lootu však nemluvil a vypadalo to jako by chtěl očistit své jméno od hříchů které spáchal, přestože jsem ho z ničeho neobviňoval. Neměl jsem vlastně žádné důkazy a neměl jsem náladu ho nějak obviňovat, proto jsem si jen udělal obrázek a nechal to být. Po této události se mi však zdá, že je to nějak moc náhod... Mrzí mě, že jsem vás tedy vystavil nebezpečí. Když mě onen na ICQ Fialis, ve hře tedy Magius kontaktoval a zmínil přítomnost DoHR, nepředvídal jsem žádné potíže. Teď vidím, že to byla chyba a myslím si, že přestože možná Magiusovi křivdíme, je to moc pochybný člověk na to aby mu bylo dále důvěřováno, dokud se vše nevysvětlí.
Chci se tedy zeptat, jestli si přejete, abych záležitosti řešil z pozice Představeného Spolku a se všemi si promluvil, nebo jestli vyřešíte situaci sami.
Nakonec chci jen napsat, že to co napsal Retromancer je velmi zajímavé a měli bychom se tím také řídit...přestože se vlastně řídíme (alespoň někteří z nás), aniž bychom to měli kde napsáno. Nemáme ale problém se situacemi kdy sami pořádáme výpravu a přizýváme lidi. V takovém případě se mezi nás většinou nedostanou žádní zrádci nebo nedůvěryhodné osoby a když tak s tím počítáme. Problém nastává když jsme my pozváni. Pak bychom museli buď odmítnout a nebo přistoupit na to riziko a s tím se nedá nic dělat. V tomto období kdy je Spolek více zainteresován do výprav jiných guild a společenství je to poměrně veliký problém a ne vždy je dost času ověřovat důvěryhodnost člověka :o((.
Pajadin
Wyrm

PříspěvekZaslal: po květen 24, 2004 6:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Naprosto to sedí, výborný bojovník, ale zvláštní pocit jsem měl...a loot sice měl, ale údajně, jak je psáno jinde, přišel o vše...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Wolf
Despise Mage

PříspěvekZaslal: po květen 24, 2004 6:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Není nad to chodit s Ursem a jeho guildou nebo s Camou...

Jinak to, že se výpravy udržují v tajnosti a že se nedomlouvají na trhu se zájemcům o členství snažím vtloukat do hlavy.
Jen bych se chtěl zmínit o tom, že když někde někdy řeknu kam se jde a vypadá to jako kdyby mi to uletělo, nemusíte hned nadávat, většinou mluvím šeptem (; ...), používám skilly detecting hidden a tracking.

Když jsem se už zmínil o těch žadatelích, nebylo by logické abych měl práva pro editaci příslušné části webu, případné fóra (moderátorství)?
Pardon že to píšu sem, ale nedalo mi to Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Lenka Hrubá
Titán

PříspěvekZaslal: po květen 24, 2004 6:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hell: no vyresit, jde o to, jestli se neco vyresi

ted uz nas to asi tak netrapi, nicmene ja si na nej davam pozor a nikam vic s nim nejdu, uz tu byli i zvesti, ze loti modre pri soubojich cerveni vs modri

ale co je na tom pravdy? rekne to nekomu? dokaze nekdy nekomu nekdo neco?

Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek

- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
Hellmaster
Lord Death

PříspěvekZaslal: po květen 24, 2004 6:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Uzavřel bych to tím že Magiusem si nemůžeme být jisti. Možná neni zlý a křivdíme mu, ale to že se okolo něj dějí nepříjemné věci je fakt který se muysí brát na vědomí.
FLEK
Walking Carcass

PříspěvekZaslal: po květen 24, 2004 8:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja mel take osklivi pocit a takovy divny ale Pajadin se ho zastaval.
Nechal jsem tedy bratra at si mysli co chce a venoval se trozku helovani.

Moc me mrzi ze na me Zia porad volala honem do boje nezvan a tak...
Proomin Zio

Dixův otec před smrtí
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Ursus
Titán

PříspěvekZaslal: po květen 24, 2004 9:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wolf napsal:
Není nad to chodit s Ursem a jeho guildou nebo s Camou...

Vážím si tvé důvěry, jakož i důvěry ostatních členů Spolku, kteří ji prokazují nejen mně, ale celé naší guildě Fellowship of Dragon.

Je mi líto, co se vám stalo v Deceitu.
Myslím, že výprava jde naplánovat i bez lidí, kolem kterých se dějí "podivné věci". Ostatně je to vaše svaté právo, vybrat si spolubojovníky. Já třeba nerad beru lidi, co nechtějí RP. Sice je to možná v dungeonu nepraktické, ale zase se někdy i nasmějem. Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
FLEK
Walking Carcass

PříspěvekZaslal: út květen 25, 2004 1:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ursusi moji duveru mas.
Vdy semnou pocitej.
Spolehni se na me.
Muzes mi verit.
Muzes se na me obratit,kdykoliv.
Muzes si u me neco nechat.
Budu ti vzdy napomocen tobe i teve Guilde.
Sezenu ti co budes chtit.
A dale....

A toto plati pro vsechny lide kteri me znaji a vim o nich ze jsou hodni.
A ze toto co jsem napsal muzu cekat i z druhe strany.

Dixův otec před smrtí
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Archandel2
Gazer

PříspěvekZaslal: st květen 26, 2004 7:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Necrostan napsal:
Na tohoto cloveka mi dal kontakt Hellmaster a povidal ze pise zkrz DoHR ze se chysta vyprava jestli se nechceme pridat. Myslel jsem ze se tedy jde s DoHR, ale jak je znamo DohR nesel.

1] Nevidel jsem jeho telo nikde lezet.
2] Nevidel jsem ze by nekoho nekdy lecil.
3] Nevidel jsem ze by s vrahama bojoval.

Je to ten samy clovek co ma postavu Wox[DoHR]. Jestli ma Thoukou nevim, ale mohl nam pomoci v bojiproti vrahum a dali by jsme je.

Wox je v pohode chlapik,len trosku poseroutek.Ani sa necudujem ze nebojoval Smile)
Pajadin
Wyrm

PříspěvekZaslal: čt květen 27, 2004 3:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No asi sme mu vážně křivdili a po tom, co říkal arch se nedivím, že sme poumírali:-) Ale vinu na naší smrti snad nemá...já to ještě zkusím dořešit s bohy, co se tam stalo a jestli to bylo v pořádku, ale jinak bych to uzavřel...
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra Fórum Spolku -> Diskuze Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Strana 2 z 3

Přejdi na: