Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Lenka Hrubá Titán

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1692 Bydliště: jedna rakev v brněnským sklepě
|
Zaslal: st květen 26, 2004 3:33 pm Předmět: |
|
|
Mno fuj, dobre jsi udelal, o tom, kdo je lama, je myslim z tveho prispevku jasne...
Fleku, kdokoliv na tebe zautoci a jsi ve meste a je ti to proti srsti, ty straze volej. Jsou tam na to, aby na tebe neutocili takovi hejsci jako je on. To samy, koukam, jde po Trinu vrah a pta se: budes volat, budes volat? hh, no ja treba nevolala, mno ale on ceka na nejakyho novacka, kteryho zkosi a lotne, to jsou ti nasi mili vrazi, hh.
Sycaci nepatri do mest. A jedna rada, kdyz jsi crim, tak se portni trh safe, at se podobnych prihod vyvarujes, ten status ti zmizi. Ja uz to taky neriskuju, i kdyz se mi to nestalo, potkala jsem par idiotu, kteri zavolaj ty straze, lotnou ti veci a nez se stacis resnout a vratit se zpet a volat straze, jsou fuc a ty se muzes jit klouzat. _________________
Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek
- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: čt květen 27, 2004 2:52 pm Předmět: |
|
|
Lenka Hrubá napsal: |
Fleku, kdokoliv na tebe zautoci a jsi ve meste a je ti to proti srsti, ty straze volej. Jsou tam na to, aby na tebe neutocili takovi hejsci jako je on. To samy, koukam, jde po Trinu vrah a pta se: budes volat, budes volat? hh, no ja treba nevolala, mno ale on ceka na nejakyho novacka, kteryho zkosi a lotne, to jsou ti nasi mili vrazi, hh. |
Mno...Lenko pak sem šel okolo já a on řekl "budeš volat stráže?", já řekl "Proč, nejsem lama:-)" a už sem ležel:-)))
Podotýkám, že to bylo pár dní po dospívání _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lenka Hrubá Titán

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1692 Bydliště: jedna rakev v brněnským sklepě
|
Zaslal: čt květen 27, 2004 3:20 pm Předmět: |
|
|
takze volat volat volat _________________
Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek
- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
FLEK Walking Carcass

Založen: 21. 02. 2004 Příspěvky: 856 Bydliště: S Dixem v Jeskyni
|
Zaslal: čt květen 27, 2004 3:55 pm Předmět: |
|
|
HI HI to ja sem potkal pk a rikal sem mu ze budu volat gardi jestli na me neco posle a tak on rekl je to jen hra...
Pojd dej si veci do banky a jdeme dual a ja mu rekl:Tak jo ty jo ten dostaval ja byl tak rad ze toho hloupeho maga zabiju a on utekl delucia )
TO se mi na nich libi )) _________________ FLEK THE WHITE PALADIN
Dixův otec před smrtí
Naposledy upravil FLEK dne čt květen 27, 2004 5:59 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jalabhar_Xho Harpy

|
Zaslal: čt květen 27, 2004 4:51 pm Předmět: |
|
|
FLEK napsal: |
Pojd dej si veci do banky a jdeme dual a ja tak jo ty jo ten dostaval....
|
Nic v zlom ale precital som si tuto vec asi 5 krat a neviem ju vobec pochopit:)
A tak na 10 krat som to pochopil:). Ale nic v zlom vazne. _________________ Jalabhar Xho, Vampir v sluzbach Aethana |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FLEK Walking Carcass

|
Zaslal: čt květen 27, 2004 6:00 pm Předmět: |
|
|
promin
ja vim neumim se vyjadrovat... _________________ FLEK THE WHITE PALADIN
Dixův otec před smrtí |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: čt květen 27, 2004 6:03 pm Předmět: |
|
|
Ne, ale pletes si Dual a Duel  _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FLEK Walking Carcass

|
Zaslal: pá květen 28, 2004 5:58 am Předmět: |
|
|
Hi Hi hi
To je docela mozne..
Vite chtel bych vam rici ze jsem dostal jiz nekolik ukolu.
Zaclo to Od hellmastera:
musel jsem donest 15 stolu do spolku.
Potom od Necrostana musel sem mu donest Meloun
Pak od Sharleona musel sem mu dones 1 dyku tiche smrti s pomoci Ursuse jsme ji donesly pak sem dostal ukol donest 250 Prazdnych lahvicek ale ja jich donesl pro jistotu 350
Ted jsem dostal dalsi ukol 2 dyky tiche Smrti... zase od Sharla
Jo a mimochodem chtel sem rici ze Jsem dostal vysoke odmeny.
Styty ( dobre stity )
+5 sekeru
Hul Shalona
Chtel bych vas poprosit od 2 veci:
1.potrebuji podepsat robu od vsech ze spolku (Svitky mam)
2.hledam nake ukoly ) ale nemusi byt odmena.
Poznamka: Ty ukoli jsou vazne skvela vec..... _________________ FLEK THE WHITE PALADIN
Dixův otec před smrtí |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: pá květen 28, 2004 7:45 am Předmět: |
|
|
*chytl se za hlavu* Hehehe  _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Arkon Lizardman

Založen: 20. 05. 2004 Příspěvky: 220 Bydliště: Magincia/Moonglow
|
Zaslal: pá květen 28, 2004 4:46 pm Předmět: |
|
|
Ano mas pravdu....
Znam to velice dobre, ukolu od Prince jsem dostal vice nez pozehnane a vsechny byly zabavne, ikdyz jsem pri jednom narazil na vrahy a prisel os veho mustanga (vzapeti jsem dostal jako dar od Prince mustanga na kterem jezdim dodnes)...uzil jsem si spoustu zabavy a pral bych to kazdemu novacku, ktery ma zajem o prijeti do nejakeho spolku (guildy)...je to vazne sranda _________________ Sid Labien [Dreamers], Rahien Sorei, The Coramoor
Nabis Arboreus [-BF-], Venefica Magra, Flame of Tar Valon
"Non licet facere malum, ut eveniat inde bonum." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|