| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: po květen 31, 2004 10:39 pm Předmět: |
|
|
Me na tom "questu" vadila jina vec.. ze se tomu rika quest..
...100000npc a 1000000 hracu podle me neni quest. At se to navzajem reze jakkoliv.
To ze jsem jel nahodou okolo a pak lagy, ze jsem se nemohl hnout a tri prskove za zadkem.. vsak to se stava, no... skocim do dolu a nakopu to znova, no...
ale toto nejsou questy.. rikejte tomu rezba.. treba... ale ne quest prosim. Dik.
A ja uz myslel, ze GM co delaji tyhle ptakovinky uz na DP nejsou... ouvej... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: po květen 31, 2004 10:46 pm Předmět: |
|
|
Povím vám příběh, který sice nesedí do tohoto světa, ale hodí se k vyjádření jedné věci. Tehdy jsem ještě chodil na střední školu a blížila se mi maturita. Na poslední rok jsme dostali novou učitelku na angličtinu a vhledem k postojům naší třídy (nebudu rozepisovat) jsme si s ní příliš nerozuměli. Hádali jsme se, navzájem se obviňovali z různých věcí, neměli jsme s ní zkrátka dobré vztahy. Znepříjemňovali jsme jí její výuku a ona nás za to dusila a vyhrožovala nám že nám to osolí u maturity. Nic jsme si z toho nedělali a byli na ní zlí dál, navíc vše co nám "provedla" jsme jí několikrát vrátili. A pak přišla maturita. Angličtina hned jako první. Do té doby se naše vztahy s paní profesorkou o něco zlepšily, ale stejně mnozí z nás byli nejistí. Báli jsme se, že nám to osolí tak jak slíbila, protože tentokrát byla ona ta na vrcholu a měla v rukou veškerou moc a sílu s námi manipulovat. A co myslíte že se stalo? Nepodusila nás. Místo toho nám s elegantní noblesou vyšla vstříc, navíc nám pak později při češtině radila takovým způsobem, že mnohé z nás převelice podržela. Tímto způsobem nám nejlépe ukázala, jací jsme vlastně byli debilové. Poučení nechť si v tom každý najde sám.
Co se týče paralely se sviněmi ve světě je možné, že některým to prostě nedojde, ale co se dá dělat. Má rada je tedy trošku jiná než dala Lenka, přesto že jí nechci odporovat. Buďte nad věcí a ukažte jim, jací jsou to blbečci.
A nakonec chci dodat něco na obranu GM. Nikdo nemá právo je obviňovat z toho že s tím nic neudělali. Za prvé jim jejich vlastní pravidla svazují v zájmu objektivity ruce a za druhé technicky nejde o nic špatného. Do RP se to co se tam dělo dá krásně zapasovat, ba přímo je to i logičtější. Dark Paradise se snaží být velmi velmi objektivním shardem, alespoň tak jsem to vypozoroval. Má tu být zábava pro všechny a každý má mít možnost se tu bavit, i když to obnáší i tyto nepříjemnosti s hajzlíkama. Proto neobviňujte prosím GM. Bohové se mohli dívat a i se nad tim zlobit...nic ale udělat nemohli, zvlášť v takovém množství hráčů. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: po květen 31, 2004 10:56 pm Předmět: |
|
|
Moudrá slova Helle! *suhlasí*
Arku, jak už jsem Ti říkal, po tom, co mi napsal Flek jsem se tam také vydal, na mustíkovi a měl jsem určité štěsti, ale Flek za to nemůže, měl jsem se zeptat, co se děje...a taky by mě zajímalo, jaký by měla Lenka názor, kdyby tam skonal její mustík  _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Lenka Hrubá Titán

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1692 Bydliště: jedna rakev v brněnským sklepě
|
Zaslal: po květen 31, 2004 11:03 pm Předmět: |
|
|
no jaky nazor, budu jezdit na lame ( promin Dable )
a pri nejblizsi prilezitosti si skocim do Pride pro jinyho
o tom jsou vsechny kvesty, on o tom nevedel, coz je blby
jedu do dungu, jedu na kvest, jedu po meste, musim pocittat s tim, ze me neco sejme, to snad uz kazdy chape, vzdyt o tom tady porad mluvime, jedu po meste a potkam vraha .... neco se stane, nebo jen spatne pocasi, a hnedle je vsechno fuc.... _________________
Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek
- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: po květen 31, 2004 11:15 pm Předmět: |
|
|
Promiň Helle, ale jak chceš RP objasnit RK? (sakryš ty zkratky jsou hrozné).
Jsem prostě hráč, který rád RP. Na DP1, který se snaží vyjít vstříc všem. se mi nedostává toliko RP prostoru, proto jsem se začal balit a snad i odejdu. Nechci čekat na svět Manawydanu (veřejná beta prý kolem podzimu), asi půjdu na DP2. Vážně nevím, jediné, co mě drží na tomto světě pár opravdu dobrých lidí (oni už ví o kom mluvím). Těch si nesmírně cením, protože mě baví každý den. A taky ten čas.... (ono je těžké odejít. Zní to blbě (hlavně pro některé lidi, co to tady berou jako hru a tak mají deset postav (z toho 2 vrahy)), ale já si Ursa pomalu zamiloval, je můj a já ho nechci opustit. On je mým obrazem, je takový jaký jsem, jaký chci být... Ne, pro mě UO není "jen" hra.).
EDIT: Promiňte, jsem ospalý a asi už dosti závislý, tak mé řeči neberte tak vážně _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Arkon Lizardman

Založen: 20. 05. 2004 Příspěvky: 220 Bydliště: Magincia/Moonglow
|
Zaslal: út červen 01, 2004 5:47 am Předmět: |
|
|
| Pajadin napsal: |
| , ale Flek za to nemůže, měl jsem se zeptat, co se děje... |
No, nemuze za to, uz jsem to rikal ze ho neobvinuji. Pro predstavu zprava od Fleka znela asi takto "Arkon banka brit honem", ma odpoved byla "dobre, ale co se tam deje?" a Flek mi na to odpovedel "uvidis", opravdu jsem nemel poneti co se tam deje, ani ve snu me to nenapadlo. Ale myslim ze to uz je ted jedno.
To Hell: Mas naprostou pravdu, ted me mrzi, ze jsem se osocoval na GM, dobra, ale stejne mi nevymluvis, je ty hk jsou svinarny a ja bych je fakt zakazal. Krom toho DP jako takove, neni rp shard, pouze par lidi tak hraje (vcetne me), takze bych tyto udalosti typu rk hk ani neomlouval tim, ze se to da udelat do rp. A jeste rk, by me zajimalo jak by to vypadalo doopravdy, myslim ze ozivit ve skutecnosti nejde nebo ano ?  _________________ Sid Labien [Dreamers], Rahien Sorei, The Coramoor
Nabis Arboreus [-BF-], Venefica Magra, Flame of Tar Valon
"Non licet facere malum, ut eveniat inde bonum." |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: út červen 01, 2004 7:26 am Předmět: |
|
|
No, takovy pristup k vrahum nemam, kdyz udela nejaky nejakou svinarnu, tak ho zaradim do skatulky prasat, ne do skatulky vrahu, protoze oni jsou dost odlisni a nebylo by k mnohym z nich fer je srovnavat s jinymi, svinemi...
Vcera jsem stopoval jednoho vraha pres pul mapy (prehanim) az nekam dolu pod Brit, kde jsem ho objevil v hidu a reflexne zabil, jenze mi doslo, ze byl AFK, tak jsem mu pohlidal veci, omluvil se mu a on to ocenil... (rekl, ze nejsem svine a ze si to bude pamatovat..) Takze se vyplaci nedelat svinarny vrahum, kdyz je nedelaji mne. Rad ressnu ducha vraha, popripade pujcim rune book, pokud to neni prase...
Urse, souhlasim s Tebou, muj Timeo je Timeo, jinou postavu nemam a ani nechci... Citim ty svinarny kazdy den, ale oproti tomu citim i pratelstvi, ktere tu mam, zabavu, proto bych enchtel nikam jinam, pokud se to tu opravdu nezhrouti a ostatni dobri lide neodejdou.. Hk je prasarna, at uz Rp (nechapu souvislost Hk a Rp), nebo v nonRP (ze si musi koupit kone noveho, mi neprijde jako dobry duvod). _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Lavaron Malej drak
Založen: 03. 12. 2003 Příspěvky: 754 Bydliště: BUcaneers Den
|
Zaslal: út červen 01, 2004 9:00 am Předmět: |
|
|
mno, vis arkone ...
must zamrzi, mas pravdu, ale ja treba uz docela dlouho nenosim veci, o ktere se bojim ze prijdu
jo jasne, kdyz prijdu o valorite brnco a stunu, zamrzi to, ale neni prob si poridit jine, takze pokud mam problem poridit si nove myth kombo a musta, tak ho proste nenosim a neporizuju si jej (nemam potrebu mit oblecek na trziste a predvadet se v nem) _________________ ------------------------------------------------------
Wandering Healer, zesnuly clen Spolku
Na zivote miluju jeho rozmanitost, kazdy den me nastve nekdo jiny. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Viconia Ettin

|
Zaslal: út červen 01, 2004 9:48 am Předmět: |
|
|
| Timeo napsal: |
| ...Hk je prasarna, at uz Rp (nechapu souvislost Hk a Rp), nebo v nonRP (ze si musi koupit kone noveho, mi neprijde jako dobry duvod)... |
No, protože ti koně nemohou odvést (tak jako by to lapkové udělali jinde) a zpeněžit znamená, že ho zabijí. Tudíž já HK beru jako nutné zlo a moc mě nevytáčí. Bobečka (red zostrich) mám schovaného a projedu se na něm jen když chci "vypadat dobře" )
Více mi vadí RK, to je dle mého názoru větší zhovadilost. (a už vůbec mi nepřipadne jako věc sloužící RP. _________________ Viconia, [Camarilla]
"Nemo sapiens, nisi patiens" |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Lenka Hrubá Titán

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1692 Bydliště: jedna rakev v brněnským sklepě
|
Zaslal: út červen 01, 2004 10:16 am Předmět: |
|
|
| citace: |
Pro predstavu zprava od Fleka znela asi takto "Arkon banka brit honem", ma odpoved byla "dobre, ale co se tam deje?" a Flek mi na to odpovedel "uvidis", opravdu jsem nemel poneti co se tam deje, ani ve snu me to nenapadlo.
|
Lenka dostala podobnou zprávu od Berega. Dostaň se Brit banka, bude sranda uvidíš. Když mu řekla, že je informována, že tam jsou celé guildy vrahů, už nic. Nevědět to, letí tam, se podívat teda na tu srandu... Asi by ho ale potom vynesla v zubech a brala to jako provokaci a nalákání na vrahy. To je zlé, není?
Podobné zprávy mi psát, toho nechť se tedy každý vyvaruje. _________________
Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek
- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|