| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: út červen 01, 2004 10:32 am Předmět: |
|
|
No samozřejmě nechci obhajovat RK a HK jako RP záležitost, jen jsem tím chtěl ukázat že se to dá "zahrát" do různých názorových koutů. Takže HK je jak zmínila Viconia, RK je jednoduchý. Sice ve skutečnosti opravdu nejde oživování, ale tady jde a dejme tomu že je to při obyčejné smrti docela normální záležitost. Z hlediska RP není důvod, aby měl člověk nějaké úlevy jen proto že má na sobě ress róbu a že u sebe nic nemá. Zvláště když pak chce zabránit vrahům v jejich činnosti (zabíjení koně či ybírání těla například). Proto by moho být v rámci "povinnosti" vrahů ho zabít, přestože je po ressu. Něco jiného je oživení vrahem a následné zabití, avšak i to jde vysvětlit. Aby se člověk nechal oživit, musí se totiž jako duch objevit a je dost možné, že tím vraha vystraší. Vrah pak může "oživení a následné zabití" považovat za snahu danou oběť zprovodit ze světa nadobro, aby ho její duch už nestrašil (tzn. přepnul na peace a tam taky zůstal). Takže vysvětlit to jde. Pokud bychom to ale měli takto omlouvat, měli by zároveň vrazi běhat se slovy "Peníze nebo život!"... _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Necrostan Kyklop

Založen: 02. 03. 2004 Příspěvky: 655 Bydliště: Momentalne potulny chodec . . .
|
Zaslal: út červen 01, 2004 12:37 pm Předmět: |
|
|
Kdybych byl gm hned bych udelal script na zakazani looteni hracu mezi sebou. Potom by vrazi nedelali to co delaji. A bylo by na svete mnohem lepe. _________________ *Sedi ve Spolku s knihou v ruce studujíc nové věci*
Zalezi na cloveku jaky smer cesty si vybere. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Lenka Hrubá Titán

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1692 Bydliště: jedna rakev v brněnským sklepě
|
Zaslal: út červen 01, 2004 12:45 pm Předmět: |
|
|
Tak se mi ozvala The Second a ouha - postava Alenky uz pry neexistuje, hrac se zrejme zalekl a bude si tak kopat jiny char, setreni pokracuje... _________________
Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek
- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kedrigern Orc

|
Zaslal: út červen 01, 2004 1:05 pm Předmět: |
|
|
| Lenka Hrubá napsal: |
| Tak se mi ozvala The Second a ouha - postava Alenky uz pry neexistuje, hrac se zrejme zalekl a bude si tak kopat jiny char, setreni pokracuje... |
To je balzam na moji dusu. _________________ Kedrigern z Hor Ticheho hromu
Anna-Maria sikovne devce |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Retromancer Mirror Spider

Založen: 17. 11. 2003 Příspěvky: 473 Bydliště: Domek v pustine...
|
Zaslal: út červen 01, 2004 1:59 pm Předmět: |
|
|
| Necrostan napsal: |
| Kdybych byl gm hned bych udelal script na zakazani looteni hracu mezi sebou. Potom by vrazi nedelali to co delaji. A bylo by na svete mnohem lepe. |
Uplne absolutne nesouhlasim - to uz pak opravdu hrat single. Chtel jsem pouzit jine vyrazy, ale preci jen - taky nazor...
K Horse Killum - presne jak tu nekdo psal - kun se neda po zabiti zpenezit a proto se zabiji. Do PvP je fajn lamka, nebo obyc konik - o toho nevadi prijit. Na blackovi moc do bitev nevyjizdim, takze... (I dyz uz jsem hupsnul za maga v oblecku za milionek a na blackovi do delucie hehe, nastesti prazdno...
Jinak - sam tedy pouzivam dva typy obleceni - jedno PvP a druhe "na doma" - nemusim vsude behat jako bojovnik a i z hlediska RP mi to tak nejak sedne - ze po meste a do spolecnosti chodim oblikany jinak, nez do prace - ale jak si vsimam tak vetsina lidi se kteryma se znam voli stejny pristup.
Ad PK a PvP... Zase tu se mnou nekdo nesouhlasi - dobre. Rozvedme si tedy zkratku PvP - neni to WvW (Warrior versus Warrior) ani Professional versus Profesional, ale Player versus Player - tedy treba Mage VS Craftsmann - proste hrac proti hraci.
Nerikam, ze je to zpravne, rikam jen ze PK zije PvP hrou - stejne jako treba hraci O/Ch, jen ji ma logicky lehci - protoze jak v O/Ch tak u PK jsou v 95% zastoupeni hraci s max bojovymi skilly (nutnymi do PvP) a tedy hrac O/Ch pravdepodobne nenarazi na moznost zabit crafta nebo novacka.
Ale to odbocuji - co jsem chtel ricti je ze PK provozuje PvP. _________________ Retromancer |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: út červen 01, 2004 4:36 pm Předmět: |
|
|
Duch postavy stojí u svého těla žadoněje o resnutí. Tu přiběhne mág, Smrtihlav, který zastaví clerika a povídá:
"Resni ho prosím."
Klerik resnul obohého mladičkého člověka (povolání nevím).
"Por ort Grav" ozvalo se z úst Smrtihlava ukezujíc na postav v bílé róbě.
(následoval smile a Smrtihlavův odjezd. Na vysvětlenou, ten duch byl šedý, ne díky lootování a Smrtihlav to věděl...)
po 10 minutách
Vampírka Viper se žene za vrahem, který již na sobě od ní má ošklivé šrámy. Faghor Oneil, tak se ten vrah jmenoval, náhle zastavil a říká:
"Nechmě, pls. Došly mi bandy."
I zželelo se vampírce člověka v nerovném boji a povídá:
"Dobrá, čau."
Jaké bylo její překvapení, když ji do zad vpadl Faghor se svým přítelem Issem a povídá:
"Lhal jsem, teď zemřeš."
Bránila se Viper přesile mága (Issue z Triady) a válečníka (Faghor), avšak neubránila.
K tělu, nad nímž se skláněl Faghor Oneil s nožem v ruce, přiběhl Peko a Buba Bezdomovec (mág a bojovník). Oba povídají:
"Ahoj kluci."
vrahové na to:
"Ahoj, je říznutý. Můžete si ho obrat."
Oba se sklonili nad mrtvolou, prohrabávali se ji v batohu a pak prohlásil jeden z nich:
"Jen obvazy a krev... sakra, nemůžeš si příště vzít něco lepšího?" snad mluvili k duchovi Viper.
(Tak tohle jsou mé důvody proč si od DP1 dávám pauzu a proč se možná už nevrátím.)
EDIT: Lenka má pravdu, byl to člověk z Triády - Issue. Děkuji Lence. _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů
Naposledy upravil Ursus dne út červen 01, 2004 5:10 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Lenka Hrubá Titán

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1692 Bydliště: jedna rakev v brněnským sklepě
|
Zaslal: út červen 01, 2004 4:49 pm Předmět: |
|
|
Issus nebo Issue [Triada] ?
a je fakt, ze z riznuteho tela lotujou modri a nejsou crim, fajn vec
tihle chlapci maji taky charakter, koukam
proto rikam, bez slitovani _________________
Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek
- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
FLEK Walking Carcass

Založen: 21. 02. 2004 Příspěvky: 856 Bydliště: S Dixem v Jeskyni
|
Zaslal: út červen 01, 2004 5:17 pm Předmět: |
|
|
Issus Dobry pritel Triady a Mag bojujici po boku Asmodaie.
Spina Dp ......
HK RK...
Nechapu tyto nekale zamery _________________ FLEK THE WHITE PALADIN
Dixův otec před smrtí |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Sharlon Emir Nightmare

Založen: 12. 02. 2004 Příspěvky: 984 Bydliště: Místo věčného odpočinku
|
Zaslal: út červen 01, 2004 7:39 pm Předmět: |
|
|
Snažne prosím zrušte tyhle fora, ani netušíte jak blbě je jen, z toho co tu člověk čte  _________________
Smrt je jediná životní jistota!
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: út červen 01, 2004 8:17 pm Předmět: |
|
|
Sharlone, je ti špatně z toho, co se děje na tomto světě?
Bohužel, tak to tady poslední dobou opravdu chodí.
Je mi to líto.
*odešel do své studovny, vzal knihu, ve kterých měl staré záznamy z dob, kdy ještě bylo v Temném ráji krásně a dal se do čtení.*
*Po chvíli narazil na jistý článek Strážce knih, článek jež byl již v té době opisem starého svitku.*
Dal se do čtení, nevědomky však nahlas:
*Arx usedl ve sve vezi za stul,otevrel knihu a zacal psat*
Zapis 28.:
Hrdinove odchazeji,samotneho me jiz opustilo nekolik pratel...
Lupici odchazeji...
Kardinal slabne...
Al-Hazred slabne...
Bohove jsou rozliceni...
Svet upada...
Poznamka:Vsichni tito maji ci snad meli aspon kousek urcite cti,svou viru a i "spravednost".Nyni odchazeji.Misto nich prichazi opovrzenihodni "lide",kteri
opravdu o tomto svete nemaji ani tuseni,cim krasny kdysi davno byl.
Nejpravdepodobnejsi vize budoucnosti:Jedine co tu zbude ze starych krasnych dob budou uz jen bohove,kteri se staraji o tento svet. Misto nas,pravych hrdinu a pravych banditu tu budou jen vyvrhelove spolecnosti.
Copak to bohum nevadi?Nebo uz i oni ztraceji viru?Co jsou vsechny temne legie proti tomu,co se tu siri...
*zavrel knihu,pohledl z okna na hvezdy a zaseptal*
Nemam radeji odejit take?
*Ursus dočetl a začal nad těmito slovy přemýšlet...* _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|