Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Wampik Dante

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Kedrigern
Orc

PříspěvekZaslal: út červen 01, 2004 1:45 am    Předmět: Wampik Dante Odpovědět s citátem

No tak mate zase prostor k debate, sli jsme s Mushkinem Hyhlog a ve 3 patre na nas nabehla Nicole a Tina a prvni sem sel dolu ja a Mushkin s wampikem utekl k drakum kde ho nakonec odflusli. No nic rekli jsme si, sice divne ze se jim chtelo tak hluboko, ale co, uz uz uz jsem kopal pres Help a najednou se obevil modrej wamp Dante a co vic, zacal Vrahounum pomahat likvidovat draky aby mohli lootnout mushkina. Pozorovali jsem je dokonce a zjistili jsme ze ten wamp byl na dualu, coz kdyz pomizu support (nakonec to byl on kdo lootnul mushkina) tak chodit s postavickama na dualu je proti pravidlum ne? Taky si myslim ze tam byl jako speh protoze, chybelo par obludek a key guadrian byl nacnuty do 1/2. No jsem zvedavy jak to gm budou resit.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Retromancer
Mirror Spider

PříspěvekZaslal: út červen 01, 2004 1:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zase chybne pojaty pravidla - dual je zakazanej pokud na nem vedes postavicku kvuli vetsimu zisku - klasicky priklad je vedeni ghostu na poklad ve fire.

Tady bych to videl na klasickou situlaci, kdy reloger sel dung, uvidel (nebo tracknul) vas, pelognul na PKcko, vzal kamose a dojeli vas smahnout. Pak druhymu PKcku helpnul s vampem - jelikoz to nebylo v boji zas to pravdepodobne neni za 15 kills - max na karmu do -5K nebo podobny trest.

Osobne kdyz na harvestu v nejakem dungu sam potkam (nebo s kamosem potkame) jakehokoli modraka ktereho nezname a on kopne, kopnem radsi taky - je to bezpecnejsi. Pk jdou v PvP, zatimco ja mam vetsinou vetsi zasoby - situlaci na harwestu ve stone vampovi neresim - tam nemaji 2 prskove sanci me dostat, tak poklidne harvim dal Smile
Kedrigern
Orc

PříspěvekZaslal: út červen 01, 2004 2:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Retromancer napsal:
Zase chybne pojaty pravidla - dual je zakazanej pokud na nem vedes postavicku kvuli vetsimu zisku - klasicky priklad je vedeni ghostu na poklad ve fire.

Tady bych to videl na klasickou situlaci, kdy reloger sel dung, uvidel (nebo tracknul) vas, pelognul na PKcko, vzal kamose a dojeli vas smahnout. Pak druhymu PKcku helpnul s vampem - jelikoz to nebylo v boji zas to pravdepodobne neni za 15 kills - max na karmu do -5K nebo podobny trest.

Osobne kdyz na harvestu v nejakem dungu sam potkam (nebo s kamosem potkame) jakehokoli modraka ktereho nezname a on kopne, kopnem radsi taky - je to bezpecnejsi. Pk jdou v PvP, zatimco ja mam vetsinou vetsi zasoby - situlaci na harwestu ve stone vampovi neresim - tam nemaji 2 prskove sanci me dostat, tak poklidne harvim dal Smile

Bavil jsem se dneska s kamoskou....gm to resit nebudou, uz jsem se s tim smiril. My toho wampa nevideli o to jde
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Lenka Hrubá
Titán

PříspěvekZaslal: út červen 01, 2004 2:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:

situlaci na harwestu ve stone vampovi neresim - tam nemaji 2 prskove sanci me dostat, tak poklidne harvim dal

para, zed, para, zed, para, valka mozku, ... -> helproom jinak mrtvy, obvazy prezrany stone, bleeee

Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek

- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Retromancer
Mirror Spider

PříspěvekZaslal: út červen 01, 2004 6:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Njn jasne ze helproom, kazdopadne kdyz potkas jednoho zkus ho zatahnout mezi potvurky, a makro (skript) na sipku do lavabomby ve vlastnim baglu hned po rane taky udela svy Laughing

Btw - ve Wrongu kde je imho nej hav za stone vampika kdyz nazenes prska (prsky) mezi ty orky strilejici a slave mastery je vetsinou po nich... pokud das sipku nekam hezky do lavy pod nima.

Za Cama jsem tam ustal vypravu 3 PK (2x prsk jeden warr) kdy dole slozili oba prsky, kteryjsem polootil a warr prchnul ven kde dostal haluze tak vzal caru uplne hehe. Mno a pak kop domu Twisted Evil
Lenka Hrubá
Titán

PříspěvekZaslal: út červen 01, 2004 6:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

za pomoci potvurek, ano, pravda

mas pravdu, prave ve Wrongu se Lenicka dobre zasila a vrahum se za ni pravda moc nechtelo... Wink

Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek

- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Fórum Spolku -> Diskuze Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: