Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Kedrigern Orc

|
Zaslal: út červen 01, 2004 1:45 am Předmět: Wampik Dante |
|
|
No tak mate zase prostor k debate, sli jsme s Mushkinem Hyhlog a ve 3 patre na nas nabehla Nicole a Tina a prvni sem sel dolu ja a Mushkin s wampikem utekl k drakum kde ho nakonec odflusli. No nic rekli jsme si, sice divne ze se jim chtelo tak hluboko, ale co, uz uz uz jsem kopal pres Help a najednou se obevil modrej wamp Dante a co vic, zacal Vrahounum pomahat likvidovat draky aby mohli lootnout mushkina. Pozorovali jsem je dokonce a zjistili jsme ze ten wamp byl na dualu, coz kdyz pomizu support (nakonec to byl on kdo lootnul mushkina) tak chodit s postavickama na dualu je proti pravidlum ne? Taky si myslim ze tam byl jako speh protoze, chybelo par obludek a key guadrian byl nacnuty do 1/2. No jsem zvedavy jak to gm budou resit. _________________ Kedrigern z Hor Ticheho hromu
Anna-Maria sikovne devce |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Retromancer Mirror Spider

Založen: 17. 11. 2003 Příspěvky: 473 Bydliště: Domek v pustine...
|
Zaslal: út červen 01, 2004 1:21 pm Předmět: |
|
|
Zase chybne pojaty pravidla - dual je zakazanej pokud na nem vedes postavicku kvuli vetsimu zisku - klasicky priklad je vedeni ghostu na poklad ve fire.
Tady bych to videl na klasickou situlaci, kdy reloger sel dung, uvidel (nebo tracknul) vas, pelognul na PKcko, vzal kamose a dojeli vas smahnout. Pak druhymu PKcku helpnul s vampem - jelikoz to nebylo v boji zas to pravdepodobne neni za 15 kills - max na karmu do -5K nebo podobny trest.
Osobne kdyz na harvestu v nejakem dungu sam potkam (nebo s kamosem potkame) jakehokoli modraka ktereho nezname a on kopne, kopnem radsi taky - je to bezpecnejsi. Pk jdou v PvP, zatimco ja mam vetsinou vetsi zasoby - situlaci na harwestu ve stone vampovi neresim - tam nemaji 2 prskove sanci me dostat, tak poklidne harvim dal  _________________ Retromancer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kedrigern Orc

|
Zaslal: út červen 01, 2004 2:06 pm Předmět: |
|
|
Retromancer napsal: |
Zase chybne pojaty pravidla - dual je zakazanej pokud na nem vedes postavicku kvuli vetsimu zisku - klasicky priklad je vedeni ghostu na poklad ve fire.
Tady bych to videl na klasickou situlaci, kdy reloger sel dung, uvidel (nebo tracknul) vas, pelognul na PKcko, vzal kamose a dojeli vas smahnout. Pak druhymu PKcku helpnul s vampem - jelikoz to nebylo v boji zas to pravdepodobne neni za 15 kills - max na karmu do -5K nebo podobny trest.
Osobne kdyz na harvestu v nejakem dungu sam potkam (nebo s kamosem potkame) jakehokoli modraka ktereho nezname a on kopne, kopnem radsi taky - je to bezpecnejsi. Pk jdou v PvP, zatimco ja mam vetsinou vetsi zasoby - situlaci na harwestu ve stone vampovi neresim - tam nemaji 2 prskove sanci me dostat, tak poklidne harvim dal  |
Bavil jsem se dneska s kamoskou....gm to resit nebudou, uz jsem se s tim smiril. My toho wampa nevideli o to jde _________________ Kedrigern z Hor Ticheho hromu
Anna-Maria sikovne devce |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lenka Hrubá Titán

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1692 Bydliště: jedna rakev v brněnským sklepě
|
Zaslal: út červen 01, 2004 2:33 pm Předmět: |
|
|
citace: |
situlaci na harwestu ve stone vampovi neresim - tam nemaji 2 prskove sanci me dostat, tak poklidne harvim dal
|
para, zed, para, zed, para, valka mozku, ... -> helproom jinak mrtvy, obvazy prezrany stone, bleeee _________________
Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek
- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Retromancer Mirror Spider

Založen: 17. 11. 2003 Příspěvky: 473 Bydliště: Domek v pustine...
|
Zaslal: út červen 01, 2004 6:12 pm Předmět: |
|
|
Njn jasne ze helproom, kazdopadne kdyz potkas jednoho zkus ho zatahnout mezi potvurky, a makro (skript) na sipku do lavabomby ve vlastnim baglu hned po rane taky udela svy
Btw - ve Wrongu kde je imho nej hav za stone vampika kdyz nazenes prska (prsky) mezi ty orky strilejici a slave mastery je vetsinou po nich... pokud das sipku nekam hezky do lavy pod nima.
Za Cama jsem tam ustal vypravu 3 PK (2x prsk jeden warr) kdy dole slozili oba prsky, kteryjsem polootil a warr prchnul ven kde dostal haluze tak vzal caru uplne hehe. Mno a pak kop domu  _________________ Retromancer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lenka Hrubá Titán

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1692 Bydliště: jedna rakev v brněnským sklepě
|
Zaslal: út červen 01, 2004 6:35 pm Předmět: |
|
|
za pomoci potvurek, ano, pravda
mas pravdu, prave ve Wrongu se Lenicka dobre zasila a vrahum se za ni pravda moc nechtelo...  _________________
Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek
- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|