| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Který desktop se Vám nejvíce líbí? |
| Dragon |
|
35% |
[ 6 ] |
| Celtic |
|
41% |
[ 7 ] |
| Elven |
|
5% |
[ 1 ] |
| Dwarf |
|
17% |
[ 3 ] |
| Arcadium |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Celkem hlasů : 17 |
|
| Autor |
Zpráva |
Arkon Lizardman

Založen: 20. 05. 2004 Příspěvky: 220 Bydliště: Magincia/Moonglow
|
Zaslal: čt červenec 15, 2004 3:01 pm Předmět: |
|
|
| citace: |
| Celtic to má jako doplněk na těch stránkách myslím. |
Diky mrknu se tam .. _________________ Sid Labien [Dreamers], Rahien Sorei, The Coramoor
Nabis Arboreus [-BF-], Venefica Magra, Flame of Tar Valon
"Non licet facere malum, ut eveniat inde bonum." |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Arkon Lizardman

|
Zaslal: čt červenec 15, 2004 3:12 pm Předmět: |
|
|
Tak to mam stazene, ale .. uz parkrat mi nevysly drive instalace jinych vymozenosti a musel jsem preistalovavat uo. Abych tomu predesel, muze mi tu nekdo poradit jak tam mam frknout ten journal, kdyz uz desktop mam. Pokud si to prekladam dobre, mam to prehrat na originalni soubory, a ty uz nemam pac mam celtic desktop. Diky moc  _________________ Sid Labien [Dreamers], Rahien Sorei, The Coramoor
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: čt červenec 15, 2004 5:59 pm Předmět: |
|
|
| Arkon napsal: |
| Tak to mam stazene, ale .. uz parkrat mi nevysly drive instalace jinych vymozenosti a musel jsem preistalovavat uo. Abych tomu predesel, muze mi tu nekdo poradit jak tam mam frknout ten journal, kdyz uz desktop mam. Pokud si to prekladam dobre, mam to prehrat na originalni soubory, a ty uz nemam pac mam celtic desktop. Diky moc :P |
Ber to tak jako by těmi originálnímy byly ty co tam máš. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Arkon Lizardman

|
Zaslal: čt červenec 15, 2004 6:59 pm Předmět: |
|
|
Nefunguje .. jako uz vicekrat predtim, nastesti mi uo porad jde a skin tam je take porad, az na ten journal .. nevim, udelal jsem to tak jak si rekl, ale stejnak nejde .. asi si proste to necham tak jak to mam a hotovo, na defaultni skin uo uz bych prechazen nechtel _________________ Sid Labien [Dreamers], Rahien Sorei, The Coramoor
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|