| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Tier Headless
|
Zaslal: út červenec 27, 2004 7:19 am Předmět: |
|
|
| Nosferatu napsal: |
| je velka skoda z guilda ako Fellowship of Dragon zanika.nie je vela guild na ktore by sa dalo spolahnut vo vsetkom,ale FoD takou guilou nepochybne bola.*zosmutnel,prudko pohol plastom a zmizol* |
FoD ako ludia nezanikla, len svet v ktorom ziju je iny.. Lepsi, spravodlivejsi, veselsi... Da sa tam ist na ryby bez rizika ze cloveka nejaky sialenec zavrazdi len pre par drobnych a kus rybaciny..
Z hrdeho maga Garata sa stal zrucny lukostrelec, z Ursusa bojovnik armady Giliath. Z ticheho Tiera tulak a bard a z vampa Handy obor s zalubou v konine a s velkym srdcom.
Nebol som na DP1 asi mesiac a nieco a v nedelu som sa logol. V priebehu 5 minut som stretol najprv vraha z guildy FCK (nadherny nazov guildy, vystihuje presne pomery na DP) a hned na to druheho.. Obom islo iba o to ma zabit.
Nechcem nikoho lanarit inam ale mozem povedat len jedno.. Nelutujem ze som zmenil svet a zacal niekde inde od nuly...Drzim Vam palce v boji s vetrnymi mlynmi aj ked vysledok aky bude mat poznam. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Nosferatu Walking Carcass

Založen: 07. 07. 2004 Příspěvky: 866 Bydliště: The Wayfarer`s Inn, Izba č.1, Britain
|
Zaslal: út červenec 27, 2004 8:15 am Předmět: |
|
|
Nic nie je nemozne. Aj ked mas asi pravdu, ze v boji s vrahmi hrame druhe husle, je mozne ich porazit. Len treba vediet ako na to. A prejst na nejaky iny svet...hm, aj to je ejdno z rieseni. Ale je to finalne riesenie, konecne riesenie. Nadej umiera posledna, nuze pokracujme v litom boji...MY VYHRAME  _________________ Nosferatu - Plánovač Výprav, Thesist of Brujah clan
Nadanie ucit se je dar;
Schopnost ucit se je sikovnost;
Ochota ucit se je volba;
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Tier Headless
|
Zaslal: út červenec 27, 2004 8:58 am Předmět: |
|
|
Nehovorim o boji s vrahmi ale o komplexnom socialnom fenomene DP1. Na jedneho RP a slusneho hraca tona prudicov a vrahov s tupym slovnikom a interakciou horsou ako NPC. Neda sa doverovat nikomu cudziemu, kto nema top postavu nezahraje si plnohodnotne, popripade sa furt povaluje dakde zavrazdeny. Makro system co nuti hraca zabijat cas tupym opakovanim cinnosti namiesto toho aby hral a bavil sa..
Ked som odisiel na DP2 nejaky cas mi trvalo kym mi doslo ze mozem s cudzim clovekom do dungu, zverit mu lootovanie a tak... Ze ma neoklamu, neokradnu, nezavrazdia.. Ze na "Dobry den" dostanem slusnu odpoved, ze ked si chcem kupit brnco tak ma to stoji siahodlhe pocuvanie staznosti ukecaneho remeselnika na lenivost ucnov, ceny materialu, pocasie a nadavky na toho lumpa starostu a jeho macku.. Ked sa divam na DP1 chyta sa ma lutost.. Pripada mi ako trenazer Ultimy, nie ako Ultima samotna.. Ak viete co tym mam na mysli.. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

Založen: 07. 07. 2004 Příspěvky: 866 Bydliště: The Wayfarer`s Inn, Izba č.1, Britain
|
Zaslal: út červenec 27, 2004 9:46 am Předmět: |
|
|
Iste v mnohom mas pravdu. Na DP2 som nikdy nehral, nbemozem teda zodpovedne vyhlasit, kde je lepsie. No i DP1 mas svoje caro. A k tomu, ze tu sa da malokomu verit - poznam mnoho prevazne vapirov, ktorym som na pokus zveril napr. pomoc pri prechode brujahom, lootovanie a bolo to uplne v pohode. Mozno ze je to len nieco ako cit na ludi, no mozno je to nieco ako ze ne vsetci ludia su zly. ovnako tak hraci. Ano vrahovia su svine najvacsie, neznasam ich z uprimnosti srdca, no kazdy svet ma nejaky chorobu. Na DP1 su to PK. _________________ Nosferatu - Plánovač Výprav, Thesist of Brujah clan
Nadanie ucit se je dar;
Ochota ucit se je volba;
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Retromancer Mirror Spider

Založen: 17. 11. 2003 Příspěvky: 473 Bydliště: Domek v pustine...
|
Zaslal: út červenec 27, 2004 12:14 pm Předmět: |
|
|
Na DP1 jsou to prasata. PK se nerovna automaticky prase.
Dovolim si tvrdit ze svet bez PK by byl neobycejne nudny a nerealisticky svet. _________________ Retromancer |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: út červenec 27, 2004 12:22 pm Předmět: |
|
|
To mas mozno pravdu,PK neni vzdy svina,ale skutocne 9 z 10 ano. A to je to smutne na celej veci. A ano bez PK by to bolo mozno nerealne a nudne, ale kvoli tomu tu nemusi byt pomaly rovnako PK ako serioznych a slusnych hracov. _________________ Nosferatu - Plánovač Výprav, Thesist of Brujah clan
Nadanie ucit se je dar;
Ochota ucit se je volba;
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Baltik Obyčejný Havran
|
Zaslal: út červenec 27, 2004 12:43 pm Předmět: |
|
|
| Tier napsal: |
Nehovorim o boji s vrahmi ale o komplexnom socialnom fenomene DP1. Na jedneho RP a slusneho hraca tona prudicov a vrahov s tupym slovnikom a interakciou horsou ako NPC.
|
No tohle je presne fenomen cehokoli "masoveho" kde se mohou lidi s pocitem relativni anonymity aktivne zapojit.
DP zdaleka neni prvni misto kde by se podobny fenomen vyskytl, vse plati pro jakekoli elektronicke site obecne. Zpocatku je XXX veci par nadsencu, neni treba zadneho rizeni, kazdy vi co je dobre a co spatne a chova se podle toho.
Pak se XXX zacne pomalu rozsirovat, objevuji se prvni spory, prichazi nutnost specifikovat prvni pravidla. Rozvoj pokracuje, az XXX pohrbi masivni prisun deticek-svini, kterym tatinkove nakoupili zarizeni YYY potrebne pro pristup k XXX.
Konecne stadium je takove, ze na XXX se prevazne nachazeji zakomplexovana hovada, ktera se chovaji tak, jak by se nejradeji chovala v zivote kdyby jim to okoli, zakony atd. dovolovali.
Prikladu je mnoho, DP, jakekoli diskusni servery, drive Usenet, pred tim to v plne mire plati pro Internet jako celek (tam je to dovedene ad absordum dalsim stupnem - prunikem komerce), pametnici vzpomenou Fidonet, znalci veci co to je CB... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Tier Headless
|
Zaslal: út červenec 27, 2004 12:53 pm Předmět: |
|
|
Problemom DP1 nie su ani PK ani modre svine. Je nim obycajny egoizmus, 90 percent hracov sa logne preto aby bavilo SEBA, potom seba a napokon seba. A tak jeden vrazdi craftov, druhy okrada, treti sa vyziva v prudeni a guardovani. Pripadov z inych shardov kde su questy robene hracmi pre hracov je ako safranu a aj tie su vacsinou zmarene dakym blbeckom komu pripadne zabavnejsie zmasakrovat par NB kov co napriklad hlada strateneho senilneho deda (priklad questiku co len tak v zachvate nudy vymyslel jeden hrac na DP2 pre zaciatocnikov.) ako im pomoct alebo nedajboze vymyslet pre ostatnych hracov nieco ineho ako XY looting your body. Z egoizmu, nepochopenia pravej podstaty Ultimy vznikaju fraggeri, prudici a mamonari ktori v honbe za majetkom idu cez mrtvoly. Na DP2 ked chcem PvP mam ho, ked ho nechcem ziadny buzerant s IQ tykve, kupenym acc a rychloj lajnou od otecka ma k tomu neprinuti. To je podla mna sloboda hrania a nie zdrhat s nalozenym craftom pred bandou pubertakov s uhrami na xichte. Jedine co by tento shard zachranilo je naucit ludi hrat pre ludi a to sa vam bohuzial nikdy nepodari..
edit: Baltik predbehol si ma, vystihol si to presne.. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|