| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
FLEK Walking Carcass

Založen: 21. 02. 2004 Příspěvky: 856 Bydliště: S Dixem v Jeskyni
|
Zaslal: čt červenec 29, 2004 12:38 pm Předmět: |
|
|
ale me jich uz zmizelo taky par. I naky ten orn mi zmizel...
Ale co je dulezite. Chtel jsem se zeptat a jako kdyz nekam bezim a udela se save.a tak ja naky ty kroky ubehnu v savu jeste...
Koupil sem si stone mustanga za 33 k je to dobra cena ?
a ted se bojim aby mi nezmizel. _________________ FLEK THE WHITE PALADIN
Dixův otec před smrtí |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Nosferatu Walking Carcass

Založen: 07. 07. 2004 Příspěvky: 866 Bydliště: The Wayfarer`s Inn, Izba č.1, Britain
|
Zaslal: čt červenec 29, 2004 12:46 pm Předmět: |
|
|
Aj ja som si kupil pekneho konika. A takisto by som onho nerad prisiel. Pokial neni aspon 10sek pred savom varovanie, je mozne ze ma to zachyti akurat v pohybe. Co potom??? *zamyslel sa, ci by nemal zatial Juniora nechavat v krabicke* _________________ Nosferatu - Plánovač Výprav, Thesist of Brujah clan
Nadanie ucit se je dar;
Schopnost ucit se je sikovnost;
Ochota ucit se je volba;
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: čt červenec 29, 2004 2:28 pm Předmět: |
|
|
Mě dříve také ňácí koně zmizeli, ale teď už se mi to dlouho nestalo a to v save běhám pravidelně
Fleku, je to dobrý cena:) _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Retromancer Mirror Spider

Založen: 17. 11. 2003 Příspěvky: 473 Bydliště: Domek v pustine...
|
Zaslal: čt červenec 29, 2004 3:20 pm Předmět: |
|
|
Me tada jeste kun za celou dobu meho pusobeni nezmizel - ani pri savu ani jindy... Jedinou vyjimkou bylo, kdyz mi ho poisnul pavouk a od pode mnou umrel  _________________ Retromancer |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: čt červenec 29, 2004 4:56 pm Předmět: |
|
|
Taky pode mnou ještě nikdy nezmizel, pokud si pamatuju. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: čt červenec 29, 2004 5:17 pm Předmět: |
|
|
Me zmizel dvakrat must... kdysi davno. Od te doby co jezditka nepouzivam (cca pul roku) s tim problem nemam  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Baltik Obyčejný Havran
|
Zaslal: čt červenec 29, 2004 6:38 pm Předmět: |
|
|
| FLEK napsal: |
Balte mam dotaz...
Prco mi nekdy zmizi kun pri ukladani sveta ?
|
Je to stary bug Sphery, ktery zustava podle mych informaci neopraven i v poslednich release candidatech na Sphere 1.0. Co si o tom myslim je asi jasne.
| citace: |
Muze zmizet i rare kun ?
|
Muze zmizet cokoli.
K dalsi diskusi: Behem savu jde udelat par kroku. Funguje to tak, ze klient posila na server move requesty, ktere mu server potvrzuje nebo (je-li v ceste prekazka) zamitne. To je to, co pozorujete v lagu, kdy bezite a ono vas to hodi zpet - klient pro omezeni pocitu lagu animuje nejake okno (tusim 6 policek) dopredu bez potvrzeni a teprve pokud server do teto doby (pul sekundy) neodpovi, tak vas "zasekne" a neumozni chuzi
Castecne UO Assist, a ve velke mire SmoothWalk v Injectionu zvetsuji tohle okno a subjektivne omezuji lagovitost |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Necrostan Kyklop

Založen: 02. 03. 2004 Příspěvky: 655 Bydliště: Momentalne potulny chodec . . .
|
Zaslal: pá červenec 30, 2004 7:59 am Předmět: |
|
|
Ja si konika vycaruju nebo kupuju lamy. A je mi jedno kdyz mi je zabijiiiii
Ja bych za kone vic jak 2k nedal  _________________ *Sedi ve Spolku s knihou v ruce studujíc nové věci*
Zalezi na cloveku jaky smer cesty si vybere. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ghastly Orc

|
Zaslal: pá červenec 30, 2004 2:05 pm Předmět: |
|
|
Tak teď jsi udeřil hřebíček přesně na hlavičku ... ano je krásné mít magické schopnosti. _________________ Ghastly, Adept Spolku, tulák a dobrodruh |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: so červenec 31, 2004 3:15 pm Předmět: |
|
|
Je krasne, kdyz vam v boji s vrahy zmizne magicky konik ..
Ale co.. Uz vetsinou vim, co od nich mam cekat a kdyz vim, ze jsou ve skupine, ktera bojuje nekde, vrazi koni, tak si ho soupnu v bank a jedu na magickem.. _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|