| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: st srpen 04, 2004 4:00 pm Předmět: |
|
|
| Scarlos napsal: |
| Byl jsem tím zozhořčen když jsem si extra kvůli bojováni v cechu pořídil +mace a brnění a ono mě to tam nakonec nepustilo, doufám, že to GM nenechají napořád, cech paladinů byl pro jednotlivce jidiný místo kde si bezpečně zabojovat a vydělat nějaký cashe ...... Já jsem Proti !!! |
Presne proto, co jsi prave napsal, se to rusilo. A prave proto je to dobre.
Ja - paladin - jsem v bezpeci trenoval na tolika mistech.. sw jsem si zvedl ciste v PvM dohromady na 110 (ztraceny naramek udelal svoje ). Nutno dodat, ze na mych privatnich trenincich (iron, sekacek, par bandu a do prirody) jsem nepotkal zadneho vraha. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: st srpen 04, 2004 4:01 pm Předmět: |
|
|
Jinak - na trenink sis poridil + mace? To si pak sam trenink ztezujes.
Bezpecne vydelavat penize? O tom to byt nema! Ono vubec "bezpecne trenovat a vydelavat penize" zni jako strasna kravina, jeste dobre, ze se to rusi. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
FLEK Walking Carcass

Založen: 21. 02. 2004 Příspěvky: 856 Bydliště: S Dixem v Jeskyni
|
Zaslal: st srpen 04, 2004 5:35 pm Předmět: |
|
|
Napadlo me,jestli by neslo vstupy do cechu uvolnit napriklad jen v ucity den nebo v ucitou hodinu.Mylsim ze kdo by tam opravdu chtel mohl by tam jit trwba VE 12:00 vecer a nebo brzy rano..
Stejne nejlepsi by bylo to aby to otevreli vsem..
vzpominam si,ze kdyz sem tam byl zachranil jsem plno zivotu,chodil jsem lootit jejich tela..(samozrejme kdyz jsem mel svoleni...)Nalakaval z mostu pryc,aby byl pristupny..
Zda se mi to pekna blbost... (ale Gm asi vedi,proc to udelali a maji sve duvody..) _________________ FLEK THE WHITE PALADIN
Dixův otec před smrtí |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: st srpen 04, 2004 6:07 pm Předmět: |
|
|
No, já nevím jak to bylo v ostatních tréninkových prostorách, ale u vampů jsem si všiml, že tam harvestí lordi a NB pak neměli pomalu šanci. I když je pravdou, že tam právě ti lordi taky dost často NB pomáhali (holt, každá mince má dvě strany).
U mágů to před úpravou vypadalo tak, že tam naběhl jeden mág s blade spiritem, vyběhl, počkal až se to vymlátí, vylootil všechno, co se dalo (no, tak všechno jsem svého času lootil jenom já).
Loot pak vypadal asi takto:
regy, peníze (asi kolem 30), róba (na obvazy) a boty (ty tam každý nechával, přitom vendoři je vykupovali taky po 30 gp ).
Jeden blade spirit vymlátil asi 10 mágů, takže tam si mág taky vydělal, ale netrénoval. Prostě, v tréninkovací místnosti si vydělal a trénoval před ní pomocí In Por Ylem. Nevím, jak to přesně chodilo po úpravě těch NPC mágů. Ale myslím, že byli silnější (hlavně v tom, že automaticky útočili), takže harvest byl omezen, ale opět tam asi málokdo trénoval... Každopádně rozsahem to postačilo tak jednomu mágovi, takže se tam pomalu tvořily fronty...
Asi bych měl mluvit i k věci. Po té, co se upravil trénink pro mágy, stal se nevýhodným pro mladé mágy, měli opravdu lepší jít do přírody a pokoušet štěstí tam, což je podle mě dobře. V samotném cechu jsem pak byl svěkem toho, jak tam přijel mág (lord, člen jedné guildy) na mustangovi, vykouzlil si elementála a vymlátil to, loot tam nechal a před NB machroval... Což není to pravé ořechové.
I přesto nejsem pro omezení vstupu do tréninkových místností, jsem pro jejich zrušení...
P.S. A to jsem se nezmínil o hraničářích... jaký tam to byl děs, snad vědí všichni. _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: st srpen 04, 2004 6:09 pm Předmět: |
|
|
| FLEK napsal: |
Napadlo me,jestli by neslo vstupy do cechu uvolnit napriklad jen v ucity den nebo v ucitou hodinu.Mylsim ze kdo by tam opravdu chtel mohl by tam jit trwba VE 12:00 vecer a nebo brzy rano..
Stejne nejlepsi by bylo to aby to otevreli vsem..
vzpominam si,ze kdyz sem tam byl zachranil jsem plno zivotu,chodil jsem lootit jejich tela..(samozrejme kdyz jsem mel svoleni...)Nalakaval z mostu pryc,aby byl pristupny..
Zda se mi to pekna blbost... (ale Gm asi vedi,proc to udelali a maji sve duvody..) |
Ono jde o to že ne každý by tam chtěl přístup aby mohl pomoct ostatním. Řekl bych že spíš drtivá většina lidí by tam chodila čistě a jenom za bezpečným výdělkem, což je špatně, protože pak se každý bojí do dungeonů a moc brečí když ho zabije PK. Myslim si že aktuální koncept je ideální - vstup pouze pro začátečníky.
Spíš bych možná lehce poupravil hodnoty skillů s jakými tam lidi můžou tak, aby nebylo snadné pro někoho to projít sám. Zároveň bych o těchhle limitech informoval a zveřejnil jejich hodnoty, protože skutečný newbiek pro kterého by tahle místa měla být o nich mnohdy ani neví a často nevědomky překročí s jedním skillem limit dříve, než by pro něj bylo dobré, jinými slovy potřeboval by ještě trénovat v NB dungeonech a přesto ho to tam už nepustí. Třeba. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Necrostan Kyklop

Založen: 02. 03. 2004 Příspěvky: 655 Bydliště: Momentalne potulny chodec . . .
|
Zaslal: st srpen 04, 2004 6:47 pm Předmět: |
|
|
For Balt : Jestlize jste omezili vstup na treninkove prostory v cechach, udelali jste dobre. Ale musis upozornit na jednu vec. Kdyz se Necromacer kopne do cechu pres knihu, kopne ho to na cviciste. Meli by jste to predelat, aby to kopalo primo do cechu. Jinak je to pro nekromancery zbytecne. Kopnou se prez knihu a jsou na treninkovem prostoru. _________________ *Sedi ve Spolku s knihou v ruce studujíc nové věci*
Zalezi na cloveku jaky smer cesty si vybere. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: st srpen 04, 2004 7:26 pm Předmět: |
|
|
No a nešlo by to udělat tak že třeba při sw na 60 a víc by vás to přes port nepustilo se zbraní na sw u sebe, při překročení limitu magery třeba se spellbookem? Atd atd atd... _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: st srpen 04, 2004 7:32 pm Předmět: |
|
|
Vymyslite blbosti. Prejdeme k faktum:
1] v cechu je bezpeci
2] v cechu jde trenovat
3] v cechu je fame
4] v cechu jsou penize
to je nezdrava kombinace. Chcete trenovat v bezpeci? Pryc s fame ci lootem - ten ma pokryt provozni naklady (tj. u plechu vicemene nula, u magu neco na regy)
Kdo chce fame nebo loot, at jde do prirody. Je tam tolik krys, krysodlaku, kostlivcu, mumii, spekter, zab, ... ze kdyz to bude obihat, v pohode to zvladne.
Reknu vam tajemstvi - neznam vraha, ktery by kempoval u spawnu krysodlaku a snazil se vydelat zabijenim NB hracu v ironu.... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: st srpen 04, 2004 8:13 pm Předmět: |
|
|
| Vilgerius napsal: |
| Reknu vam tajemstvi - neznam vraha, ktery by kempoval u spawnu krysodlaku a snazil se vydelat zabijenim NB hracu v ironu.... |
Já jo  _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: st srpen 04, 2004 8:24 pm Předmět: |
|
|
| Neni problem, napis a ja ti nejaka iron brneni daruji. A muzes trenovat v klidu. Sance se s tim jednim setkas casteji nez jednou tydne je miziva. Kolik chces iron kompletu? 10? Ok. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|