Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Trénování nudných skillů
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Vilgerius
Strašidlo

PříspěvekZaslal: st srpen 04, 2004 10:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dual nemusi byt zvlastni klient. Muze to byt treba jen pocitac vedle na stole...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hellmaster
Lord Death

PříspěvekZaslal: st srpen 04, 2004 10:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

I tak je to ale dobrý nápad, i kdyby to omezilo jen 30% dualů, bylo by to super. Ale já tomu nerozumim. Nevim jestli to jde a myslim že kdyby šlo, asi už by se to udělalo...
Ursus
Titán

PříspěvekZaslal: st srpen 04, 2004 12:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vilgerius napsal:
Dual nemusi byt zvlastni klient. Muze to byt treba jen pocitac vedle na stole...

To už podle mě není dual v pravém slova smyslu...
Já takhle měl 4 UO doma, aniž bych použil clienta pro dual.
(nelekejte se, 2 postavy hrál brácha) Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Ursus
Titán

PříspěvekZaslal: st srpen 04, 2004 12:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A ještě jedna věc, dual není někdy jen na škodu. Viděli jste někdy hádky Kir a Jo? Tomu já říkám pozitivní využití dual clienta Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Retromancer
Mirror Spider

PříspěvekZaslal: st srpen 04, 2004 1:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Problem s omezenim dualu - slo by to mozna udelat omezenim maximalne lognutyh accountu a jednoho IP - ovsem co pokud stejnou IP vyuzoiva vice hracu? Treba kavarny, skoly, prace, Mobilni operatori...

Proste maximalne omezit moznost lognuti z jednoho pocitace, coz by snad slo pomoci cookies, ale to opravdu nevim v tomhle se moc nevyznam.
Vilgerius
Strašidlo

PříspěvekZaslal: st srpen 04, 2004 2:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cookies? Pletes si UO a internetovy prohlizec Smile krome toho cookie nemusis prijimat...

NEEXISTUJE zadne dokonale reseni. Nejlepsi co znam je zpoplatneni + zakazani dualu - neznam moc lidi, kteri by riskovali smazani zaplacenych uctu Smile

IP adresa? Neni problem mit na stole dva pocitace s dvemi IP. Neni problem mit v jednom meste jednu IP. Neni problem rotovat IP na jednom pocitaci behem jednoho prihlaseni (Eurotel a jeho transparentni proxy...)

Jak jsem to resil ve sve praxi ja? Pouze jako "oduvdonene podezreni ze zneuziti". Tzn.:
1] zda se, ze nekde byl dual zneuzit?
2] kontrola IP tech dvou+ uctu
3] porovnani casu prihlaseni a odhlaseni tech dvou+ uctu
4] porovnani emailu, prihlasovacich jmen, ICQ, ... tech dvou+ uctu

pokud zaverem bylo duvodne podezreni, ze je to jedna osoba, tak jsme je smazali. Fungovalo to dva roky, ale znamenalo to vyuziti jednoho cloveka "na plny uvazek", ktery dostal nastroj pro porovanvani toho vseho a venoval setsakra moc casu tomu, aby hledal podvodniky. Plus proveroval upozorneni od dalsich hracu (kteri jsou nejlepsi hledaci podvodniku ze vsech Smile).

TZ ma omezeni 1 ucet = 1 postava = 1 IP s tim, ze pokud mas sdilenou IP (jsi na IP s vice lidmi), tak posles soukromou zpravu a udeli ti vyjimku. A to jiste odfiltruje vice nez 30% dualu.

Uf, to je roman Smile
Shrnuto: dokonale reseni neexistuje. dobre reseni neexistuje. Existuji jen ruzne pokusy.
Baltik
Obyčejný Havran

PříspěvekZaslal: st srpen 04, 2004 2:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Retromancer napsal:
Problem s omezenim dualu - slo by to mozna udelat omezenim maximalne lognutyh accountu a jednoho IP - ovsem co pokud stejnou IP vyuzoiva vice hracu? Treba kavarny, skoly, prace, Mobilni operatori...

Mame sdilenou IP mezi 3000 pripojenimi. Tudy cesta nevede.

citace:

Proste maximalne omezit moznost lognuti z jednoho pocitace, coz by snad slo pomoci cookies, ale to opravdu nevim v tomhle se moc nevyznam.

Cookies? Ty jsou jen soucasti HTTP protokolu, navic je to tak primitivni ochrana ze ji obejde kazdy.

Jedina moznost je u placenych her stylem co account, to zvlastni platba, ale to je pro DP jaksi nerealne.
Necrostan
Kyklop

PříspěvekZaslal: st srpen 04, 2004 5:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mozna by se to dalo castecne vyresit tim, ze by se pri treninku musel pohybovat. Anebo jen jednou treba za pul hodky udelat krok. Protoze ty nudne skilly jako je treba anatomie, tak tu vetsinou treni lidi ze stoji a maji pustene makro. Kdyby se to dalo udelat tak, ze kdyz se makrujici postava nehne 30 min, dostane parru a pocka si na gm ? Asi to je blbost co. No nic je to jen napad.

Zalezi na cloveku jaky smer cesty si vybere.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Ursus
Titán

PříspěvekZaslal: st srpen 04, 2004 5:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Má to jeden háček, lidi by přešli z assista na jiný program, který by umožňoval i chození. Výsledek? Makrující postavy, co by chodily pořád do kolečka.
Nevím, co pořád lidi myslí tím makrováním nudných skillů. Já anatomy vytáhl na max ani jsem o tom nevěděl. Prostě jsem zapl makro a šel do přírody. A PK? Když nechodíte kolem dungeonů, hřbitovů a známých spawnů mountů, tak je nepotkáte. PK chodí tam, kde mají šanci někoho potkat. Takže nebudou lozit po lese s doufat, že v tam na někoho narazí, když počkat v hidu (nebo s duchem) u dungeonu je o tolik snažší a jistější. Člověk, který tvrdí, že nechodí mimo guard zonu, protože ho hned sejme PK, si jen hledá výmluvu. Já prochodil skoro celou mapu a PK jsem objevil vždy jen u vchodu do jeskyně a i tam byli docela vzácností. Prostě PK se pohybují u Covetous (to mi nevymluvíte, 6x jsem tam byl, 5x mě přepadli, dokonce i v 2:30 ráno) a Hřbitovu v Britu a Nujelmu. Jinde jsem PK téměř neviděl. Snad jednou v Deceitu, Ice a Wrongu, jinak ne. A to jsem tady hrál docela dlouho.

Takže na závěr moje rada, jak na nudné skilly? Jednoduše, zapněte makro a běžte se proběhnout. Leze to samo a vy poznáte mapu, najdete zajimavé spawny potvor, na které si pak můžete vyrazit s přáteli. Člověk, co dobře zná mapu je vždy žádaný a ctěný mezi svými. No, a pokud budete mít štěstí, tak najdete třeba i nějaký ten spawn koně...
Hellmaster
Lord Death

PříspěvekZaslal: st srpen 04, 2004 6:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ursus napsal:
...

Přesně tak. To je dobrá rada, ale funguje jen za předpokladu že ten svět už neznáš. Pokud už nejsi na DP úplnej nováček a máš třeba ještě jinou postavu, poznávat taje světa, hledat ojedinělé spawny orců nebo prozkoumávat co je asi v támhle té zříceni moc zábava neni, vzhledem k tomu že už to všechno víš. V takovém případě bude tahle rada AFK makrujícím hráčům k ničemu. Já nevím jak dalece AFK makrují noví hráči, tím myslím úplně noví, ale myslim že moc ne a to nejen proto že mají asi větší respekt z pravidel. A když, tak je to spíš proto že jim nikdo neřekl, že můžou vyrazit ven a spíš jim lidi raděj áť si nejdřív namakrujou skilly. To je pak těžký vysvětlovat jim že víc zábavy si užijou když budou "hrát" a ne někde sedět.

Naposledy upravil Hellmaster dne st srpen 04, 2004 8:57 pm, celkově upraveno 2 krát
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Fórum Spolku -> Diskuze Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Strana 4 z 5

Přejdi na: