| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: čt srpen 05, 2004 12:51 am Předmět: |
|
|
Jidlo ma urcite vliv na zdravi, jak bylo receno..
Najedeny, regeneruje rychle hp, ale take mu rychle padaji hp 'nad' (treba GH)
Vyhladovely, neregeneruje, boosty temer (nebo vubec) nepadaji. _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Retromancer Mirror Spider

Založen: 17. 11. 2003 Příspěvky: 473 Bydliště: Domek v pustine...
|
Zaslal: čt srpen 05, 2004 2:13 pm Předmět: |
|
|
Vlivu jidla jsem si krom dorustani HP nevsimnul. Ovsem Sphera je natolik slozita ze vliv jidla muze nekde byt - ovsem asi opravdu v minimalni vysi. Vice o tom asi nejaky GM
Reaktiv - asi nejdulezitejsi kouzlo druheho kruhu Vyznamnym zpusobem snizuje DMG - zalezi tusim na rozsahu DMG dane zbrane jako takovem - tedy se nejak kloni k nejnizsimu moznemu DMG. Je to idet dobre na kopiich mirrora, giant spiderech, ale napriklad take kdyz do sebe nechate tlouct dva warry halapartnama bez RA a s nim..
Koneckoncu - jak neustale rikam misto 100 otazek si udelat jeden test. _________________ Retromancer |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mortaelth Ettin
|
Zaslal: čt srpen 05, 2004 2:18 pm Předmět: |
|
|
Souhlasim, myslim ze RA pomaha vice nez Protection... _________________ The Clerik,
Guardians |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Frantisek Elder Daemon
|
Zaslal: čt srpen 05, 2004 5:51 pm Předmět: |
|
|
*Vzpomel si na sve casy, kdy michal v trenkach a vsichni se mu smali, ale jemu to bylo jedno*
Vsugeruj si myslenku, ze k trenovani jistych skilku je nejlepsi byt najedeny a na nektere primo vyhladovely a drz se toho
*usmal se*
Jako treba tenkrat ja.
Ted kdyz trenuju Cartografii, tak mam pocit, ze kdyz jsem najedeny, tak mi to opravdu leze lip. Taky mam pocit, ze vetsi sance na naruskt skillu, je kdyz nekam jdu a pisu mapy, nez postavam na miste.... proste kazdej to ma individualne a kazdej si na to udela svuj vlastni ritual.
*smeje se* _________________ Frantisek ml. Zastupce představeneho Spolku
Ten co nosí Spellbook proklatě nízko
Naposledy upravil Frantisek dne čt srpen 05, 2004 6:21 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: čt srpen 05, 2004 5:59 pm Předmět: |
|
|
v tom má František pravdu. Já magery trénoval polonajezený a inscription plně najezený. Dodnes mi nikdo nevymluví, že skill se trénuje lépe, když postava stojí na místě (kromě hidingu, u něj při chůzi roste stealth a zabijí se tím dva skilly najednou). _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: čt srpen 05, 2004 6:56 pm Předmět: |
|
|
Já si zase myslel že magery se trénuje rychleji když člověk nekouzlí jen jedno a to samé kouzlo a mnohem rychleji to roste když kouzlí prostě při boji a i když se mi to teď zdá nepravděpodobné, jsem rád že jsem si to myslel protože jsem se u toho bavil a netrávil čas In Lorováním. Takže až se vás na to bude někdo ptát, nezapomeňte mu to poradit ;o)). _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Archandel2 Gazer
Založen: 13. 02. 2004 Příspěvky: 290 Bydliště: Bratislava,Slovensko
|
Zaslal: pá srpen 06, 2004 1:39 pm Předmět: Re: Jídlo, FS |
|
|
| Bereg Sunrise napsal: |
Zajímaly by mě dvě věci:
1. Má na něco vliv, když je postava nenajezená ? |
Jedlo ma vplyv na miss a kuzla,tak ako hovori Hell.Dalej ma vplyv aj na staminu,teda co som si vsimol.
Edit by Vilgerius: oprava quote |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mortaelth Ettin
|
Zaslal: ne srpen 08, 2004 7:20 am Předmět: |
|
|
Mohl by se k tomuto topicu vyjadrit nekdo z rad GM? _________________ The Clerik,
Guardians |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: ne srpen 08, 2004 7:45 am Předmět: |
|
|
Jen to ne!
Pak bychom prestali trenovat nahati, sedici, stojici, jezdici, schovani, najezeni, hladovi, ... byla by nuda
...jinak vsimli jste si, ze alchemy roste nejvice v dungu? Aspon ja neco takoveho zaslechl  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|