| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Retromancer Mirror Spider

Založen: 17. 11. 2003 Příspěvky: 473 Bydliště: Domek v pustine...
|
Zaslal: ne srpen 08, 2004 7:12 pm Předmět: |
|
|
Tusim ze zmena barvy je mozna jen u nekterych typu. Modri mustici bejvali vetsinou rare, na Skye jsem se ptal GM a bylo mi odpovezeno ze u nej barvu zmenit nelze.
Za zabiti cehokoli modreho je kill, tudis i NPC vendori (vetsina ma invul) nebo treba demoni na warrskem kvestiku... _________________ Retromancer |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
FLEK Walking Carcass

Založen: 21. 02. 2004 Příspěvky: 856 Bydliště: S Dixem v Jeskyni
|
Zaslal: po srpen 09, 2004 8:22 am Předmět: |
|
|
Rad bach vam sdelil jednu vec,Kazde jezidtko muze byt cervene.
Dela se to tak ze zajdete k potvora zvane Hiden Evil a boostnete si lamu nebo kone a date all kill na hiden evila hiden evil sekne tak na ni (nej) naskocite a popojedete dal..A vsechono opakujete dokud vase jezditko nescervena.. nezapomente ze ho musite lecit Kouzlem In Vas Mani protoze predpokladav ze vetsina z vas nema ten kill Veterynary.(Jako ma ale na male hodnote..)
Co se tyce Cervenych jezdite jde to.
Orn ktery je sedy dokaze zcervenat dela se to tak ze na cvicisti slezete z orna a date mu prikaz all kill Dostava tak karmu(dalo by se rici ze ji straci) Trva to docela dlouho..
A co se tyce Zostrychu ty mohou zesednut stejnym zpusobem slezete all kill a zabijite.Zvire protoze je od mala zle a utoci si jen tak na nekoho dostava Karmu a muze znej byt sede zviratko (to je velmi dobra vec,protoze ja si koupil uz zosta a naky craft ho gardnul a mel sem po nem..
A co se tyce koni.kun muze zmodrat ale jen v pripade ze je ten kun rare..Pri zabiti tohoto kone dostanete Flak Criminal,opravdu nejde aby ste mel kill (jako mozna jde ale to by muselo bejt fakt hodne moc RARE)
A o Skyhawkovi nevim mnoho tak to navim zdali jde,ci nejde.. _________________ FLEK THE WHITE PALADIN
Dixův otec před smrtí |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: po srpen 09, 2004 12:02 pm Předmět: |
|
|
Fleku, vetsina lidi nema veterinu, ale ujistuji te, ze neumi ani IVM jinak pekne shrnuti. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
FLEK Walking Carcass

Založen: 21. 02. 2004 Příspěvky: 856 Bydliště: S Dixem v Jeskyni
|
Zaslal: po srpen 09, 2004 12:23 pm Předmět: |
|
|
ja se ji chci naucit. protoze je to dobra vec zachranis kone v dungu...
Dik *je rad ze ho pochvalil* _________________ FLEK THE WHITE PALADIN
Dixův otec před smrtí |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Bereg Sunrise Titán

Založen: 19. 11. 2003 Příspěvky: 1594 Bydliště: Wild of Northern Territory
|
Zaslal: po srpen 09, 2004 2:29 pm Předmět: |
|
|
No pochybuju, že budeš mít ve vřavě čas léčit koně, ještě sám sebe a přitom bojovat  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Retromancer Mirror Spider

Založen: 17. 11. 2003 Příspěvky: 473 Bydliště: Domek v pustine...
|
Zaslal: po srpen 09, 2004 4:43 pm Předmět: |
|
|
Jen by me zajimalo odkud pochazi informace, ze za zabiti modreho neni ten kill - jestli je to od GM nebo z nejakeho verohodneho zdroje (nebo vlastniho testu)... _________________ Retromancer |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: po srpen 09, 2004 9:04 pm Předmět: |
|
|
Tyjo Fleku, moc pekny. Mas nejaky kamarady Bohy, ne S tim modrym, zabil jsem guarda, ale to pro mne byl sedy za kill predtim (coz by nemelo hrat roli), kill nebyl. _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: po srpen 09, 2004 9:19 pm Předmět: |
|
|
| Bereg Sunrise napsal: |
No pochybuju, že budeš mít ve vřavě čas léčit koně, ještě sám sebe a přitom bojovat  |
Bere, já bych u Fleka radši pomlčel, on je schopný všeho:o))) _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|