| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Arkon Lizardman

Založen: 20. 05. 2004 Příspěvky: 220 Bydliště: Magincia/Moonglow
|
Zaslal: pá srpen 20, 2004 12:42 am Předmět: |
|
|
V Orderu jsou lamy zakazane .. coz je dobre _________________ Sid Labien [Dreamers], Rahien Sorei, The Coramoor
Nabis Arboreus [-BF-], Venefica Magra, Flame of Tar Valon
"Non licet facere malum, ut eveniat inde bonum." |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kedrigern Orc

|
Zaslal: pá srpen 20, 2004 1:06 am Předmět: |
|
|
| Timeo napsal: |
Heheh od Bacharky jde kupovat zvenku? To je prima, casto se mi stava, ze neni k sehnani jezditko. Az na to, ze na lamach nejezdim
U zostu je zas Animal guard (nebo jak se jmenuje).. Ten uz je tvrdsi, ale take zadna slava:) |
Jsem to zkousel a neslo mi to, akorat mi vynadala ze mi prida logy  _________________ Kedrigern z Hor Ticheho hromu
Anna-Maria sikovne devce |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Lauriel Harpy

|
Zaslal: pá srpen 20, 2004 1:30 am Předmět: |
|
|
No já bych takového vendora přivítala z jednoho prostého důvodu - rangeři mi nechtějí prodávat večeři!!! Chápete to? Kůn, mustang.. taková lahůdka a vy lidé si na nich vozíte zadnice.
Já bych je láskyplně rozžvýkala, ani sousto by nepřišlo nazmar.
Ale jak se zdá, ochočovatelé mají své úlovky tak rádi, že mi neprodají ani jednoho. Kdyby byl vendor, ten by se neptal na co to potřebuji  _________________ She sleeps well... in heaven. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: pá srpen 20, 2004 1:31 am Předmět: |
|
|
Zeptej se nejakeho vraha, mnoho z nich je natolik ochotnych, ze ti tu veceri i predem zabiji, nekteri i naporcuji... _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Arkon Lizardman

|
Zaslal: pá srpen 20, 2004 1:41 am Předmět: |
|
|
| Lauriel napsal: |
No já bych takového vendora přivítala z jednoho prostého důvodu - rangeři mi nechtějí prodávat večeři!!! Chápete to? Kůn, mustang.. taková lahůdka a vy lidé si na nich vozíte zadnice.
Já bych je láskyplně rozžvýkala, ani sousto by nepřišlo nazmar.
Ale jak se zdá, ochočovatelé mají své úlovky tak rádi, že mi neprodají ani jednoho. Kdyby byl vendor, ten by se neptal na co to potřebuji  |
Pro mou nejdrazsi pritelkyni se vzdy neco dobreho na zub najde .. _________________ Sid Labien [Dreamers], Rahien Sorei, The Coramoor
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Lauriel Harpy

|
Zaslal: pá srpen 20, 2004 2:56 am Předmět: |
|
|
Timeo to já právě nechci, chci si ji zabít a naporcovat sama
Arkone, drahý... všechna zabitá jezdítka samozřejmě nahradím  _________________ She sleeps well... in heaven. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Arkon Lizardman

|
Zaslal: pá srpen 20, 2004 6:24 am Předmět: |
|
|
Neni potreba nahrazovat, budu rad kdyz ti zaplnim zaludek vydatnym masem  _________________ Sid Labien [Dreamers], Rahien Sorei, The Coramoor
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: pá srpen 20, 2004 7:56 am Předmět: |
|
|
| Arkon napsal: |
| V Orderu jsou lamy zakazane .. coz je dobre |
Opravdu? A proč je to dobře?
Ten zpropadený Order, nikdy bych tam nevlezl. Lama, takové ušlechtilé zvíře, lepší než kůň a je takto opomíjeno, ba dokonce uráženo.
Na druhou stranu chápu, že se v Orderu asi nemůžou vozit po zvířeti stejné krevní skupiny jako jsou oni sami (lama na lamě, blbá představa).
Chaos je věčný _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Lauriel Harpy

|
Zaslal: pá srpen 20, 2004 9:41 am Předmět: |
|
|
Ačkoliv já žádný řád neprosazuji, kdesi jsem slyšela, že Order nesmí na Llamách, protože když z nich v boji sleze, Chaos neví, na koho má útočit. *nevinně se podívala*
Tak nevím, jestli to má být narážka na O, nebo na CH že nedokážou ani poznat hráče od Llamy *další nevinný pohled*  _________________ She sleeps well... in heaven. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|