| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Slave Mummy
Založen: 03. 07. 2004 Příspěvky: 108 Bydliště: SVK Bratislava
|
Zaslal: so srpen 21, 2004 5:28 pm Předmět: |
|
|
no nic neham to tak charita necharita nejsom tu sam co sa o daco take stara  _________________ Adept guildy spolek |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: so srpen 21, 2004 5:39 pm Předmět: |
|
|
Za mých časů ještě ani ty cechy nebyly .
Slave jestli chceš tak tu charitu dej třeba mě na starost, já se o ni postarám jak bude v mých silách. _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Slave Mummy
Založen: 03. 07. 2004 Příspěvky: 108 Bydliště: SVK Bratislava
|
Zaslal: so srpen 21, 2004 5:42 pm Předmět: |
|
|
Wolf mne to hovorit nemusis sme spolu vyrastali  _________________ Adept guildy spolek |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Bereg Sunrise Titán

Založen: 19. 11. 2003 Příspěvky: 1594 Bydliště: Wild of Northern Territory
|
Zaslal: ne srpen 22, 2004 12:28 am Předmět: |
|
|
Abych vám řekl pravdu tak se mi ty 2 nebo 3 nový stránky za pár hodin co sme tu nebyl enchce číst : ).
Takže takhle, jak nekdo rekl (myslim Lauriel), tak bych souhlasil s tím, že Charita je užitečná nic méně ne nezbytná. Jednou, možná dvakrát mi nedko dal nějaké zbytky brnění to jo, ale ne že bych já chtěl ale nabádli se tito lidé sami. No ale baych nemluvil porád já o sobě. myslím, že když bude charita budou to mít NB lehčí, kdyby nebyla budou to mít těžší, ale ne nemožné
No ale myslim že tohle už se resilo na jiném foru v jiné době. Cili ted je aktualní porád doufám, cvo dál s Charitou.
PS: Nečetl sem moc ty psoty predtim, tak je mozne ze uz se to vyresilo  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: ne srpen 22, 2004 12:33 am Předmět: |
|
|
Já v charitě vidim způsob výchovy nových hráčů. Vůbec tam nejde o žádné věci. Většina mladých necříků se kterýma jsem o charitě mluvil mě po pár dnech začali zavalovat desítkami bone kompletů protože chtěli pomáhat. A naopak když někdo obdržel tu trošku necroregů, pár potionů a brnění, většinou to skutečně brali jako velikéí gesto od ostatních hráčů a myslím že je to i trošku motivovalo k tomu aby byli v budoucnu vstřícnější.
Ve sbírkách jak je vidim já vůbec nejde o věci... _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Retromancer Mirror Spider

Založen: 17. 11. 2003 Příspěvky: 473 Bydliště: Domek v pustine...
|
Zaslal: ne srpen 22, 2004 2:42 am Předmět: |
|
|
Hm. Nevim moc jak funguji cechovni cviciste, uz z toho duvodu ze se casto meni.
Dale je mym nazorem, ze sNB dungeon, tak jak fungoval presne na podzim minuleho roku *mava Ursovi* fungoval dokonale. Do nej jsem vstoupil za sveho maga (prvni postava) s 500gp z dolu a ven vysel s 20K na konte, magery na hodnote 40, hiddem tusim na 38, EI na 39.9, a dokonce alchemy na hodnote vyssi nez 20. No a se zasobou 2K od kazdeho regu. Dal jsem tam poznal par lidi tak jak to slo pouze tam, S jednim craftikem hodne dobre (divadlo se slepicema bylo best) a par valecnikama, rozjel tam mensi obchudek s heal potionama a celkove vzato se tam bezvadne bavil...
Pokud bych zalozil nyni maga jako prvni postavu tak proste nevim jak moc bych prezival - asi nejak ano, ale vyjit ven do sveta s magery 25 a 40 je opravdu rozdil.
Ke sbirkam - vzhledem k tomu, ze tusim jak je asi tezky zivot opravdu NB maga jsem o sbirku v cechu magu nepozadal. Tohle se musi vyresit systemove a jelikoz mag potrebuje pouze spotrebak - regy a refy - tak by bylo velice obtizne sbirku vubec provadet (o magach s kryssem mi prosim ani nerikejte, mag je mag).
Celkove vzato - pro kontaktni povolani nejsou sbirky spatny napad, nejsou nezbytne, a nic se jimi nezkazi. Pro rangery taktez. Necromantum se tam preci jen muzou shromazdovat ty regy, ktere potrebuji jen oni a kosticky.
Co se tyka sbirek samotnych, bez vztahu k patronatu je podle meho nazoru uplne jedno, kdo sbirku vede, pokud je to clovek aktivni a ochotny u ni obcas pobyt.. _________________ Retromancer |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: ne srpen 22, 2004 8:27 am Předmět: |
|
|
Nevím kdy ho zrušili. Já se vrátil po několika měsících k UO, protože jsem získal lepší připojení než byl Český Telekom, lognul jsem a hra mě sama portla přímo do cechu. _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: ne srpen 22, 2004 8:31 am Předmět: |
|
|
Stary NB dung mel jednu nevyhodu - hraci v nem byli izolovani. Predpokladam, ze to byl (jeden z vice?) duvod, proc byl zrusen.
Na druhou stranu - me ta izolace nevadila ze jsem se o existenci manarefu a brneni z barevnych kovu dovedel o neco pozdeji mi ale vubec nevadilo kdyz ted vidim NB magy, co rikaji: "dej mi plz neco na manu", tak mam spis chut dat jim necim po hlave  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Retromancer Mirror Spider

Založen: 17. 11. 2003 Příspěvky: 473 Bydliště: Domek v pustine...
|
Zaslal: ne srpen 22, 2004 1:25 pm Předmět: |
|
|
| Vilgerius napsal: |
Stary NB dung mel jednu nevyhodu - hraci v nem byli izolovani. Predpokladam, ze to byl (jeden z vice?) duvod, proc byl zrusen.
Na druhou stranu - me ta izolace nevadila ze jsem se o existenci manarefu a brneni z barevnych kovu dovedel o neco pozdeji mi ale vubec nevadilo kdyz ted vidim NB magy, co rikaji: "dej mi plz neco na manu", tak mam spis chut dat jim necim po hlave  |
Ad izolace - jo, byli izolovani na tak dlouhou dobu na jakou bylo potreba a POZOR ! nemuseli tam preci zustavat ne? Mohli odejit helpem, nebo TBookem...
Ad - magove a zeebrani - jak jsem rek, maji to ted hodne tezke. Tezsi nez za dob NB dungu. A i presto jich vidim zebrat mene nez plechu  _________________ Retromancer |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Bereg Sunrise Titán

Založen: 19. 11. 2003 Příspěvky: 1594 Bydliště: Wild of Northern Territory
|
Zaslal: ne srpen 22, 2004 1:31 pm Předmět: |
|
|
| Retromancer napsal: |
| POZOR ! nemuseli tam preci zustavat ne? Mohli odejit helpem, nebo TBookem... |
Ano a někteří jedinci i odešli, protože nevědeli na co ta knižka slouží  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|