| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Vadilo by vám, kdyby vaše postava měla jméno určené někým jiným, nebo vám bylo dáno na výběr z určitých jmen? |
| Vadilo by mi to. |
|
81% |
[ 22 ] |
| Přežil bych to. |
|
0% |
[ 0 ] |
| Pokud by jméno bylo pěkné, přivítal bych to. |
|
14% |
[ 4 ] |
| Je mi to úplně jedno, nejde o jméno, ale o činy. |
|
3% |
[ 1 ] |
|
| Celkem hlasů : 27 |
|
| Autor |
Zpráva |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: pá srpen 20, 2004 3:07 pm Předmět: |
|
|
| Viconia napsal: |
No, vzhledem k tomu že mám dostatěčně profláknuté jméno z AD&D (potažmo ságy Baldur's Gate), tak na MW si radši vymyslím, nechám přiřadit něco normálnějšího... i když i zde na DP se oháním tím, že jde jen o "shodu jmen". Možná i povah. |
Klidně budeš moci mit jméno Viconie. Profláknuté je, ale zase vypovídá o tom, že hráč ví do čeho jde, protože AD&D (tedy i Baldurs Gate) je nám velkou inspirací.
Jména, která bychom neradi viděli jsou taková, které si člověk většinou dá, protože chce být in (viz Pán Prstenů, před filmy tady Aragornů a Gandalfů lítala zbydu polovina). _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

|
Zaslal: pá srpen 20, 2004 3:09 pm Předmět: |
|
|
Tobě asi vymyslím jméno sám .
Ne, vážně. Wotanů měj klidně i deset. Jo mít orka, který by se jmenoval Vilgerius de Wotan II., tak tě ženu do generátoru
EDIT: Wotan je germánsky Odin? *kroutí hlavou* _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Arkon Lizardman

Založen: 20. 05. 2004 Příspěvky: 220 Bydliště: Magincia/Moonglow
|
Zaslal: pá srpen 20, 2004 4:04 pm Předmět: |
|
|
Urse, priteli, a co treba me jmeno? Jak je to snim ... mam v zaloze dve jmena, ktera jsem si sam vymyslel, jen by me zajimalo co rikate na jmeno Arkon .. ? _________________ Sid Labien [Dreamers], Rahien Sorei, The Coramoor
Nabis Arboreus [-BF-], Venefica Magra, Flame of Tar Valon
"Non licet facere malum, ut eveniat inde bonum." |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

|
Zaslal: pá srpen 20, 2004 4:16 pm Předmět: |
|
|
Špatně to bylo pochopeno, snad nedobře jsem to zde podal.
Zakazována nebo omezována by byla jména typu Superman, The Best, Machr, a jim podobné. Případně vulgarismy, o které nestojíme. _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Arkon Lizardman

|
Zaslal: pá srpen 20, 2004 4:25 pm Předmět: |
|
|
Dobra dobra, vse vyjasneno. Diky  _________________ Sid Labien [Dreamers], Rahien Sorei, The Coramoor
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Viconia Ettin

|
Zaslal: pá srpen 20, 2004 5:23 pm Předmět: |
|
|
| Ursus napsal: |
Klidně budeš moci mit jméno Viconie. Profláknuté je, ale zase vypovídá o tom, že hráč ví do čeho jde, protože AD&D (tedy i Baldurs Gate) je nám velkou inspirací.
Jména, která bychom neradi viděli jsou taková, které si člověk většinou dá, protože chce být in (viz Pán Prstenů, před filmy tady Aragornů a Gandalfů lítala zbydu polovina). |
Ach to jsem ráda. *jde hledat slovník drowštiny*
Viconia de Vir |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Arkon Lizardman

|
Zaslal: pá srpen 20, 2004 10:03 pm Předmět: |
|
|
Prekrasne jmeno, to by bylo opravdu pekne do hry _________________ Sid Labien [Dreamers], Rahien Sorei, The Coramoor
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Viconia Ettin

|
Zaslal: so srpen 21, 2004 7:00 pm Předmět: |
|
|
| Arkon napsal: |
| Prekrasne jmeno, to by bylo opravdu pekne do hry |
Pokud to bylo na mě, je to mé celé jméno (ve hře)... ale tady na dalekém severu se nemusíme oslovovat plnými tituly  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Arkon Lizardman

|
Zaslal: ne srpen 22, 2004 2:43 am Předmět: |
|
|
Ano bylo to mysleno na Vas lady ... to jsem nevedel, odpustte a mate pravdu, me skutecne jmeno zni uplne jinak nez mne vsichni nazyvaji  _________________ Sid Labien [Dreamers], Rahien Sorei, The Coramoor
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|