Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

O/Ch a PK
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Hellmaster
Lord Death

PříspěvekZaslal: st srpen 25, 2004 11:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jen mě napadlo aby toho někdo nezneužil, někde za rohem se nesešli dva O/Ch a nezačali se tem reskillovat pro bodíky...možná by se za smrt mohl jeden bod odečítat (tady je ale zase problém když umře třeba v dungu nebo tak...)

Naposledy upravil Hellmaster dne st srpen 25, 2004 12:48 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Timeo
Arach

PříspěvekZaslal: st srpen 25, 2004 11:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:

Ursus:

Jenomže se vždy v tomhle počtu najde hráč, který by to kazil.... je to těžké, osobně jsem pro PvP, ale ne pro ty stroje na zabíjení, které mají asi totálně vygumovaný mozek a dokazují si, jak jsou dobří, nebo si léčí komplexy z toho, že je opustila holka. (omlouvám se, ulítl jsem, ale řekněte, že to není pravda)
Nikdo si neuvědomuje, že PK, co zabije stovky lidí je nepostižitelné!!!

Souhlasim, jak uz jsem napsal, tak bych chtel vrahy aspon z poloviny jako Baghera (z toho, co jsem o nem slysel), mozna by i stacilo, kdyby byli normalni - a bylo jich min..
Poznam to treba tak, ze kdyz mne nekde zabijou vrazi, o kterych vim, ze jsou ferovi, tak mi to celkem vubec nevadi, protoze vim, ze mi nevemou i krvave bandy (i kdyz full loot mne tak netoci), nezabiji mi kone, ozivi mne a budu si s nimi moci treba jeste popovidat. Takove PvP mam rad, i kdyz umiram, tam mi to nevadi... Ale kdyz mne nekde zprasi skupina vrahu a udelaji to, co muzou, aby to bylo pro men co nejosklivejsi, z toho fakt radost, ani poteseni, popr. potesenei z boje nemam..

citace:

Vil:

b] nuti se zlepsovat, premyslet, znat mapu - kam schovat, jak se schovat, kam utikat, jak utikat.. jak PREZIT.. a pak nekdy mozna jak zabit

Ale co kdyz nekdo nema tyto 'potreby', nechce se kvuli nekomu ucit utikat, schovavat, popripade ani zabit. Proste tohle neni jeho cilem ve hre, chce se bavit, rezat obludy, ne hrace. A tohle je mu vnuceno jako 'bonus'..

Balte, byly by i rewardy pro normalni modre pvpare, nebo jen pk a OCh (krome tech prasat).. A jde naskriptovat funkcnost? (zabiti pk vypravy v dungu a tim zachraneni vypravy modre)
Zneuzivani se podle mne nepujde vyhnout, takze myslim, ze to stejne bohuzel nebude fungovat..
Prasatum bych dal pred jmeno Prase Smile
Arkon
Lizardman

PříspěvekZaslal: st srpen 25, 2004 12:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tj fakt, misto flagu Prudice (beztak si z toho prudici nic nedelaji), dat jim flag jiny za ktery by se mohli stydet, nebo by se jim ostatni smali .. napriklad jiz zmineny flag Prase ..

"Non licet facere malum, ut eveniat inde bonum."
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Baltik
Obyčejný Havran

PříspěvekZaslal: st srpen 25, 2004 1:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hellmaster napsal:
Jen mě napadlo aby toho někdo nezneužil, někde za rohem se nesešli dva O/Ch a nezačali se tem reskillovat pro bodíky...možná by se za smrt mohl jeden bod odečítat (tady je ale zase problém když umře třeba v dungu nebo tak...)

Tyhle countery jsou jen v PvP.

Nicmene se nebojim, kdyz se u "vyhercu" zverejni kdy kde koho, tak si myslim, ze dualy pripadne RK si hraci ohlidaji sami
Baltik
Obyčejný Havran

PříspěvekZaslal: st srpen 25, 2004 1:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Arkon napsal:
Tj fakt, misto flagu Prudice (beztak si z toho prudici nic nedelaji), dat jim flag jiny za ktery by se mohli stydet, nebo by se jim ostatni smali .. napriklad jiz zmineny flag Prase ..

Mno - nemuzou cechy (nic moc), to nemrzi, ale banka za 5k bych rekl ze mrzi mnohem vic.
Baltik
Obyčejný Havran

PříspěvekZaslal: st srpen 25, 2004 1:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Timeo napsal:

Balte, byly by i rewardy pro normalni modre pvpare, nebo jen pk a OCh (krome tech prasat).. A jde naskriptovat funkcnost? (zabiti pk vypravy v dungu a tim zachraneni vypravy modre)
Zneuzivani se podle mne nepujde vyhnout, takze myslim, ze to stejne bohuzel nebude fungovat..
Prasatum bych dal pred jmeno Prase Smile

Modre PvP je otazkou, pokud by se nasla skupina lidi co by do toho sli, tak neni problem to rozsirit a podporit MvPK. Nutnosti by bylo nejake odliseni, tam by se dalo uvazovat bud o specializovane gilde (kvuli abbrewu), nebo podobny titull dat "do jmena" primo. To vsechno zalezi na tom, kolika lidi by se to tykalo.

Edit Vilgerius: oprava quote
Ursus
Titán

PříspěvekZaslal: st srpen 25, 2004 1:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Baltik napsal:
Arkon napsal:

Mno - nemuzou cechy (nic moc), to nemrzi, ale banka za 5k bych rekl ze mrzi mnohem vic.

Jak koho, já do banky nešáhl snad půl roku (co jsem hrál). Všechny věci mám v baráku (který mi určitě již vystěhovali).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Vilgerius
Strašidlo

PříspěvekZaslal: st srpen 25, 2004 1:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1] pristup "pujde to zneuzivat tak to nema smysl" je jaksi... ehm... nevim jak to rici slusne Smile VSE jde zneuzit. A jak rekl Balt : budou verejne zebricky, takze nebude divne, kdyz to vyhraje nekdo, koho nikdo nevidel? Ale opravdu - mejme duveru, hlidejme si to sami - pristup "nejde to nasriptovat neprustrelne, nema to smysl" je naprd. Jsme lide, nejsme dokonali. Nemuzeme ocekavat, ze neco za nas tu dokonalost nasimuluje.

2] banka ze penize, zakazane cechy - co chcete vic? Strilet je? Mazat je?

Nekdo tu nekde rikal, ze bychom si to meli hlidat sami. A zatim co to tu ctu mi prijde, ze chcete, aby vse ohlidaly dokonale skripty. PvP je o lidech, nejde naskriptovat dokonale. PvM bez hrozby PvP vcelku omrzi (treba proto, ze by sel do Deceitu kazdy v top vybave - takto si to preci jen vic skalujete...). Hrat bez hrozby PvP by byla desiva nuda. A to rikam jako totalni PvP lama, ktera v PvP nikdy nikoho nesundala a pokud neutekla, tak umrela a prisla o veci.
Bereg Sunrise
Titán

PříspěvekZaslal: st srpen 25, 2004 1:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Timeo napsal:
Ale co kdyz nekdo nema tyto 'potreby', nechce se kvuli nekomu ucit utikat, schovavat, popripade ani zabit. Proste tohle neni jeho cilem ve hre, chce se bavit, rezat obludy, ne hrace. A tohle je mu vnuceno jako 'bonus'..

Přesně můj případ.
Vilgerius
Strašidlo

PříspěvekZaslal: st srpen 25, 2004 1:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No - jednou kdysi davno jsme pomreli v Deceitu. Rychle jsme kopli domu, pro nove veci a zpet. Jenze... za hlidanimi dvermi za Mandosoou, jak byli skeleton knighti lehli Aurora Muerte (a Franta? Ted nevim) a ja zustal venku s Gatem sam. Prijeli dva PK. Nevim co se stalo, Gateho tam nekde zabili, a pak sli oba po me.

Behal jsem mezi Mandosou a efreetem. Jednou mi prerusili kop. Jednou jsem fizl KVF hidem, kdyz jsem mel cca 4hp. Behali jsme tam velmi dlouho, az se mi, netusim jak, podarilo schovat za Mandosou i fire elema a kopnout. Jeste 10 minut se mi adrenalinem trasli ruce. Uzil jsme si to mnohem vic, nez dobyti Deceitu Smile

a tech souboju, kdy mi zapumpoval adrenalin, bylo vic. Ja se PK bojim, ale na druhou stranu si uzivam adrenalin, ktery diky nim mam.

Pozor - nepletme "rozumnou" miru "rozumnych" PK s tim, co se objevuje na DP - hromada prasat. Ti samozrejme naladu kazi a je nepotrebuju.

Ale vzpomenete si, kdo tam tenkrat byl, jak jste na Jhelomskem hrbitove zabili Elrohira? Nebyl to uzasny pocit? Smile
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Fórum Spolku -> Diskuze Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
Strana 6 z 8

Přejdi na: