| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: st srpen 25, 2004 1:48 pm Předmět: |
|
|
| Vilgerius napsal: |
| 1] pristup "pujde to zneuzivat tak to nema smysl" je jaksi... ehm... nevim jak to rici slusne :) .... ....Nekdo tu nekde rikal, ze bychom si to meli hlidat sami. A zatim co to tu ctu mi prijde, ze chcete, aby vse ohlidaly dokonale skripty.... |
Ale to tu nikdo neřikal :o)). Já jen chtěl podotknout že tu tenhle faktor je a bylo by dobré ho maximálně podchytit, s čímž, jak napsal Balt, je počítáno. Bohužel nemůžeš všechno nechat na lidech, jak všichni víme (turboloot v PvP, vykrádání domků, AFK makrování...)
A co se týče PKček, myslim že opravdu málokdo chce aby nebyli, ale stav je potřeba korigovat protože když se mu nechá volný průběh zákonitě MUSÍ všechno časem sklouznout k určitým extrémům jejichž důsledkem je zánik. Rovnováha se musí udržovat pokud neni danej svět naprosto dokonale izolovanej od vnějších vlivů což online hra rozhodně není :o)). _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: st srpen 25, 2004 1:52 pm Předmět: |
|
|
| Timeo napsal: |
| Zneuzivani se podle mne nepujde vyhnout, takze myslim, ze to stejne bohuzel nebude fungovat.. |
2Hell: ^^^^ |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: st srpen 25, 2004 2:03 pm Předmět: |
|
|
Ale Vile, to prece vubec neni to, co jsem rikal!
Precti si to prosim znova a pak na to reaguj. Neco ve smyslu - 'zneuzijou to, nema to smysl' jsem vubec nerekl. Rekl jsem, ze to asi bude zneuzivane, a proto ti asi nebude fungovat.
Jsem pro, aby to fungovalo, to stoprocentne. O zadnych superskriptech take nepovidam, samozrejme, ze je to o lidech, vse je tu o lidech. A na tom to take stoji a pada. Ted myslim, ze na to nejsou lidi, takze to musi doplnit bezpecne skripty - ale hlavne nevim, na jakem principu bude fungovat pocitani, takze nemuzu posoudit, na kolik to zneuzitelne bude.
V tom ohledu souhlasim s tim, co napsal Hell, ten to vystihl pekne.
O verejnych zebriccich byla rec az pozdeji.
Ohledne Pk to beres z pohledu 'Jsem tu obcas, tak si chci uzit', ale tak to neberou vsichni. Ja jdu do PvP, kdyz mam chut, ale je dooost casu, kdyz na nej chut nemam a nemam chut se nekde nechat prasit. Rozumna mira rozumnych Pk tu neni, sam jsi to psal.
Ohledne toho pomreni v Deceitu jsi mel zajiste peknou zabavu, ale magove tam nechali 2 sve vybavy a vymreli tam. Myslis, ze to pro ne byla take takova zabava?
.
.
.
| citace: |
Modre PvP je otazkou, pokud by se nasla skupina lidi co by do toho sli, tak neni problem to rozsirit a podporit MvPK. Nutnosti by bylo nejake odliseni, tam by se dalo uvazovat bud o specializovane gilde (kvuli abbrewu), nebo podobny titull dat "do jmena" primo. To vsechno zalezi na tom, kolika lidi by se to tykalo. |
Ti lide na to by se nasli, pokud by kvuli tomu nemuseli opoustet guildu (coz by nedelali), ze by to bylo vyresene nejak jinak (titulem), tak by to bylo nejlepsi... A co je to abbrew?
E: nejaka blbost _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: st srpen 25, 2004 2:16 pm Předmět: |
|
|
Jezis ale o tom PK maji byt! O tom, ze nejdes dung poslepu a nerezes tupa monstra, ktera neumi na sphere ani obejit wall of stone! Je to o tom, ze pri tomto vsem, co te bavi, ti HROZI nejake nebezpeci, neco, co te muze pripravit o tve veci.
Kde te PK ohrozuji? Nekde dal, nez jen na zacatku dungu? Dojeli te PK nekde dal nez na kraji?
Zkratka diky PK pohnes, ohlizis se, hlidas se, pospichas do hlubin, rychle dal z kraje...
jaky by byl svet bez PK? Ze bys mohl bezpecne stat a rezat monstra na kraji dungu s cigarkem v puse a do toho zivat?
Ze by sis rano vzal keg s 1000tmr a 100000 regu, vlezl si kamkoliv a nudne to tam dokola rezal? Ze bys kazdy bohatsi clovek jezdil po prirode v mythu a vrazdil krysy?
Budme radi za existenci PK. Jinak nemam co bych vic rekl, takze v tomto topicu koncim. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: st srpen 25, 2004 2:24 pm Předmět: |
|
|
| Vilgerius napsal: |
Jezis ale o tom PK maji byt! O tom, ze nejdes dung poslepu a nerezes tupa monstra, ktera neumi na sphere ani obejit wall of stone! Je to o tom, ze pri tomto vsem, co te bavi, ti HROZI nejake nebezpeci, neco, co te muze pripravit o tve veci.
Kde te PK ohrozuji? Nekde dal, nez jen na zacatku dungu? Dojeli te PK nekde dal nez na kraji?
Zkratka diky PK pohnes, ohlizis se, hlidas se, pospichas do hlubin, rychle dal z kraje...
jaky by byl svet bez PK? Ze bys mohl bezpecne stat a rezat monstra na kraji dungu s cigarkem v puse a do toho zivat?
Ze by sis rano vzal keg s 1000tmr a 100000 regu, vlezl si kamkoliv a nudne to tam dokola rezal? Ze bys kazdy bohatsi clovek jezdil po prirode v mythu a vrazdil krysy?
Budme radi za existenci PK. Jinak nemam co bych vic rekl, takze v tomto topicu koncim. |
Vilgerie promiň, ale na tohle musím ostře reagovat.
1. Bez PK by se to taky dalo, stačilo by upravit stávající NPC (viz DP2, ale kdo neviděl, nepochopí). Takže by NPC lootovalo, bylo by opravdu silné atd.
2. PK v dungeonu... věřím, že jsi těch dungeonů prošel více než já a věŘím, že já jsem smolař, ale mě PK vyhmátli na konci 1. patra Cove, když jsme šli do druhého patra. Když jsme řekli, fajn, tak v 2:30 tady asi fakt PK nebude, tak do 30ti sekund přiběhlo PK, a vymlátilo nás. Aby toho nebylo málo, tak to PK pak bylo zabito celou guildou, která tam najela. Takže Pk, když ví, že tam jsi. TAk za tebou půjde i dosti daleko. _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Retromancer Mirror Spider

Založen: 17. 11. 2003 Příspěvky: 473 Bydliště: Domek v pustine...
|
Zaslal: st srpen 25, 2004 2:26 pm Předmět: |
|
|
Helle, sam musis videt, ze nestvurky jsou priserne silne vuci postavam, ale dostavaji naklep proto, ze nejsou schopny spolupracovat, lecit se, inteligentne kouzlit (ijs na sebe, heal na sebe, kvf na tebe, ale na vampy v mnorfu treba PCW), nejsou schopny te inteligentne pronasledovat, lootovat, odhidnout!...
A tak se to resi IK, 4000 HP, 600 AC.... aby to bylo alespon torchu slozite. Vim ze je to "bo sphere" ale pozadam kamarada at ti pujci postavu na Endoru a zarucuji ti, ze obycejny lich si s tebou da slusne PvP
posles na nej sumiky a on da VAO, posles jednoho a da jen An Ort, hodis na nej KVF a on okamzite da sipku, aby ti ho fizznul. A to nechtej videt, co delaji dva Jedes do jednoho a druhej mu haze zrcadla
Na takovemhle shardu bych se snad i bez PvP obesel...
EDIT : ad Ursus - navrhuji snizit (radiskalne) dosah trackingu a detect
hiddenu...
EDIT : Snizit dosah nejde  _________________ Retromancer
Naposledy upravil Retromancer dne st srpen 25, 2004 2:33 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: st srpen 25, 2004 2:31 pm Předmět: |
|
|
Uz jsem nekolikrat rikal, ze nechci svet bez Pk. Ale take nechci mit svet se situaci Pk, jako jsou ted, popripade kdyby bylo jeste hur. Riziko pojeti Pk mas (vetsinou) jen z pocatku, potom uz mas riziko vymreni. Delas, jako kdyby nebyli vrazi, tak budes mit zapnuty invul a vse projdes uplne krasne. S 1k TMR a 100k regu... Kdyby nebyli Pk, tak by sis tohle nekam kamkoliv vzal? _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Retromancer Mirror Spider

Založen: 17. 11. 2003 Příspěvky: 473 Bydliště: Domek v pustine...
|
Zaslal: st srpen 25, 2004 2:38 pm Předmět: |
|
|
| Timeo napsal: |
| Uz jsem nekolikrat rikal, ze nechci svet bez Pk. Ale take nechci mit svet se situaci Pk, jako jsou ted, popripade kdyby bylo jeste hur. Riziko pojeti Pk mas (vetsinou) jen z pocatku, potom uz mas riziko vymreni. Delas, jako kdyby nebyli vrazi, tak budes mit zapnuty invul a vse projdes uplne krasne. S 1k TMR a 100k regu... Kdyby nebyli Pk, tak by sis tohle nekam kamkoliv vzal? |
Kdyby nebyli PK nemas na svete zadneho protivnika krome casu... ( a lagu)
Kldine bych behal po svete s 20K regu a 1K TMR abych ti odpovedel. A klidne bych si tohle vzal do vsech dungu krom Pride a Despice. A to je podle me spatne  _________________ Retromancer |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

|
Zaslal: st srpen 25, 2004 2:39 pm Předmět: |
|
|
No dyt to je jasny, ja nejsem proti Pk (ze uz to musim psat znova)..
Jde o to, ze by sis to i tak nevzal kamkoliv, vymrit muzes hloupe vsude, nejenom na vrahy. (ted je otazka, jakou by to melo hodnotu, asi uplne jinou) _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: st srpen 25, 2004 2:42 pm Předmět: |
|
|
Tim jsem chtel naznacit, ze nebyt PK, tak chodis s radove jinou vybavou, protoze se o ni nebavis. Proc? Protoze monstra tu jsou naprosto TUPA. Pokud umres v PvM, jsou moznosti: a] neznas dung a skocil jsi nekde na IK past, b] lagy, c] udelal jsi chybu a do priste se poucis. Chybi mi tu ale moznost d] protivnik byl lepsi.
Jiste Ursue, PK te dohoni na konci prvniho patra Cove. Viz Retromanceruv post - bohuzel ma tracking opravdu dost slusny dosah ale vem si nova antiprobihaci opatreni treba v Deceitu? (uznavam, nevidel jsem je, odhaduji) - PK te ohrozuji kdy? U jedne mumie? Tak poslete vampa napred, on otevre a vy probehnete rovnou za dvere...
Jiste, kdyz jsem v lednu potkal PK tusim 6x z 8mi vyprav (1x umrel ja, 1x on, 6 jsem utekl) tak jsem byl rozladen... ale musim take rici, ze jsem je 4x potkal v Deceitu, ktery pro svou lehkou probehnutelnost byl drive PK velmi casto navstevovany. Stejne jako tebou zminena prvni patra Cove.
Me zkratka na teto sphere strasne chybi bod D. To, ze hodis stenu, za ni PF a suma, war da jed a za 5 minut pokracujes o kus dal. Treba Abbot a Moloch v Pride jsou jen zpestreni pro plechy, kteri je za chvili vcelku bez potizi umlati. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|