| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Lauriel Harpy

|
Zaslal: pá srpen 20, 2004 9:38 am Předmět: |
|
|
| Ursus napsal: |
| Lauriel napsal: |
...všude by skotačila naše koťátka, maličká a roztomilá a byl by tam jen klid a mír,... |
V tom by byl problém, ne? Slyšel jsem, že s tímhle máte jisté..ehm.. starosti. |
Vždyť říkám... sen. *povzdechla si a nechala slzu spadnout na zem, poté se narovnala podívala se na něj hrdým pohledem* Ale co nené, může být. Stačí jen věřit a snažit se *mrkla a potutleně vymňoukla* _________________ She sleeps well... in heaven. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mortaelth Ettin
|
Zaslal: čt srpen 26, 2004 8:14 pm Předmět: |
|
|
1) urcite bych se odstehoval od rodicu
2) v uo mit milion neni az zas tak moc, jak psala naja, takovy zajisteni, koupe toho co potrebujete, radsi bych mel ten milion v rl  _________________ The Clerik,
Guardians |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Nosferatu Walking Carcass

Založen: 07. 07. 2004 Příspěvky: 866 Bydliště: The Wayfarer`s Inn, Izba č.1, Britain
|
Zaslal: pá srpen 27, 2004 8:35 am Předmět: |
|
|
no aj ked mimlion v UO neznamena bezpecie,je to urcite velke plus hlavne pre povolania, ktore maju neustali nedostatok penazi. tie sice ten milion zarobia tazsie ale to znamena ze ked uz ho nasislili aj ho tazsie minu.taky zacarovany kruh.i ked neni problem zobrat milion ist na trh a revat:,,Kupim rare robu s tymi cervenymi bokami"
Keby som mal milion v reali - hmm... - bol by som rad ze ho mam  _________________ Nosferatu - Plánovač Výprav, Thesist of Brujah clan
Nadanie ucit se je dar;
Schopnost ucit se je sikovnost;
Ochota ucit se je volba;
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: pá srpen 27, 2004 9:28 am Předmět: |
|
|
Jak pomíjivý je milion v UO jsem zjistil.
Prachsprostě jsem sežral hračku za tu cenu a nebyl jsem sám (ještě, že tak, Dík Beregu ).
Až teď jsem si uvědomil, jak je v UO milion zatraceně málo. _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: pá srpen 27, 2004 12:09 pm Předmět: |
|
|
pockej, ten +30 kryss mel milionovou cenu?
Tusim, ze Xeen rikal neco jako: "doufam, ze to nebudete prodavat".
Tudiz jsem vychazel z toho, ze to nema zadnou cenu a tudiz jsem to s klidnym svedomim daroval  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: pá srpen 27, 2004 12:20 pm Předmět: |
|
|
No, kdyby jsi to prodal, Xeen by tě asi zabil, ale jelikož jich bylo na serveru pár.... a znáš lidi, jak někteří rádi platí za věci, kterých je málo  _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: pá srpen 27, 2004 5:22 pm Předmět: |
|
|
Treba ja. Ne, ze bych az ne rad platitl, ale mam takove veci rad a sbiram je (nekdy i za ten peniz). Oproti tomuhle raresux veci proste sux  _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|