| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bereg Sunrise Titán

Založen: 19. 11. 2003 Příspěvky: 1594 Bydliště: Wild of Northern Territory
|
Zaslal: pá srpen 27, 2004 11:08 pm Předmět: |
|
|
No raději do 20 s , přece jenom ty lagy  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Sharlon Emir Nightmare

Založen: 12. 02. 2004 Příspěvky: 984 Bydliště: Místo věčného odpočinku
|
Zaslal: pá srpen 27, 2004 11:33 pm Předmět: |
|
|
Proc ceho se bojite bude to neco velkyho jako treba Guardain ve fire a bude mit resp treba po hodine. to bych nenazval hravets na neco takovyho bude muset vyrazit pekna skupinka. _________________
Smrt je jediná životní jistota!
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: pá srpen 27, 2004 11:34 pm Předmět: |
|
|
Jako až tak veliký? :o)) No kdyby to bylo, jak jsi psal, někde bokem jako dobrovolnej bonus alá Mandosa v Deceitu, bylo by to krásný. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Sharlon Emir Nightmare

Založen: 12. 02. 2004 Příspěvky: 984 Bydliště: Místo věčného odpočinku
|
Zaslal: pá srpen 27, 2004 11:36 pm Předmět: |
|
|
| Hellmaster napsal: |
Jako až tak veliký? )) No kdyby to bylo, jak jsi psal, někde bokem jako dobrovolnej bonus alá Mandosa v Deceitu, bylo by to krásný. |
No tak tak uz to jne oficialne sepis s posli nasim milim GM
Od tebe to musi vzit, navic jsi uz dlouho nic takhle nerozepisoval  _________________
Smrt je jediná životní jistota!
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: so srpen 28, 2004 9:29 am Předmět: |
|
|
No on byti vetsi poklady s rychlejsim respem, tak misto 8 hodin kopani v dole probehnu treba 4x TK, zabijim jen co stoji zas to a vybiram poklady
Mimochodem guilda Honour takto jeden den asi 5x po sobe probehla Fire. Vzhledem k tomu, ze Fire neni problem dat bez nudneho kovani (staci regy pro magy), tak se jich sesla cela guilda a jen vybirali poklady. (50k na osobu, krat 5 projiti, za den si docela vydelali...) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: so srpen 28, 2004 11:38 am Předmět: |
|
|
No to je ale problém probíhatelnosti dungeonů, ne? _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: so srpen 28, 2004 11:45 am Předmět: |
|
|
Myslis?
Takze udelat probihani tezsi?
Takze dung = aspon 5 hodin? Nebo vic? To je na ****.
No ale pokud budeme brat v potaz to, ze mas pravdu, pak sis sam odpovedel, proc se loot v dungu (ci poklady) nema zvedat. Protoze dungy jdou projit opravdu rychle. Takze pokud se nepredelaji dungy, nema smysl zvedat loot. A timpadem je tento topic naprosto bezcenny a mel by vzniknout novy: "jak udelat dungy, ktere nejdou probihat, jsou zabavne a s prateli je muzes dojit drive nez za XYZ hodin (tudiz do nich muze jit i nekdo, kdo nemuze sedet u pocitace 10 hodin denne)".
Tak ho zalozte, tento zamkneme  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Retromancer Mirror Spider

Založen: 17. 11. 2003 Příspěvky: 473 Bydliště: Domek v pustine...
|
Zaslal: so srpen 28, 2004 11:57 am Předmět: |
|
|
Zaver - loot v dungu je dobre udelanej vzhledem k soucasne podobe DP.
Problemy - nestvuru kterou muze zabit skupinka 8 lidi dokaze abit za priblizne stejnou dobu jeden jedinec (nebo dva v pripade novyh molochu, kde je zas mag uplne odepsanej), ktery si vydela moc penez. A dale strasliva zneuzitelnost harvestu.
Shrnu to jo? Chcete moc dobre vydelky za moc kratkou dobu! Zde jsem mluvil o vydelecnosti pride, ale ten se vyplati az po urcite (dost dlouhe) dobe stravene jeho prochazenim. O despice bych nemluvil, ten je svuj, stale se meni a je to peklo...
Pokud by byl veliky poklad (cca 200K) v dvouhodinovem dungu tak se nebude chodit nikam jinam proboha, pokud by tam byla jedina nestvura s lootem 10K+ je to misto 24 hodin obstoupeno harvestery.... A je fuk jak velky bude mit respawn, pac jde o item ne o GP!
Penize vydelate cimkoli, ale sance na item je to co zene lidi do dungu, nesnazte si namluvit neco jineho... _________________ Retromancer |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: so srpen 28, 2004 6:22 pm Předmět: |
|
|
No, ja dungy chodim za zabavou, penize pokryji naklady, regy nahradi cast propalenych a itemy jsou bonusek. Stejne tak je muzete koupit na trhu, ale zadarmo je zadarmo. Mozna je to tim, ze nekro moc itemu nepotrebuje (aspon ja jsem takovy, ze nekostkuju o kazdou drazsi vec, ktera mi je akporat tak na prodej).. _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: so srpen 28, 2004 9:05 pm Předmět: |
|
|
| Sharlon Emir napsal: |
Tak ted priklad ze zivota pomatujete na ty vypravy s Ursem a dalsimi dobrymi dusemi pod dohledem bohu za zahcranou Temneho raje ?
Nejakou chvili jsme se tam midlili s obrovskym drakem a jak mi bylo naledne zdeleno ohledne regu v lootu byl z nej 6K! od kazdeho druhu coz dosavdni zasoby regu mnohem zvysilo. Tak tomuhle se da rikat poklad a zaslouzeny takhle by to melo vypadat a verte ze si toho stejne nikdo nejak tehdy nepovsim, ja si to take uvedomuji za ted. Presne takove poklady to maji byt neco vzlastniho neco velkeho neco co je o nekolik radu vyse nez vse co bylo v danem dungeonu doposud.
A pokud dnes a denne tuny lidi doluji tuny mythu ve vsemoznych jamach nevidim problem treba 3x zvysit soucasne hodnoty pokladu ... a hned to bude veselejsi. |
Já si velikost toho lootu uvědomoval už tenkrát a odpovědnému GM jsem psal ICQ, jestli se nezbláznil, že to vypadá jako support atd. Řekl, že jsme si to zasloužili a že příště nemusí být zase nic, tak ať si toho vážíme. Další dung, co jsem šel byl fire, kde byl poklad pár dortů a prasat... v tu chvíli jsem pochopil tehdejší loot a poklad  _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|