Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Loot v dungeonech
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Vilgerius
Strašidlo

PříspěvekZaslal: ne srpen 29, 2004 7:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Az na to, ze ve Fire neni nic, jen obcas ta pecinka, takze to s vami nemelo zadnou souvislost....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ursus
Titán

PříspěvekZaslal: ne srpen 29, 2004 11:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vilgerius napsal:
Az na to, ze ve Fire neni nic, jen obcas ta pecinka, takze to s vami nemelo zadnou souvislost....

Já vím, že to neupravil on. Nepochopil jsi mě. Chtěl jsem říci, že i daný GM ví, jak jsou na tom poklady mizerně v dungeonech, takže nám možná přilepšil.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Vilgerius
Strašidlo

PříspěvekZaslal: ne srpen 29, 2004 12:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Coze?

GM vi, ze jsou male pokladu => male skupince da do draka velky loot?

tak to je pak hodne spatny GM

mimoto poklady nejsou male. Pokud bys chtel v soucasne situaci zvetsit poklady, tak jedine za cenu snizeni lootu z monster. Coz je zase blbost, protoze hodne skupinek zkratka dung nedojde a pak by byli ve ztrate - viz vase predchozi argumentace.

Poklad je v "normalnich" dungech jen za konceni BEZ NAMAHY. Namahou neni zabit strazce, protoze ten sam o sobe ma loot. Tj. poklad je jen tresnicka na dortu za to, ze jste zabili a OBRALI xyz monster. Krome toho pri tom, jak jsou dungeony plne lidi, je lepsi, kdyz vam veci padaji z monster. Ono jit dung, byt ztratovy a zjistit, ze ten ohromny poklad neni, protoze tam par hodin pred vami nekdo byl, neni to prave orechove.
Ursus
Titán

PříspěvekZaslal: ne srpen 29, 2004 12:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1. Já říkal, že tady souhlasím s tebou = loot je v pořádku.
2. Bylo to trošku jinak, dal jsem si tu práci a našel jsem si výpis z ICQ (starý pomalu půl roku).

Ursus (0:4Cool :
*kouká na loot*
Tohle někdo přehnal *šeptá*
GM (0:49) :
proc? Smile
Ursus (0:49) :
Není toho trošku moc pro pár lidí, co šli pro klíček?
GM (0:49) :
Obcas jdete na quest a nemate z toho nic, obcas z toho neco je.
GM (0:50) :
Vem si jenom o kolik jste prisli jezditek.
Ursus (0:50) :
a zbytek?
GM (0:50) :
jaky zbytek? Smile

Takže byla to první část questu se Skleněnou horou, šlo se pro klíč (bylo nás 10). Polehaly tam všechny koně. Celé to trvalo asi 5 - 6 hodin. Na začátku jsme tuším museli sehnat keg s TMR a maso (počet bych si už nevzpomněl, ale bylo ho dost).
Loot byl slušný. Pár itemů (nutno podotknout, že jich bylo dot, ale ne nějaké THE BEST), regy (těch po dělení vyšlo asi 2k os každého na jednoho mága), peníze (kde jsme byli docela slušně v plusu. Nevím to přesně, snad kolem 40 - 50k?)
Nakonec se sluší říct, že pár questů před tím byl loot průměrný až minimální.
GM rozhodně nekompenzoval ztrátu na normálních dugeonech, když tak ztrátu na JEHO questech.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Vilgerius
Strašidlo

PříspěvekZaslal: ne srpen 29, 2004 12:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak si neprotirec:
Ursus: "Chtěl jsem říci, že i daný GM ví, jak jsou na tom poklady mizerně v dungeonech, takže nám možná přilepšil."
Ursus
Titán

PříspěvekZaslal: ne srpen 29, 2004 12:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Bylo to trošku jinak, dal jsem si tu práci a našel jsem si výpis z ICQ

Pouze jsem nevěděl, jak to bylo přesně, abych nepošpinil jméno daného GM, vyhledal jsem přesné údaje...
Za předchozí post ("Chtěl jsem říci, že i daný GM ví, jak jsou na tom poklady mizerně v dungeonech, takže nám možná přilepši.") se omlouvám.
Timeo
Arach

PříspěvekZaslal: ne srpen 29, 2004 1:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No, Urse, ten loot mi neprijde nejaky uzasny... Urcite je to lepsi jak nic, ale neni to tolik, aby to slo povazovat za uzasny loot (aspon mi to tak prijde) .. Jeste k ohledu na to, ze ty predchozi casti nebyly moc dobre 'hodnocene'..

E: Loot regu mi prijde dost fajn...
Ursus
Titán

PříspěvekZaslal: ne srpen 29, 2004 1:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Timeo napsal:
No, Urse, ten loot mi neprijde nejaky uzasny... Urcite je to lepsi jak nic, ale neni to tolik, aby to slo povazovat za uzasny loot (aspon mi to tak prijde) .. Jeste k ohledu na to, ze ty predchozi casti nebyly moc dobre 'hodnocene'..

Dneska to taky tak vidím, ale tenkrát mi to vyrazilo dech. Navíc tam šlo hlavně o ty "kvatna" regů.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Fórum Spolku -> Diskuze Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Strana 8 z 8

Přejdi na: