Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: čt květen 06, 2004 12:43 am Předmět: |
|
|
K tomu bych se taky rad vyjadril...
O tom incidentu jsem se dozvedel jeste driv od Darknesse. Dokonce jsme kvuli tomu meli rozepri. K te skupince ubozaku se pripojil, ale po tomhle toho litoval. Rikal, ze nemohl zasahnout, protoze by umrel rukou spolubojovniku. Stejne jsem to jako omluvu nebral, ale jen jako polehcujici okolnost. Mno, nebyl jsem u toho, takze nevim, jak se choval, ale doufam, ze kdyz uz nic neudelal, tak ze aspon neprasil. To, ze se z nej stal vrah, to mne nepotesilo (ale bylo to neodvratne), ale za to ma aspon zasady feroveho Vraha (stylo Asmodai ci Reiko), Rk ni Hk bezduvodne nedava. No, dobreho cloveka to znej sice nedela, ale snad se vam trochu zlepsi pohled na nej. Hrace, se ketrymi se znal ze sve modre ery (Gate, Sharlon), by zabil, ale neolootil a ressl. Aspon to rika:).
Jo, ma i sve modre postavy (nevim, zda by bylo fer rikat jejich jmena, ale nekteri to stejne vite), ale ty jsou naprosto oddeleny od vraha.
(Haha vtipna vlozka - byl s nami dnes na vyprave, kdyz jsme sli smer Destard, tak povidal, davejte si pozor na vrahy, sem chodi radi, ja je znam ) Tak. Povida se mi to hezky, ja mam protekci . No, nazor si udelejte sami, nejlepe z jeho cinu...
Ad cerveni a modri... Myslim, ze zle cervene postavy si hraci tvori pro filtraci jejich osklivosti, druhe stranky, kterou nemuzou ukazat v realnem zivote. (To bude, myslim, i pripad Deeper / Girg III)...
No, dobrou noc:) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Retromancer Mirror Spider

Založen: 17. 11. 2003 Příspěvky: 473 Bydliště: Domek v pustine...
|
Zaslal: pá srpen 27, 2004 10:31 pm Předmět: |
|
|
Timeo napsal: |
...... (To bude, myslim, i pripad Deeper / Girg III)...
No, dobrou noc:) |
Boban je trubka, tim bych to shrnul
PS : Doufam, ze si tenhle topik prectete (jako ja) zase od zacatku a zasmejete se (jako ja) sve tehdejsi naivite... ac je to vzdalene jen par mesicu  _________________ Retromancer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bereg Sunrise Titán

Založen: 19. 11. 2003 Příspěvky: 1594 Bydliště: Wild of Northern Territory
|
Zaslal: pá srpen 27, 2004 11:06 pm Předmět: |
|
|
Retromancer napsal: |
PS : Doufam, ze si tenhle topik prectete (jako ja) zase od zacatku a zasmejete se (jako ja) sve tehdejsi naivite... ac je to vzdalene jen par mesicu  |
Učíme se rychle
PS: Už mam skoro pulku postu co Hell, prima  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mortaelth Ettin
|
Zaslal: ne srpen 29, 2004 3:10 pm Předmět: |
|
|
Lenka Hrubá napsal: |
*jde zvracet*
Deeper/GirgIII = Boban of Lat-Nam z Guardians
Guilda Guardians trpí takovýhle hnus???, a já si myslela, že jsou někdo, hahaha, zabalte to Guardians, špína a zase špína!
Tak si jdu jako modrák Boban of Lat-Nam hrát, projdu dung, naspořím peníze, pak mě to přestane bavit, tak podpořím a jdu zabíjet aka skorohodny vrah GirgIII, pak mě to přestane bavit, tak jdu prasit s Deeperem, ahahahahhah.
*jde zvracet*
*jde zvracet*
*jde zvracet*
*jde zvracet*
.
.
.
EDIT: nakupte si věcičky u GirgaIII teda promiňte u Deepera, teda promiňte u Bobana a podpořte tak prasata na DP
http://guardians.mine.nu/index.php?showtopic=80 |
BOBAN V ZADNYM PRIPADE NENI U GUARDIANS, to je ta nejvetsi pytlovina co jsem tu zatim cet z celeho fora. Nez neco vypustis, tak si to over prosimte.... _________________ The Clerik,
Guardians |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mortaelth Ettin
|
Zaslal: ne srpen 29, 2004 3:12 pm Předmět: |
|
|
Tak Boban není z Guardians, omlouvám se převelice, má tam jen obchod na jejich fóru.
*stydí se*
A beru to, že v rámci RP se to opravdu bere tak, že můj modrý je někdo úplně jiný jak můj červený. Takže mu to nemůžem zazlívat. Jenže když to vamp ví, je těžké se s tím smířit...
Ještě jednou se omlouvám, že jsem se tak pozdě uvědomila.
Nechala jsem se unést tím problémem, že modráci maj holt i červený, což se mi vůbec nelíbí, ale nikdo s tím nic neudělá. |
Oki, to jsem si precetl az potom, ale mazat to nebudu, at vidite jak sem byl rozcilenej, opravdu me to vytocilo _________________ The Clerik,
Guardians |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: ne srpen 29, 2004 3:13 pm Předmět: |
|
|
Mortaelth napsal: |
BOBAN V ZADNYM PRIPADE NENI U GUARDIANS, to je ta nejvetsi pytlovina co jsem tu zatim cet z celeho fora. Nez neco vypustis, tak si to over prosimte.... |
O pár postů dále:
Tak Boban není z Guardians, omlouvám se převelice, má tam jen obchod na jejich fóru.
*stydí se*
A beru to, že v rámci RP se to opravdu bere tak, že můj modrý je někdo úplně jiný jak můj červený. Takže mu to nemůžem zazlívat. Jenže když to vamp ví, je těžké se s tím smířit...
Ještě jednou se omlouvám, že jsem se tak pozdě uvědomila. ;)
Nechala jsem se unést tím problémem, že modráci maj holt i červený, což se mi vůbec nelíbí, ale nikdo s tím nic neudělá. |
Než něco vypustíš, tak si přečti celý topic na který reaguješ.
Edit: Koukám že jsem zareagoval moc pozdě :o)).
Edit2: Chápu že takový nařčení dost naštve. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: ne srpen 29, 2004 4:29 pm Předmět: |
|
|
Jinak Darkness uz UO nehraje, kdyz uz, tak jde s klerikem na Pkacka.. Jinak s tema guardianama se moc nerozciluj, Je mnoho guild, ktere prechovavaji 'modra pkacka'.
E: A temi nemyslim ta ferova pka, ale prasici svine. _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rilwen Headless

|
Zaslal: po srpen 30, 2004 12:04 pm Předmět: |
|
|
Huh?
Omlouvám se, že možná reaguju pozdě, ale docela mě mrzí, co jsem si tu přečetla
Chápu, že Lenka měla asi mylné informace, ale v životě by mě nenapadlo napsat něco tak hnusného o guildě, aniž bych si ověřila, jestli to tak doopravdy je.
Tak jako Lenku asi mrzí, co o nás napsala, tak mě dost mrzí, že to vůbec někdo ze Spolku takhle napsal
Guildmistress of Guardians na odpočinku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: po srpen 30, 2004 12:12 pm Předmět: |
|
|
Naše Lenka je trošku impulsivní a bohužel to navazovalo na nepříjemnou diskuzi o lidech toho typu jako Boban. Její reakce byla unáhlená a z velké části neopodstatněná. Lenka vycházela z toho že si na vašem fóru vede Boban obchod, což na první pohled skutečně vypadá jako by k vám více či méně patřil. To že si to ověřila až o čtyři hodiny později byla chyba a taky se za ní omluvila. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Retromancer Mirror Spider

Založen: 17. 11. 2003 Příspěvky: 473 Bydliště: Domek v pustine...
|
Zaslal: po srpen 30, 2004 5:09 pm Předmět: |
|
|
Nesnasime prasata, prasata, prasata,
protoze sou smrduta a maji hnusnou chut!
Hele, chybka se stane. A ja jsem rad, ze guilda Guardians se tolik haji, nebot je alespon videt, ze podobne individuum by do svych rad nevpustila i pres jeho velike konexe po svete i v "Olympu". _________________ Retromancer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|